Incase Товарів у наявності: 50

на сторінку
Показані 41 - 50 із 50 товарів
  • Incase Frame Case Black (iPhone X)
    693 грн
    Incase Frame Case Black (iPhone X)
    (6947)
    1 Рейтинг

    Артикул: INPH190376-BLK Чохол для iPhone 10 - Incase Frame Case Black (iPhone X) - ідеальне рішення для тих, хто хоче забезпечити смартфону хороший захист, але не хоче ховати свій улюблений гаджет. Бампер з гнучкого і текстурного полімеру прийме на себе всі удари і не дасть вислизнути айфону з рук.

    693 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lift Case (iPhone XS MAX) Graphite
    701 грн
    Incase Lift Case (iPhone XS MAX) Graphite
    (20355)

    Артикул: INPH220548-GFT Чохол для iPhone XS MAX - Incase Lift Case (iPhone XS MAX) Graphite зроблений для для тих кому важливий мінімалізм, і якість в деталях. Incase Lift це один з найбільш тонких чохлів в модельному ряді Incase, він має напівпрозору структуру і приємний на дотик.

    701 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lift Case (iPhone XS MAX) Clear
    701 грн
    Incase Lift Case (iPhone XS MAX) Clear
    (20354)

    Артикул: INPH220548-CLR Чохол для iPhone XS MAX - Incase Lift Case (iPhone XS MAX) Clear зроблений для для тих кому важливий мінімалізм, і якість в деталях. Incase Lift це один з найбільш тонких чохлів в модельному ряді Incase, він має напівпрозору структуру і приємний на дотик.

    701 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Textured Snap Case (iPhone Xs Max) Black
    842 грн
    Incase Textured Snap Case (iPhone Xs Max) Black
    (20344)

    Артикул: INPH220561-BLK Чохол для iPhone Xs Max - Incase Textured Snap Case (iPhone Xs Max) Black "обертає" телефон в текстуровану тканину Woolenex, а нижній шар з поліуретану відмінно захищає, він добре амортизує і відмінно розсіює удар в разі падіння.

    842 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lift Case (iPhone Xs) Clear
    842 грн
    Incase Lift Case (iPhone Xs) Clear
    (20358)

    Артикул: INPH210549-CLR Чохол для iPhone Xs - Incase Lift Case (iPhone Xs) Clear зроблений для для тих кому важливий мінімалізм, і якість в деталях. Incase Lift це один з найбільш тонких чохлів в модельному ряді Incase, він має напівпрозору структуру і приємний на дотик.

    842 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lift Case (iPhone Xs) Graphite
    842 грн
    Incase Lift Case (iPhone Xs) Graphite
    (20359)

    Артикул: INPH210549-GFT Чохол для iPhone Xs - Incase Lift Case (iPhone Xs) Graphite зроблений для для тих кому важливий мінімалізм, і якість в деталях. Incase Lift це один з найбільш тонких чохлів в модельному ряді Incase, він має напівпрозору структуру і приємний на дотик.

    842 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Textured Snap Case (iPhone XR) Black
    842 грн
    Incase Textured Snap Case (iPhone XR) Black
    (20345)

    Артикул: INPH200562-BLK Чохол для iPhone XR - Incase Textured Snap Case (iPhone XR) Black "обертає" телефон в текстуровану тканину Woolenex, а нижній шар з поліуретану відмінно захищає, він добре амортизує і відмінно розсіює удар в разі падіння.

    842 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Pop Case II (iPhone Xs) Black
    1 188 грн
    Incase Pop Case II (iPhone Xs) Black
    (23317)

    Артикул: INPH210559-BLK Чохол для iPhone Xs - Incase Pop Case II (iPhone Xs) Black - це стиль і захист в одному багатофункціональному корпусі. Цей чохол забезпечує надійний захист, тому що виготовлений з 3 різних матеріалів з різною структурою і щільністю. Основний захист забезпечує технологія TENSAERLITE яка відмінно поглинає удари, а також перешкоджає появі подряпин і...

    1 188 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Pop Case II (iPhone Xs) Ivory
    1 188 грн
    Incase Pop Case II (iPhone Xs) Ivory
    (20342)

    Артикул: INPH210559-IVY Чохол для iPhone Xs - Incase Pop Case II (iPhone Xs) Ivory - це стиль і захист в одному багатофункціональному корпусі. Цей чохол забезпечує надійний захист, тому що виготовлений з 3 різних матеріалів з різною структурою і щільністю. Основний захист забезпечує технологія TENSAERLITE яка відмінно поглинає удари, а також перешкоджає появі подряпин і...

    1 188 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Pop Case II (iPhone XS MAX) Ivory
    1 188 грн
    Incase Pop Case II (iPhone XS MAX) Ivory
    (20343)

    Артикул: INPH220558-IVY Чохол для iPhone XS MAX - Incase Pop Case II (iPhone XS MAX) Ivory - це стиль і захист в одному багатофункціональному корпусі. Цей чохол забезпечує надійний захист, тому що виготовлений з 3 різних матеріалів з різною структурою і щільністю. Основний захист забезпечує технологія TENSAERLITE яка відмінно поглинає удари, а також перешкоджає появі подряпин і...

    1 188 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 50 із 50 товарів
Incase

Американська компанія Incase, заснована в 1997 році, входить в десятку найбільших світових виробників різних аксесуарів (чохли, плівки, сумки, рюкзаки) для популярної електроніки від Apple. Фірма Incase тісно співпрацює з кращими світовими дизайнерами, завдяки чому всі аксесуари компанії не тільки неймовірно якісні, а й надзвичайно оригінальні! ...

Американська компанія Incase, заснована в 1997 році, входить в десятку найбільших світових виробників різних аксесуарів (чохли, плівки, сумки, рюкзаки) для популярної електроніки від Apple. Фірма Incase тісно співпрацює з кращими світовими дизайнерами, завдяки чому всі аксесуари компанії не тільки неймовірно якісні, а й надзвичайно оригінальні! Для втілення своїх ідей компанія залучає відомих європейських дизайнерів, які вдаються до різних художніх стилів, створюючи колаборації з такими художниками, як Енді Уорхол і Шепард Фейрі. Кожен продукт, вироблений під цим брендом, є справжнім витвором мистецтва, шедевром, що вражає своєю оригінальністю і яскравістю. На сьогоднішній день компанія виробляє десятки колекцій, регулярно оновлюючи асортимент новими моделями. Купуючи продукцію Incase ви завжди будете йти в ногу з часом!

Чохли та кейси Incase - це:
- Єдиний, яскравий, впізнаваний зовнішній вигляд.
- Комфорт і простота використання.
- Безмежна варіативність вибору.
- Гідна якість.

Основою процесу розробки чохлів для iPhone - є натхнення, генерація оригінальних ідей і прагнення втілити їх в життя. Дизайнери бренду використовують строгі протоколи проектування, щоб забезпечити постійну еволюцію продукції для задоволення потреб ринків, що розвиваються і розширюється спектру товарів. Провідні американські фахівці невпинно працюють над розширенням своєї продукції.

Детальнiше