Фільтр:

В наявності

Нет выбора для этой группы

Ціна

288 грн - 1896 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Нет выбора для этой группы

Дівчині/Хлопцю:

Red Rock Товарів у наявності: 23

на сторінку
Показані 21 - 23 із 23 товарів
  • Red Rock Large Assault 35 (Black)
    1 428 грн
    Red Rock Large Assault 35 (Black)
    (33115)

    Артикул: sv-921440 Рюкзак тактичний штурмової Red Rock Large Assault 35 (Black) - пошитий з високоміцного поліестерового матеріалу щільністю в 600D. Внутрішня частина тканини має надійне PVC (ПВХ) покриття, яке перешкоджає проникненню вологи в рюкзак.

    1 428 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Assault 28 (Olive Drab)
    1 506 грн
    Red Rock Assault 28 (Olive Drab)
    (33117)

    Артикул: sv-921435 Рюкзак тактичний Red Rock Assault 28 (Olive Drab) - шурмовой рюкзак пошитий з високоміцного поліестерового матеріалу щільністю в 600D. Внутрішня частина тканини має надійне PVC (ПВХ) покриття, яке перешкоджає проникненню вологи в рюкзак. Матеріал стійкий до зносу і стирання, міцний на розрив, стійкий до ультрафіолетового випромінювання. Модель має...

    1 506 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Diplomat 52 (Coyote)
    1 896 грн
    Red Rock Diplomat 52 (Coyote)
    (33114)

    Артикул: sv-921445 Рюкзак тактичний Red Rock Diplomat 52 (Coyote) - пошитий з високоміцного поліестерового матеріалу щільністю в 600D. Матеріал стійкий до зношування, міцний на розрив і стійкий до ультрафіолетового випромінювання. Внутрішня частина тканини має надійне PVC (ПВХ) покриття, яке перешкоджає проникненню вологи в рюкзак.

    1 896 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 23 із 23 товарів
Red Rock

Рюкзаки Red Rock (повна назва Red Rock Outdoor Gear) з'явилися на світ в 1999 році, в Вако, штат Техас. Основним завданням для компанії Red Rock (Red Rock Outdoor Gear) було і залишається пропонувати якісну продукцію для любителів активного відпочинку за розумними цінами. Компанія Red Rock (Red Rock Outdoor Gear) безумовний лідер у виробництві м...

Рюкзаки Red Rock (повна назва Red Rock Outdoor Gear) з'явилися на світ в 1999 році, в Вако, штат Техас. Основним завданням для компанії Red Rock (Red Rock Outdoor Gear) було і залишається пропонувати якісну продукцію для любителів активного відпочинку за розумними цінами. Компанія Red Rock (Red Rock Outdoor Gear) безумовний лідер у виробництві маскувальних костюмів і камуфляжної мілітарі сітки і для мисливців. Але в асортименті компанії присутні тактичні рюкзаки і сумки, а також всілякі ремені та підсумки і аксесуари для виживання. Компанія швидко зрозуміла, що виробництво якісних рюкзаків і сумок, а також підтримка і якісний сервіс - це запорука успіху який трансформується в позитивні результати у всьому.

Важливою деталлю при покупці рюкзака Red Rock є можливість купити їх в розстрочку, особливо за такою популярною програмою як Оплата частинами. Магазин ProBag представляє можливість купити рюкзак Red Rock не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше