Фільтр:

В наявності

Нет выбора для этой группы

Ціна

336 грн - 6678 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Дівчині/Хлопцю:

Caribee Товарів у наявності: 28

на сторінку
Показані 21 - 28 із 28 товарів
  • Caribee Kokoda 90 Duffle (Black)
    1 806 грн 1 890 грн
    Caribee Kokoda 90 Duffle (Black)
    (42275)

    Артикул: sv-924073 Caribee Kokoda 90 Duffle (Black) - сумка дорожня, забезпечить збереження ваших речей в несприятливих погодних умовах. Вона стане надійним попутником для всіх тих, чиє життя пов'язане з водними стихіями, будь ви рибалка або любитель морських прогулянок на яхті. Сумка виконана з високоякісних матеріалів з застосуванням технології теплого зварювання швів і...

    1 806 грн 1 890 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • Caribee Kokoda 90 Duffle (Grey)
    1 806 грн 1 890 грн
    Caribee Kokoda 90 Duffle (Grey)
    (42254)

    Артикул: sv-927773 Caribee Kokoda 90 Duffle (Grey) - сумка дорожня, забезпечить збереження ваших речей в несприятливих погодних умовах. Вона стане надійним попутником для всіх тих, чиє життя пов'язане з водними стихіями, будь ви рибалка або любитель морських прогулянок на яхті. Сумка виконана з високоякісних матеріалів з застосуванням технології теплого зварювання швів і...

    1 806 грн 1 890 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • Caribee College 40 (Xtend Navy)
    2 400 грн
    Caribee College 40 (Xtend Navy)
    (33121)

    Артикул: sv-921288 Рюкзак Caribee College 40 (Xtend Navy) призначений для повсякденного використання, відвідування школи, коледжу чи для міських прогулянок по свіжому повітрю. Модель оснащена продуманою системою підвісу "X-tend" завдяки якій, можна максимально комфортно налаштувати посадку рюкзака з огляду на зростання людини.

    2 400 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Caribee College 40 (Xtend New Black)
    2 400 грн
    Caribee College 40 (Xtend New Black)
    (31457)

    Артикул: sv-926993 Рюкзак Caribee College 40 (Xtend New Black) призначений для повсякденного використання, відвідування школи, коледжу чи для міських прогулянок по свіжому повітрю. Модель оснащена продуманою системою підвісу "X-tend" завдяки якій, можна максимально комфортно налаштувати посадку рюкзака з огляду на зростання людини.

    2 400 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Caribee College 40 (Xtend Black)
    2 436 грн
    Caribee College 40 (Xtend Black)
    (33122)

    Артикул: sv-921287 Рюкзак Caribee College 40 (Xtend Black) призначений для повсякденного використання, відвідування школи, коледжу чи для міських прогулянок по свіжому повітрю. Модель оснащена продуманою системою підвісу "X-tend" завдяки якій, можна максимально комфортно налаштувати посадку рюкзака з огляду на зростання людини.

    2 436 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Caribee Jet Pack 65 (Navy)
    4 554 грн
    Caribee Jet Pack 65 (Navy)
    (31466)

    Артикул: sv-926980 Рюкзак туристичний Caribee Jet Pack 65 (Navy) ідеально підійде для пішого туризму, альпінізму, подорожей і трекінгу. Ви зможете переносити значну вагу на великі відстані без особливого дискомфорту. Напівжорстка, полегшена вентильована конструкції спинки з металевими пластинами, регульовані анатомічної форми плечові лямки в парі з комфортним поясом на...

    4 554 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Caribee Jet Pack 75 (Navy)
    4 626 грн
    Caribee Jet Pack 75 (Navy)
    (31465)

    Артикул: sv-926981 Рюкзак туристичний Caribee Jet Pack 75 (Navy) ідеально підійде для пішого туризму, альпінізму, подорожей і трекінгу. Ви зможете переносити значну вагу на великі відстані без особливого дискомфорту. Напівжорстка, полегшена вентильована конструкції спинки з металевими пластинами, регульовані анатомічної форми плечові лямки в парі з комфортним поясом на...

    4 626 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Caribee Fast Track 75 VI (Black)
    6 678 грн 7 422 грн
    Caribee Fast Track 75 VI (Black)
    (31467)

    Артикул: sv-926979 Сумка-рюкзак на колесах Caribee Fast Track 75 VI (Black) ідеально підійде для тих, перед ким стоїть вибір, що брати з собою в дорогу: сумку, рюкзак або валіза на коліщатках. Завдяки універсальній конструкції, дана модель з легкості може трансформуватися в рюкзак або в сумку на коліщатках. Вона допоможе вам максимально комфортно подолати будь-які відстані.

    6 678 грн 7 422 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
Показані 21 - 28 із 28 товарів
Caribee

Рюкзаки та сумки Caribee - одні з найвідоміших на австралійському континенті в напрямку подорожей, активного відпочинку та моделей рюкзаків на кожен день. Успіх Caribee заснований на новітніх дизайнерських рішеннях, і якісних іх втіленнях в практичних рюкзаках, сумках і валізах. Компанія усіма силами прагне поліпшити бренд Caribee, надаючи своїм...

Рюкзаки та сумки Caribee - одні з найвідоміших на австралійському континенті в напрямку подорожей, активного відпочинку та моделей рюкзаків на кожен день. Успіх Caribee заснований на новітніх дизайнерських рішеннях, і якісних іх втіленнях в практичних рюкзаках, сумках і валізах. Компанія усіма силами прагне поліпшити бренд Caribee, надаючи своїм клієнтам безпрецедентні продукти, послуги і якість.

За брендом Caribee стоїть відомий виробник Clipper International Corp., і її торговельний напрямок Clipper Trading Co Pty Ltd, компанія була заснована в 1956 році, а бренд Caribee з'явився як самостійна одиниця спочатку на австралійському ринку з середини 1960-х років. У міру зростання компанії, так і бренду в цілому, росли позиції бренду Caribee в Австралії в сегменті активного відпочинку і туризму, потім компанія розгледіла перспективний напрямок для щоденних сумок та рюкзаків. З самого початку бренд Caribee створював сумки і рюкзаки, які забезпечують кращу якість за розумні гроші. З тих пір компанія дотримується цього правила. Безперервне зростання і зростаючий попит на якісні сумки і рюкзаки дозволили Caribee (Clipper International) постійно розвивати і розширювати свої офісні і складські приміщення. Центральний офіс і склад (площею 6000 кв.) Знаходиться всього в 3 км від центрального ділового району Сіднея і міжнародного аеропорту.

Назва Caribee походить від американського виду піраньї, відомої як Pygocentrus nattereri або Caribe. Ці “милі” прісноводні рибки мешкають в річках і озерах Південної Америки і мають потужні щелепи і дуже гострими зубами при всіх своїх компактних габаритах. Їх компактний розмір маскує той факт, що він є домінуючим і стійким видом в навколишньому середовищі. Істота, яку потрібно сприймати всерйоз. Саме так себе і позиціонує бренд Caribee, який є одним з лідером в Австралії.

Рюкзаки Caribee проектують і розробляють в самій компанії, для цього у компанії є свій R & D відділ, який краще за всіх знає що потрібно покупцеві. Багаторічний досвід дозволив компанії перетворити бренд Caribee в один з найбільших, що користується найбільшою довірою для подорожей, активного відпочинку, та щоденних моделей. Caribee об'єднує австралійські і міжнародні тенденції в розробці сумок і рюкзаків, які не тільки привертають увагу, але і задовольняють вимоги покупців. Пристрасть Caribee до подорожей привела до того, що рюкзаки, ролери та сумки цієї компанії побували в найвіддаленіших куточках земної кулі. Сумки і рюкзаки Caribee представлена ​​в багатьох країнах світу: Франція, Італія, Польща, США, Росія, Корея і багатьох інших. І ось тепер завдяки ProBag і в Україні!

Важливою деталлю при покупці валізи, сумки або рюкзака Caribee, є можливість купити їх в розстрочку, особливо по таким популярним програмам як Оплата частинами і Миттєва розстрочка. Магазин ProBag представляє можливість купити валізу, рюкзак або сумку Caribee, не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти. 

Детальнiше