Фільтр:

В наявності

Ціна

499 грн - 17199 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Дівчині/Хлопцю:

Велосумки та чохли Товарів у наявності: 48

на сторінку
Показані 41 - 48 із 48 товарів
  • Thule Pack 'n Pedal Commuter Pannier (Mars)
    3 166 грн
    Thule Pack 'n Pedal Commuter Pannier (Mars)
    (7313)

    Артикул: TH 100011 Велосумка Thule Pack 'n Pedal Commuter Pannier (Mars) - обладнана інноваційною системою кріплення до багажника велосипеда. Продумана конструкція дозволяє легко і просто кріпити сумку до велосипеда, а також легко одним рухом знімати її і використовувати як звичайну заплічну сумку. Магнітне кріплення дозволяє додатково фіксувати сумку.

    3 166 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Shield Pannier Large (Black)
    3 471 грн
    Thule Shield Pannier Large (Black)
    (7336)
    1 Рейтинг

    Артикул: TH 100072 Велосипедна сумка Thule Shield Pannier Large (Black) - універсальна водонепроникна велосумка зі ступенем захисту IP64. Призначена для навішування на багажник велосипеда, але в разі необхідності може легко бути знята і віднесена з собою, продуманий розмір дозволяє взяти з собою все необхідне і навіть більше.

    3 471 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Shield Pannier Large (Chartreuse)
    3 695 грн
    Thule Shield Pannier Large (Chartreuse)
    (7331)

    Артикул: TH 100063 Велосипедна сумка Thule Shield Pannier Large (Chartreuse) - універсальна водонепроникна велосумка зі ступенем захисту IP64. Призначена для навішування на багажник велосипеда, але в разі необхідності може легко бути знята і віднесена з собою, продуманий розмір дозволяє взяти з собою все необхідне і навіть більше.

    3 695 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Shield Pannier Large (Cobalt)
    3 695 грн
    Thule Shield Pannier Large (Cobalt)
    (7330)

    Артикул: TH 100062 Велосипедна сумка Thule Shield Pannier Large (Cobalt) - універсальна водонепроникна велосумка зі ступенем захисту IP64. Призначена для навішування на багажник велосипеда, але в разі необхідності може легко бути знята і віднесена з собою, продуманий розмір дозволяє взяти з собою все необхідне і навіть більше.

    3 695 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule UpTake 4L (Black)
    3 899 грн
    Thule UpTake 4L (Black)
    (25955)

    Артикул: TH 3203801 Рюкзак-гідратор Thule UpTake 4L (Black) створений для любителів катати з комфортом і без шкоди для бюджету. Це легкий, зручний і в той же час конструктивно простий рюкзак-гідратор. Вони відрізняються компактним, обтічним дизайном з магнітною hands-free системою поворотного шланга і фронтальною панеллю для зручного зберігання різних речей.

    3 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule UpTake 12L (Black)
    5 299 грн
    Thule UpTake 12L (Black)
    (25951)

    Артикул: TH 3203807 Рюкзак-гідратор Thule UpTake 12L (Black) створений для любителів катати з комфортом і без шкоди для бюджету. Це легкий, зручний і в той же час конструктивно простий рюкзак-гідратор. Вони відрізняються компактним, обтічним дизайном з магнітною hands-free системою поворотного шланга і фронтальною панеллю для зручного зберігання різних речей.

    5 299 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Vital 8L (Obsidian)
    6 599 грн
    Thule Vital 8L (Obsidian)
    (9560)

    Артикул: TH 3203641 Рюкзак-гідратор Thule Vital 8L (Obsidian) - розроблений нашими професійними інженерами, та й до того ж завзятими велосипедистами, для справжніх любителів гірських велосипедів. З цим гідратором Вам буде легко підтримувати водний баланс, не відчуваючи дискомфорту, також в рюкзак поміститься ще пару необхідних речей, щоб спокійно провести день в сідлі.

    6 599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule RoundTrip Traveler
    17 199 грн
    Thule RoundTrip Traveler
    (7343)

    Артикул: TH 100503 М'який кофр (сумка, кейс) Thule RoundTrip Traveler - призначений для транспортування і зберігання велосипеда з колесами до 29 дюймів. Конструкція Thule RoundTrip Traveler дозволяє зберігати його без велосипеда в складеному стані, а жорстке дно з алюмінієвими направляючими дозволяє зручно перевозити його як валізу.

    17 199 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 48 із 48 товарів
Велосумки та чохли

Велосумки і чохли Thule готові в короткі поїздки, і для довгих подорожей. Велосипедна сумка Thule - це безпечна, надійна і стильна сумка для будь-якого роду поїздок. Вам потрібно лише вирішити, що підходить для вас і вашої типового подорожі. Для щоденних поїздок підійде стильна, водостійкий, а також продумана велосипедна сумка, яку також можна в...

Велосумки і чохли Thule готові в короткі поїздки, і для довгих подорожей. Велосипедна сумка Thule - це безпечна, надійна і стильна сумка для будь-якого роду поїздок. Вам потрібно лише вирішити, що підходить для вас і вашої типового подорожі. Для щоденних поїздок підійде стильна, водостійкий, а також продумана велосипедна сумка, яку також можна використовувати для перенесення. Але для серйозних пригод потрібно надміцна, повністю водонепроникна туристична сумка.

Велосипедна сумка Thule - це:
- Стильне, універсальне рішення для зберігання на передньому чи задньому велосипедному багажнику
- Водостійкий, а також продуманий, стильний варіант для щоденних поїздок
- Водонепроникний, надміцний туристичний варіант

Для чого б ви не використовували велосипедну сумку Thule - для щоденних поїздок або тривалих походів, - можете бути впевнені, що вона прослужить вам довгі роки. Велосумки Thule призначені для безпечного зберігання обладнання та надійного закріплення на велосипеді. І як того потребує подорож, сумки випробовують, щоб переконатися, що вона може витримувати тривалий вплив тепла, холоду, дощу і сонячного світла без втрати своїх характеристик.

Детальнiше