Футболки Товарів у наявності: 47

на сторінку
Показані 21 - 40 із 47 товарів
  • Ziener Nelody W
    2 580 грн
    Ziener Nelody W
    (91255)

    Ziener Nelody W - функціональна жіноча велосипедна майка з половинною блискавкою спереду та коміром-стійкою гарантує оптимальний комфорт при носінні завдяки швидковисихаючому та еластичному матеріалу. Задню кишеню на блискавці можна використовувати для зберігання необхідних речей. Силіконове покриття на задній кромці забезпечує ідеальне зчеплення зі спиною.

    2 580 грн
  • Montane Dart Lite Long Sleeve T-Shirt
    2 600 грн
    Montane Dart Lite Long Sleeve T-Shirt
    (105006)

    Montane Dart Lite Long Sleeve T-Shirt – це базова футболка з довгими рукавами для активного відпочинку на природі. Вона виконана зі 100% переробленого поліестеру та має покращену технологію POLYGIENE для постійного захисту від запахів.

    2 600 грн
  • Merida E-Trail Short Sleeve Jersey
    3 000 грн
    Merida E-Trail Short Sleeve Jersey
    (66961)

    Merida E-Trail Short Sleeve Jersey - це велосипедна чоловіча футболка з коротким рукавом з дихаючої і еластичної тканини.

    3 000 грн
  • Ziener Norgan
    3 010 грн
    Ziener Norgan
    (91288)

    Ziener Norgan - функціональна чоловіча велосипедна майка, з передньою блискавкою на всю довжину та коміром-стійкою гарантує оптимальний комфорт при носінні завдяки швидкосохнучому та еластичному матеріалу. У трьох задніх кишенях достатньо місця для особистих речей. Силіконове покриття на задній кромці забезпечує ідеальне зчеплення зі спиною. Стильний...

    3 010 грн
  • Ziener Nagoya W
    3 440 грн
    Ziener Nagoya W
    (91235)

    Ziener Nagoya W – функціональна жіноча велосипедна майка з половинною блискавкою спереду має сітчасті вставки з боків для оптимальної вентиляції. Силіконове покриття на кромці забезпечує ідеальне зчеплення, а еластична тканина, що швидкосохне, забезпечує максимальну ефективність. У трьох задніх кишенях достатньо місця для особистих речей. Модний...

    3 440 грн
  • Montane Dart XT Zip Neck
    3 591 грн
    Montane Dart XT Zip Neck
    (113354)

    Montane Dart XT Zip Neck – це ідеальний універсальний базовий шар для гірських походів. Надзвичайно м'який, комфортний та вологовідвідний, він ідеально підходить майже для всіх видів активного відпочинку, таких як скелелазіння, піші прогулянки, альпінізм, велоспорт, гірські прогулянки та повсякденне використання.

    3 591 грн
  • Ziener Neral
    3 870 грн
    Ziener Neral
    (91272)

    Ziener Neral - функціональна чоловіча велосипедна майка з половинною блискавкою спереду має сітчасті вставки з боків для оптимальної вентиляції. Силіконове покриття на кромці забезпечує ідеальне зчеплення, а еластична тканина, що швидкосохне, забезпечує максимальну ефективність. У трьох задніх кишенях достатньо місця для особистих речей. Спортивний...

    3 870 грн
  • Merida SS PRO CX
    3 880 грн
    Merida SS PRO CX
    (66916)

    Merida SS PRO CX - велофутболка (джерсі) з короткими рукавами, довга роздільна блискавка Camlock, вставка з легкої тканини під рукавами, 3 задні кишені з верхом горизонтальна окантовка та додаткова бічна кишеня зі світловідбиваючою блискавкою, лазерний напис PROLINE на бічних панелях, еластичний Ametist спереду, силіконова резинка на спині та низу рукавів

    3 880 грн
  • Fjallraven Bergtagen Thinwool LS W
    4 872 грн
    Fjallraven Bergtagen Thinwool LS W
    (120012)

    Fjallraven Bergtagen Thinwool LS W - це жіноча футболка, легкий базовий шар, розроблений для гірської активності у весняно-літній період. Bergtagen Thinwool пропонує чудовий баланс тепла, комфорту та повітропроникності для пригод, які передбачають різні рівні активності та інтенсивності протягом дня.

    4 872 грн
  • Montane Phase T-Shirt
    882 грн 1 764 грн
    Montane Phase T-Shirt
    (89482)

    Montane Phase T-Shirt - високоякісна, легка та надзвичайно швидкосохнуча футболка. Виготовлена з бавовняної суміші DRI RELEASE® та оброблена постійним контролем запаху POLYGIENE®. Футболка класичного повсякденного стилю ідеально підходить для різних занять від скелелазіння до носіння в місті.

    882 грн 1 764 грн
    Зменшена ціна!
  • MONTANE Female Katla T-Shirt
    1 382 грн
    MONTANE Female Katla T-Shirt
    (92618)

    Montane Female Katla T-Shirt – жіноча футболка з коротким рукавом, як друга шкіра під час інтенсивних бігових тренувань та марафонів. Легкий матеріал Apex-Lite швидко вбирає вологу і вмить сохне для комфорту відчуттів, а завдяки обробці POLYGIENE® він довше не має запаху.

    1 382 грн
  • La Sportiva Footstep Tee
    1 400 грн
    La Sportiva Footstep Tee
    (103722)

    La Sportiva Footstep Tee – фірмова чоловіча футболка. Попереду логотип компанії La Sportiva, а позаду стилістичне оформлення – слід від взуття La Sportiva на ⅓ частину.

    1 400 грн
  • Montane Female Mono T-Shirt
    1 575 грн
    Montane Female Mono T-Shirt
    (88240)

    Montane Female Mono T-Shirt – універсальна жіноча футболка, створена для альпіністів та скелелазів, пропонує ідеальне поєднання комфорту, функціональності та якості. Ця легка та швидковисихаюча футболка стане вашим незамінним супутником у будь-яку пору року. Виготовлена із високоякісної бавовняної суміші DRI RELEASE®, що забезпечує її унікальні...

    1 575 грн
  • Montane Female Dart Long Sleeve T-Shirt
    1 777 грн
    Montane Female Dart Long Sleeve T-Shirt
    (90574)

    Montane Female Dart Long Sleeve T-Shirt – жіноча футболка з довгим рукавом. Класична всесезонна технологічна модель для будь-яких занять у горах. М'яка вологовідвідна та дихаюча тканина оброблена засобом POLYGIENE з постійним контролем запаху: вона менше вбирає запахи, ніж звичайні спортивні тканини, рідше вимагає прання та менше зношується.

    1 777 грн
  • Montane Female Dart Lite T-Shirt
    1 810 грн
    Montane Female Dart Lite T-Shirt
    (90559)

    Montane Female Dart Lite T-Shirt – жіноча футболка. Це універсальний технічний базовий шар, який відмінно працює у прохолодних та помірних умовах. Ця легка базова футболка із серії Dart ідеально підходить для цілого ряду динамічних пригод, включаючи походи, біг та фастпакінг. Вона ідеально поєднує тепло з вологовідведенням та повітропроникністю.

    1 810 грн
  • Ziener Nemindo
    1 892 грн
    Ziener Nemindo
    (121167)

    Ziener Nemindo - функціональна чоловіча футболка з модним тисненим малюнком гарантує оптимальний комфорт при носінні завдяки швидковисихаючому і еластичному матеріалу. Найнеобхідніші речі можна помістити в непомітну кишеню на блискавці.

    1 892 грн
  • MONTANE Dragon Zip T-Shirt
    1 966 грн
    MONTANE Dragon Zip T-Shirt
    (92610)

    Montane Dragon Zip T-Shirt - футболка, підійде для інтенсивних тренувань, змагань на відкритому повітрі та походів у теплу пору року. Dragon Zip T-Shirt - це чоловіча футболка "друга шкіра", з короткими рукавами, невеликим коміром, блискавкою 1/4 із захистом від защемлення шкіри, плоскими швами, що виключають натирання та подразнення шкіри, і...

    1 966 грн
  • MONTANE Dart Zip T-Shirt
    2 020 грн
    MONTANE Dart Zip T-Shirt
    (88491)

    Футболка Dart Zip T-Shirt Цвет: Alpine Red Размер: XXL

    2 020 грн
  • Montane Female Mira T-Shirt
    2 045 грн
    Montane Female Mira T-Shirt
    (87430)

    Montane Female Mira T-Shirt жіноча футболка. Завдяки елегантному вигляду та якісним матеріалам підходить для різноманітних занять, від скелелазіння до повсякденного носіння. Мериносова шерсть у складі тканини має природну здатність не накопичувати запахи та регулювати температуру тіла. Футболка трохи тягнеться.

    2 045 грн
  • Montane Dart Lite T-Shirt
    2 079 грн
    Montane Dart Lite T-Shirt
    (90566)

    Montane Dart Lite T-Shirt - чоловіча футболка, відмінний вибір для любителів активного відпочинку та спорту. Вона виконана з легкого та дихаючого матеріалу, що забезпечує комфорт під час фізичних навантажень та захищає від перегріву. Тканина, з якої виготовлена футболка, виготовляється з перероблених пляшок і має технологію контролю запахів POLYGEINE....

    2 079 грн
Показані 21 - 40 із 47 товарів
Футболки

Безумовно, футболки є одним із найзручніших предметів одягу, які ідеально підходять для повсякденного стилю. Будь то дружній обід з колегами чи друзями чи заняття спортом, ми маємо широкий вибір футболок на будь-який випадок. Якщо ви дослідите всі варіанти, ми гарантуємо, що футболка від Decathlon прослужить довго.

Погодні умови відіграють важлив...

Безумовно, футболки є одним із найзручніших предметів одягу, які ідеально підходять для повсякденного стилю. Будь то дружній обід з колегами чи друзями чи заняття спортом, ми маємо широкий вибір футболок на будь-який випадок. Якщо ви дослідите всі варіанти, ми гарантуємо, що футболка від Decathlon прослужить довго.

Погодні умови відіграють важливу роль у виборі футболки. Влітку краще придбати футболку без рукавів або з коротким рукавом, яка має оптимальні властивості відведення вологи, щоб зберегти комфорт за будь-якої фізичної активності. Взимку краще вибрати футболку, яка покриває більше тіла, щоб залишатися в теплі, але не забувайте про зручність та вентиляцію, щоб уникнути натирання та роздратування.

Коли вибираєте футболку, враховуйте свої потреби. Якщо у вас чутлива шкіра і часто з'являється роздратування під час виконання фізичних вправ, ми рекомендуємо вибрати футболку, яка спеціально розроблена для зменшення подразнення. Якщо ви збираєтеся займатися трейлом або брати участь у марафонському забігу, виберіть одяг для трейлу, що легко транспортується.

Якщо ви займаєтеся в спортзалі, ви знаєте, що вам потрібна зручна та еластична футболка, яка дозволяє вільно рухатися та не заважає виконанню вправ. Наші футболки для занять у спортзалі виготовлені з м'якої бавовни та сприяють відведенню поту завдяки оптимальним властивостям тканини.

Якщо ви шукаєте чоловічу футболку для гри у футбол, ми пропонуємо широкий вибір стильних та зручних джерсі у різних кольорах, варіаціях та матеріалах. При виборі футболки не забувайте враховувати розмір та здатність тканини вбирати піт. Якщо ви віддаєте перевагу довгим рукавам, переконайтеся, що вони не викликають подразнень.

Футболки для жінок
Наша колекція жіночих футболок пропонує багато різних стилів та дизайнів, від простих базових футболок до модніших варіантів з різними візерунками та принтами. У них ви почуватиметеся комфортно, незалежно від того, чи займаєтесь ви спортом, чи проводите час на відпочинку. Ми також пропонуємо футболки спеціально розроблені для вагітних жінок.

Дитячі футболки
Для дітей ми пропонуємо футболки в різних розмірах та кольорах. Ми розуміємо, що діти швидко ростуть, тому ми пропонуємо якісні та доступні за ціною футболки для дітей, які виглядатимуть ідеально та прослужать довгий час.

Насамкінець, ми впевнені, що у нас є футболки на будь-який смак і для будь-якого випадку. Вибирайте футболки з нашої колекції та насолоджуйтесь комфортом та якістю нашої продукції.

Детальнiше