Рюкзак Товарів у наявності: 58

на сторінку
Показані 41 - 58 із 58 товарів
  • Incase Allroute Daypack (Black)
    4 459 грн
    Incase Allroute Daypack (Black)
    (18242)

    Артикул: INCO100419-BLK Міський рюкзак Incase Allroute Daypack (Black) з обтічною формою, припаде до душі тим хто не може жити без рюкзака в місті і завжди бере його з собою, будь то прогулянка по місту або відвідування університету. Обсяг 19 літрів, дозволяє вмістити все найнеобхідніше в місті, є відділення для ноутбука до 15 дюймів.

    4 459 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Reform Backpack 13" Heather Black
    4 459 грн
    Incase Reform Backpack 13" Heather Black
    (2053)

    Артикул: CL55589 Рюкзак Incase Reform Backpack 13 "Heather Black створений для сучасного мобільного стилю життя з новими матеріалами, оновленої конструкцією і чудовим захистом. Для максимального захисту ноутбуку використовується кокон Tensaerlite, з EVA-піни.

    4 459 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase TRACTO Duffel Bronze
    4 909 грн
    Incase TRACTO Duffel Bronze
    (5216)
    1 Рейтинг

    Артикул: INTR30049-BRZ Сумка-рюкзак Incase TRACTO Duffel Bronze - так і проситься в дорогу. Продумана конструкція і форма, високоякісні і зносостійкі матеріали, висока якість виготовлення - все це дозволяє відправлятися без оглядки в будь-яку подорож і не переживати за свої речі.

    4 909 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase City Commuter Backpack (Heather Black)
    4 955 грн
    Incase City Commuter Backpack (Heather Black)
    (5413)

    Артикул: INCO100146-HBK Incase City Commuter Backpack Heather Black - міський рюкзак, в сучасному urban-стилі, дозволяє вам легко організувати, захистити і перенести MacBook і інші щоденні речі та аксесуари.

    4 955 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase ICON Slim Pack (Graphite)
    4 955 грн
    Incase ICON Slim Pack (Graphite)
    (17715)

    Артикул: INCO100347-GFT Рюкзак Incase Icon Slim Pack (Graphite) - стильний рюкзак на кожен день від Incase, який оснащений безліччю корисних функцій для потреб сучасного жителя міста. Модель адаптована під гаджети Apple, тому вона вже точно припаде до смаку молодим людям.

    4 955 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase ICON Slim Pack (Red)
    5 245 грн
    Incase ICON Slim Pack (Red)
    (2251)
    1 Рейтинг

    Артикул: CL55537 Рюкзак Incase ICON Slim Pack (Red)- стильний рюкзак на кожен день від Incase, який оснащений безліччю корисних функцій для потреб сучасного жителя міста. Модель адаптована під гаджети Apple, тому вона вже точно припаде до смаку молодим людям.

    5 245 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase ICON Slim Pack Navy Blue
    5 245 грн
    Incase ICON Slim Pack Navy Blue
    (1812)
    1 Рейтинг

    Артикул: INBP10052-NVY Рюкзак Incase ICON Slim Pack (Navy Blue) - стильний рюкзак на кожен день від Incase, який оснащений безліччю корисних функцій для потреб сучасного жителя міста. Модель адаптована під гаджети Apple, тому вона вже точно припаде до смаку молодим людям.

    5 245 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase ICON Slim Pack (Black)
    5 245 грн
    Incase ICON Slim Pack (Black)
    (2250)

    Артикул: CL55535 Incase ICON Slim Pack Black - стильний рюкзак на кожен день від Incase, який оснащений безліччю корисних функцій для потреб сучасного жителя міста. Модель адаптована під гаджети Apple, тому вона вже точно припаде до смаку молодим людям.

    5 245 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase VIA Backpack Anthracite
    5 610 грн
    Incase VIA Backpack Anthracite
    (5217)

    Артикул: INTR30058-ANT Рюкзак Incase VIA Backpack Anthracite збільшує шанси добре відпочити і розширює свої розміри за Вашим побажанням. Incase VIA Backpack Anthracite входить в серію Travel а значить в його конструкції тільки першокласні і преміальні матеріали і фурнітура.

    5 610 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase TRACTO Duffel Black
    5 610 грн
    Incase TRACTO Duffel Black
    (5215)

    Артикул: INTR30049-BLK Сумка-рюкзак Incase TRACTO Duffel Black - так і проситься в дорогу. Продумана конструкція і форма, високоякісні і зносостійкі матеріали, висока якість виготовлення - все це дозволяє відправлятися без оглядки в будь-яку подорож і не переживати за свої речі.

    5 610 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase ICON Pack Deep Red
    5 946 грн
    Incase ICON Pack Deep Red
    (5068)

    Артикул: INCO100270-DRD Рюкзак Incase ICON Pack Deep Red - топовий рюкзак серії ICON який довів свою міцність і стиль щоденним випробуванням тисячами покупців по всьому світу. Incase ICON Pack в червоному  кольорі допомагає вам впорядкувати, захистити і носити з собою MacBook і інші найважливіші аксесуари.

    5 946 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase EO Backpack Heather Gray
    (5207)

    Артикул: CL90020 Рюкзак Incase EO Backpack Heather Gray для ІНШИХ мандрівників. Для тих хто підходить до подорожі- як до пригоди, для тих хто вибирає задоволення і чекає свій рейс не дивлячись ні на що, для тих кому дощ - провісник веселки, а збирати речі в подорож - це не головоломка, а спосіб розслабитися, подумати і спланувати.

    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Drone Bag Black
    5 946 грн
    Incase Drone Bag Black
    (5067)

    Артикул: INBP100179-BLK Incase Drone Bag Black (Drone Pro Pack) - спеціальна сумка-рюкзак для квадрокоптера. Рюкзак Incase Drone Pro Pack призначений для: DJI Phantom 4 Pro, DJI Phantom 4, DJI Advanced Phantom 4, DJI Phantom 3, DJI Spark, DJI Goggles і інших пропорційних квадрокоптерів.

    5 946 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase VIA Backpack Black
    6 442 грн
    Incase VIA Backpack Black
    (5218)

    Артикул: INTR30058-BLK Рюкзак Incase VIA Backpack Black збільшує шанси добре відпочити і розширює свої розміри за Вашим побажанням. Incase VIA Backpack Black входить в серію Travel а значить в його конструкції тільки першокласні і преміальні матеріали і фурнітура.

    6 442 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase EO Backpack Black
    7 041 грн
    Incase EO Backpack Black
    (5206)

    Артикул: CL90004 Рюкзак Incase EO Backpack Black для ІНШИХ мандрівників. Для тих хто підходить до подорожі- як до пригоди, для тих хто вибирає задоволення і чекає свій рейс не дивлячись ні на що, для тих кому дощ - провісник веселки, а збирати речі в подорож - це не головоломка, а спосіб розслабитися, подумати і спланувати.

    7 041 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase TRACTO Duffel Anthracite
    7 433 грн
    Incase TRACTO Duffel Anthracite
    (5213)

    Артикул: INTR30049-ANT Сумка-рюкзак Incase TRACTO Duffel Anthracite - так і проситься в дорогу. Продумана конструкція і форма, високоякісні і зносостійкі матеріали, висока якість виготовлення - все це дозволяє відправлятися без оглядки в будь-яку подорож і не переживати за свої речі.

    7 433 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase ICON Pack Diamond Wire
    8 424 грн
    Incase ICON Pack Diamond Wire
    (5442)

    Артикул: CL55598 Рюкзак Incase ICON Pack Diamond Wire - топовий рюкзак серії ICON який довів свою міцність і стиль щоденним випробуванням тисячами покупців по всьому світу. Incase ICON Pack посилений нитками Diamond Wire (ріпстоп) в чорному кольорі допомагає вам впорядкувати, захистити і носити з собою MacBook і інші необхідні аксесуари.

    8 424 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 58 із 58 товарів
Рюкзак

Apple вибирає рюкзаки Incase.

Рюкзаки Incase надійні партнери для Вашого Macbook - підтверджено і перевірено Apple. Які рюкзаки можна купити Apple Store? Вірно Incase і тільки ці, а все чому тому що тільки ці рюкзаки відповідають найвищим вимоги компанії з Купертіно. Продумана конструкція рюкзаків, виміряні розмір до дрібниць, і неповторна функц...

Apple вибирає рюкзаки Incase.

Рюкзаки Incase надійні партнери для Вашого Macbook - підтверджено і перевірено Apple. Які рюкзаки можна купити Apple Store? Вірно Incase і тільки ці, а все чому тому що тільки ці рюкзаки відповідають найвищим вимоги компанії з Купертіно. Продумана конструкція рюкзаків, виміряні розмір до дрібниць, і неповторна функціональність - це якщо не використовувати ласкавих слів, а просто позначити основні особливості рюкзаків Incase.
Як і інші формати сумок, рюкзаки використовують фірмові технології і тканини, які роблять рюкзаки особливими.

Тканина Ecoya -вобрала в себе текстильні інновації для збереження водних ресурсов.Суть технології яка дала назву матеріалу для виготовлення сумок -тканина створюється в процесі еко-фарбування, який вводить барвник на стадії сировинного матеріалу замість фази пряжі - коли відбувається традиційне фарбування пряжі. Завдяки цьому інноваційному методу Ecoya знижує викиди CO2 і використовує на 89% менше води, ніж звичайні методи фарбування пряжі, а також створює більш красиву тканину, яка краще протистоїть вицвітанню, промоканню, пранню в хімчистці.
TENSAERLITE це запатентований матеріал компанії Incase, на основі EVA піни з особливим покриттям, забезпечує чудове поглинання удару і має малу вагу, добре амортизує і досить гнучкий, і на практиці дуже зносостійкий (довговічний), а також легко піддається чищенню - взагалом ідеальний матеріал де необхідно гарантувати захист і невелику вагу.

Детальнiше