iPhone Товарів у наявності: 406

на сторінку
Показані 401 - 406 із 406 товарів
  • Thule Atmos X4 iPhone 7 (Black)
    1 699 грн
    Thule Atmos X4 iPhone 7 (Black)
    (7401)

    Артикул: TH 3203474 Протиударний чохол для iPhone 7 -Thule Atmos X4 Black кращий спосіб захистити iPhone за допомогою 2-х шарової конструкції, яка складається з накладки на задню стінку і прозорої накладки на екран.

    1 699 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Atmos X4 iPhone 7 (White - Dark Shadow)
    1 699 грн
    Thule Atmos X4 iPhone 7 (White - Dark Shadow)
    (7402)

    Артикул: TH 3203475 Протиударний чохол для iPhone 7 -Thule Atmos X4 Dark Shadow кращий спосіб захистити iPhone за допомогою 2-х шарової конструкції, яка складається з накладки на задню стінку і прозорої накладки на екран.

    1 699 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Apple iPhone 14 Pro Silicone Case/MagSafe/Chalk Pink
    1 799 грн
    Apple iPhone 14 Pro Silicone Case/MagSafe/Chalk Pink
    (80709)

    Артикул: MPTH3ZE/A Apple iPhone 14 Pro Silicone Case/MagSafe/Chalk Pink – силіконовий чохол MagSafe від Apple – це стильний захист для iPhone 14 Pro. Зовнішня силіконова поверхня спеціально оброблена і дуже приємна на дотик, а м'яка підкладка з мікрофібри забезпечує додатковий захист iPhone.

    1 799 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Atmos X5 iPhone 6-6S (Black)
    1 989 грн
    Thule Atmos X5 iPhone 6-6S (Black)
    (7389)
    1 Рейтинг

    Артикул: TH 3203212 Захисний чохол-кейс для iPhone 6-6S - Thule Atmos X5 (Black) переживе потоп і землетрус. Найвищий ступінь захисту IP68 для мобільних пристроїв, дозволяє забезпечити збереження від бризок води і попадання пилу, а значить він стане відмінним супутником для людей які займаються активними видами спорту.

    1 989 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Atmos X5 iPhone 6-6S (White - Dark Shadow)
    1 989 грн
    Thule Atmos X5 iPhone 6-6S (White - Dark Shadow)
    (7390)

    Артикул: TH 3203213 Захисний чохол-кейс для iPhone 6-6S - Thule Atmos X5 (White - Dark Shadow) переживе потоп і землетрус. Найвищий ступінь захисту IP68 для мобільних пристроїв, дозволяє забезпечити збереження від бризок води і попадання пилу, а значить він стане відмінним супутником для людей які займаються активними видами спорту.

    1 989 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Apple iPhone 14 Pro Max Leather Case/MagSafe/For.Grn (MPPN3)
    3 099 грн
    Apple iPhone 14 Pro Max Leather Case/MagSafe/For.Grn (MPPN3)
    (80909)

    Артикул: MPPN3ZE/A Apple iPhone 14 Pro Max Leather Case/MagSafe/For.Grn (MPPN3) - шкіряний чохол з MagSafe, розроблений Apple як додаток до iPhone 14 Plus, - це чудовий спосіб забезпечити додатковий захист вашого iPhone і надати йому стильного вигляду. Зроблений із спеціально дубленої та обробленої шкіри, зовні він м'який на дотик і з часом покривається природною патиною....

    3 099 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 401 - 406 із 406 товарів
iPhone

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для iPhone.

Купуючи собі новий iPhone обов'язково потрібно подбати про його захист, адже від цього побічно залежить його термін служби. Будучи захищеним в повній мірі, він буде завжди радувати своїм новеньким зовнішнім виглядом і а також повноцінно виконувати поставлені на нього завдання. В такому випадку,...

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для iPhone.

Купуючи собі новий iPhone обов'язково потрібно подбати про його захист, адже від цього побічно залежить його термін служби. Будучи захищеним в повній мірі, він буде завжди радувати своїм новеньким зовнішнім виглядом і а також повноцінно виконувати поставлені на нього завдання. В такому випадку, ми рекомендуємо придбати для свого iPhone захисний чохол. Слід також розрізняти різні типи кейсів. В першу чергу, чохли бувають відкритого і закритого типу. До першого належать накладки і бампера, а до другого - чохли-книжки, чохли-кишені, спортивні чохли і тд. Майже кожен кейс оснащений необхідними вирізами і отворами для підключення навушників, зарядки та інших аксесуарів. Так що використання чохла для iPhone не повинно ніяк не вплинути на функціональності останнього Крім того, чохол збереже iPhone від пошкоджень і забруднень, а також стане приємним доповненням.

Особливу увагу при придбанні цього аксесуара потрібно звернути на матеріал, з якого він зроблений. Для початку вам потрібно зрозуміти, який саме аксесуар ви хочете: для захисту iPhone або чохол для кращого зовнішнього вигляду. Чохли для iPhone роблять з різних матеріалів: силікону, пластика, шкіри, поліуретану або металу. Ми доставимо ваш чохол на iPhone в будь-які міста України: Київ, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Миколаїв, Полтава, Хмельницький, Херсон, Чернігів, Рівне, Житомир, Івано-Франківськ, Луцьк і всі інші міста України.

Детальнiше