Новинки

на сторінку
Показані 1 - 20 із 57 товарів
  • La Sportiva Mythos
    5 200 грн
    La Sportiva Mythos
    (122158)

    La Sportiva Mythos - ці універсальні скельники дуже зручні та гнучкі скельники, призначені для менш вимогливих спортивних маршрутів по піскових скелях та інших типах скель. Верхня частина виготовлена з тонкої шкіри, а підошва з матеріалу Vibram® XS Edge товщиною 4 мм, що надійно забезпечує їх зчеплення . Шнурування взуття - на шнурках. Mythos - це зручні...

    5 200 грн
  • La Sportiva Tempesta Gtx
    8 240 грн
    La Sportiva Tempesta Gtx
    (122133)

    La Sportiva Tempesta Gtx - це водостійкі зимові кросівки призначені для тренувань і щоденного використання в зимовий час при підготовці до весняних гонок. Універсальний, легкий і швидкий у використанні завдяки конструкції Sock-Shield.

    8 240 грн
  • La Sportiva Tarantula Man
    3 840 грн
    La Sportiva Tarantula Man
    (122097)

    La Sportiva Tarantula - це естетичне оновлення Tarantula, багатофункціонального взуття, яке ідеально підходить для тих, хто займається скелелазінням, а також для використання в спортивних залах. Швидке та функціональне шнурівка, нейтральна форма, підходить для всіх типів стопи.

    3 840 грн
  • La Sportiva Tarantula Boulder
    4 080 грн
    La Sportiva Tarantula Boulder
    (122093)

    La Sportiva Tarantula Boulder - це взуття для скелелазіння для початківців, розроблене спеціально для боулдерінгу. Завдяки нейтральній формі, цей продукт підходить для будь-якої форми стопи.

    4 080 грн
  • La Sportiva Tarantula Woman
    3 840 грн
    La Sportiva Tarantula Woman
    (122092)

    La Sportiva Tarantula Woman - це естетичне оновлення Tarantula, багатофункціонального взуття для скелелазіння, що ідеально підходить для альпіністів, які знайомляться зі світом скелелазіння, а також для використання в спортивних залах. Швидке та функціональне шнурівка, нейтральна форма, підходить для всіх типів стопи.

    3 840 грн
  • Heys Solara
    5 970 грн
    Heys Solara
    (121931)

    Heys Solara - ця валіза виготовлена із 100% полікарбонату, найміцнішого, гнучкого та легкого матеріалу для багажу, який коли-небудь використовували, із сучасною гладкою формою корпусу, розробленою для того, щоб витримувати сильні удари. На відміну від традиційного розподілу 50/50 у більшості багажу, система Deep Space™ розроблена зі збільшеною глибиною...

    5 970 грн
  • Heys EZ Access
    4 799 грн 5 049 грн
    Heys EZ Access
    (121928)

    Heys EZ Access - ця серія валіз  втілила в своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка.Матове металеве оздоблення надає елегантного зовнішнього вигляду та допомагає запобігти появі подряпин і потертостей на поверхні.

    4 799 грн 5 049 грн
    Зменшена ціна!
  • Heys Black Camo
    6 480 грн
    Heys Black Camo
    (121919)

    Heys Black Camo - валізи виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла.

    6 480 грн
  • Heys Vault
    5 130 грн
    Heys Vault
    (121918)

    Heys Vault - ці валізи виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу з алмазним тисненням. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла.

    5 130 грн
  • Heys SpinLite
    5 130 грн
    Heys SpinLite
    (121911)

    Heys SpinLite - ці валізи виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу з алмазним тисненням. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла.

    5 130 грн
  • Heys Brown Leopard
    6 480 грн
    Heys Brown Leopard
    (121909)

    Heys Brown Leopard - ці валізи виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла.

    6 480 грн
  • Heys Black Leopard
    5 508 грн
    Heys Black Leopard
    (121907)

    Heys Black Leopard - ці валізи виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла.

    5 508 грн
  • Heys Xtrak
    5 508 грн
    Heys Xtrak
    (121902)

    Heys Xtrak - серія валіз Xtrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль та сміливість геометричного візерунка. Матове металеве оздоблення надає елегантного зовнішнього вигляду та допомагає запобігти появі подряпин і потертостей на поверхні. Виготовлений з композитного полікарбонату: легкий і ударостійкий матеріал, що використовується при...

    5 508 грн
  • Heys Vantage
    7 344 грн
    Heys Vantage
    (121897)

    Heys Vantage - ця серія валіз втілила у своєму дизайні візуально гладкі поверхні та скульптурні сучасні лінії Vantage. Відрізняється спортивним, але витонченим дизайном, який дивує зовнішнім виглядом і виділить вас у подорожі.

    7 344 грн
  • Heys White Camo
    6 480 грн
    Heys White Camo
    (121894)

    Heys White Camo - ці валізи виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла.

    6 480 грн
  • Ziener Nonus X-Function New
    5 160 грн
    Ziener Nonus X-Function New
    (121200)

    Ziener Nonus X-Function New - функціональні, еластичні велосипедні шорти для чоловіків надзвичайно еластичні завдяки матеріалу, що розтягується в 4 напрямках, який ідеально адаптується до будь-яких рухів. Пояс можна регулювати за допомогою застібки-липучки. Шорти мають дві бічні кишені та дві кишені на блискавці – для достатнього місця для зберігання....

    5 160 грн
  • Ziener Netax X-Gel
    3 440 грн
    Ziener Netax X-Gel
    (121195)

    Ziener Netax X-Gel -обтягуючі чоловічі велошорти з ECONYL® з регенерованого нейлону. Дихаючий, еластичний матеріал забезпечує оптимальну свободу рухів і продуктивність на велосипеді. Силіконове покриття з антиковзаючим ефектом на манжетах ніг гарантує ідеальне захоплення. Безшовний комфортний пояс забезпечує приємне відчуття під час носіння. Висока...

    3 440 грн
  • Ziener Nelat X-Function
    4 945 грн
    Ziener Nelat X-Function
    (121189)

    Ziener Nelat X-Function - еластичні чоловічі велосипедні шорти. Надзвичайно еластичні завдяки матеріалу, що розтягується в 4 напрямках, який ідеально адаптується до будь-яких рухів. Пояс можна регулювати за допомогою застібки-липучки. Шорти мають дві бічні кишені та кишеню на ногах на блискавці, тому місця для зберігання достатньо. Внутрішні шорти мають...

    4 945 грн
  • Ziener Nekos X-Race
    5 160 грн
    Ziener Nekos X-Race
    (121179)

    Ziener Nekos X-Race - функціональні чоловічі велосипедні шорти з нагрудником. Стали хітом: спинка виготовлена з сітчастого матеріалу та забезпечує комфортну вентиляцію з максимальною продуктивністю. Надзвичайно широкі манжети для штанів із системою Grip Control на подолі є ще одним плюсом, який гарантує ідеальну посадку на ногах.

    5 160 грн
  • Ziener Nemindo
    1 892 грн
    Ziener Nemindo
    (121167)

    Ziener Nemindo - функціональна чоловіча футболка з модним тисненим малюнком гарантує оптимальний комфорт при носінні завдяки швидковисихаючому і еластичному матеріалу. Найнеобхідніші речі можна помістити в непомітну кишеню на блискавці.

    1 892 грн
Показані 1 - 20 із 57 товарів