Фільтр:

В наявності:

Ціна

15440 грн - 508720 грн

Бренд

Велосипеди Товарів у наявності: 101

на сторінку
Показані 101 - 101 із 101 товарів
  • Merida One-Sixty 8000
    339 800 грн
    Merida One-Sixty 8000
    (93270)

    Merida One-Sixty 8000 - повністю сформований, ретельно вивірений та неймовірно потужний. Абсолютно новий ONE-SIXTY 8000 демонструє найвищий рівень характеристик завдяки легкій карбоновій рамі, радикальною геометрією та розмірною сіткою, а також можливістю встановлення 29-дюймових або змішаних коліс 29"/27.5". Наша нова кінематика FAST працює в парі з...

    339 800 грн
Показані 101 - 101 із 101 товарів
Велосипеди

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють велосипеди, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велосипед з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють велосипеди, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велосипед з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі велосипеди, серед яких Ви знайдете необхідні велосипеди. У цьому розділі Ви знайдете моделі різних стилів, форм та розділених за призначенням. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити велосипед тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть вам підібрати найкращий велосипед відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити велосипед для їзди по шосе, MTB необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше