Фільтр:

В наявності:

Цена

242 грн - 3910 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Матеріал

Нет выбора для этой группы

Гермомішок Товарів у наявності: 164

на сторінку
Показані 161 - 164 із 164 товарів
  • Sea to Summit Big River Dry Bag (Blue) 65L
    2 379 грн
    Sea to Summit Big River Dry Bag (Blue) 65L
    (28126)

    Артикул: STS ABRDB65BL Гермомішок Sea to Summit Big River Dry Bag (Blue) 65L - призначений для захисту від вологи будь-якого виду, на землі, в повітрі і на воді. Основна тканина нейлон 420D з армуванням ниткою рип-стоп і покриттям (ламінуванням) плівкою -такий технічний "бутерброд" дозволяє гарантувати водонепроникність на рівні 10 000 мм водяного стовпа.

    2 379 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Ortlieb X-Plorer 35L
    3 150 грн
    Ortlieb X-Plorer 35L
    (92566)

    Артикул: R17204 Ortlieb X-Plorer 35L гермомешок с лямками, надежный спутник в самых экстремальных приключениях. Эта модель прекрасная альтернатива жестким кейсам и громоздким боксам, она более гибкая, при этом такая же непромокаемая со степенью защиты IP64, так что ему не страшны никакая влага: дождь, снег, брызги воды и тд. Это идеальный рюкзак для продолжительных...

    3 150 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Sea to Summit Hydraulic Dry Bag (Yellow) 65 L
    3 366 грн
    Sea to Summit Hydraulic Dry Bag (Yellow) 65 L
    (28112)

    Артикул: STS AHYDB65YW Гермомішок (гермобаул) Sea to Summit Hydraulic Dry Bag (Yellow) 65 L - створений спеціально для екстремальних умов експлуатації. Для захисту від вологи, і забезпечення міцності в якості основного матеріалу застосовується нейлон 600D TPU з покриттям. Зварні шви запобігають потраплянню будь-якої вологи.

    3 366 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Sea to Summit Hydraulic Dry Bag (Blue) 65 L
    3 910 грн
    Sea to Summit Hydraulic Dry Bag (Blue) 65 L
    (28114)

    Артикул: STS AHYDB65BL Гермомішок (гермобаул) Sea to Summit Hydraulic Dry Bag (Blue) 65 L - створений спеціально для екстремальних умов експлуатації. Для захисту від вологи, і забезпечення міцності в якості основного матеріалу застосовується нейлон 600D TPU з покриттям. Зварні шви запобігають потраплянню будь-якої вологи.

    3 910 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 161 - 164 із 164 товарів
Гермомішок

Гермомішок (гермобаул, гермочохол) призначений для зберігання і транспортування речей і спорядження. Геометрично представляє з себе мішок з круглим дном з одного боку і спеціальній герметичній затягуванням з іншого. Виготовлений з високоміцної водонепроникної тканини. Деякі моделі мають вставку з прозорого пластика. Шви прострочені певним чином ...

Гермомішок (гермобаул, гермочохол) призначений для зберігання і транспортування речей і спорядження. Геометрично представляє з себе мішок з круглим дном з одного боку і спеціальній герметичній затягуванням з іншого. Виготовлений з високоміцної водонепроникної тканини. Деякі моделі мають вставку з прозорого пластика. Шви прострочені певним чином і проклеєні. Тому мішок герметичний і забезпечує збереження вмісту в будь-яку негоду і в воді. Тобто в реальних умовах експлуатації (піші та водні походи) вміст гермомішку буде сухим завжди. При невеликій ціні і вазі гермомішок є дуже корисним предметом в похідних умовах і допоможе легко уникнути проблем, пов'язаних зі зберіганням і транспортуванням речей в умовах негоди.

Якщо Ви захоплюєтеся сплавами на байдарках, катамаранах, каное, або просто любите порибалити з човна або ходите в гори. Якщо Ви віддаєте перевагу сухому одягу, або хочете убезпечити телефон, їжу, або інше спорядження від вологи і води. Міцні та надійні, або легкі і практичні, гермомішки - це, безумовно, один з елементів туристичного спорядження, який варто мати кожному туристу.

Гермомішок (гермобаул, гермочохол) є в асортименті Aquapac, Deuter, Ortlieb, Osprey, Sea to Summit і ще багатьох компаній. Кожна з моделей має свої переваги в порівнянні з конкурентами. Ми ж пропонуємо вибрати грунтуючись на нашому досвіді, так як ми пропонуємо найбільший вибір серед гермомішків і найзручніші умови оплати і доставки.

Детальнiше