MacBook Товарів у наявності: 164

на сторінку
Показані 161 - 164 із 164 товарів
  • Urbano Compact Attache (MacBook 12- Black)
    2 973 грн
    Urbano Compact Attache (MacBook 12- Black)
    (5150)

    Артикул: UZRB12-01 Сумка-папка Urbano Compact Attache для MacBook 12 в кольорі Black. Виготовлена ​​з натуральної високоякісної телячої шкіри. Всередині має м'яку підкладку, яка забезпечить ноутбуку, вкладеному в портфель, відмінний захист від струсів, ударів і подряпин.

    2 973 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Gauntlet MacBook Pro Attache 15" (Black)
    3 199 грн
    Thule Gauntlet MacBook Pro Attache 15" (Black)
    (31772)

    Артикул: TH 3203976 Сумка-кейс для ноутбука Thule Gauntlet MacBook Pro Attache 15" (Black) - жорстка сумка з твердими стінками. Якщо захист ноутбука і його збереження має для вас значення, зверніть увагу на серію кейсів Gauntlet від Thule які відмінно захищають від усіляких неприємностей.

    3 199 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Urbano Compact Attache (MacBook Air 13 - Black)
    3 468 грн
    Urbano Compact Attache (MacBook Air 13 - Black)
    (5154)

    Артикул: UZRBA-01 Сумка-папка Urbano Compact Attache для MacBook Air 13 в чорному кольорі. Виготовлена ​​з натуральної високоякісної телячої шкіри. Всередині має м'яку підкладку, яка забезпечить ноутбуку, вкладеному в портфель, відмінний захист від струсів, ударів і подряпин.

    3 468 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Gauntlet MacBook Pro Attache 13" (Black)
    3 499 грн
    Thule Gauntlet MacBook Pro Attache 13" (Black)
    (31771)

    Артикул: TH 3203975 Сумка-кейс для ноутбука Thule Gauntlet MacBook Pro Attache 13" (Black) - жорстка сумка з твердими стінками. Якщо захист ноутбука і його збереження має для вас значення, зверніть увагу на серію кейсів Gauntlet від Thule які відмінно захищають від усіляких неприємностей.

    3 499 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 161 - 164 із 164 товарів
MacBook

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для MacBook.

Головною перевагою MacBook є його мобільність: можливість брати ноутбук завжди з собою. Але це в той же час може стати і недоліком, оскільки при повсякденному транспортуванні пристрою можуть виникнути різні пошкодження. Для того, щоб уникнути цього, Вам знадобиться надійний, зручний і стильний...

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для MacBook.

Головною перевагою MacBook є його мобільність: можливість брати ноутбук завжди з собою. Але це в той же час може стати і недоліком, оскільки при повсякденному транспортуванні пристрою можуть виникнути різні пошкодження. Для того, щоб уникнути цього, Вам знадобиться надійний, зручний і стильний захист. Такий захист надають чохли для MacBook.


У нашому інтернет-магазині ProBag Ви знайдете безліч чохлів, починаючи від класичних і закінчуючи незвичайними папками-кишеньками. Всі вони забезпечують повноцінний захист для Вашого Apple-пристроя. Так, вони захистять Ваш ноутбук від мікроподряпин, подряпин, відколів, потертостей. Крім того, вони вбережуть гаджет від попадання всередину рідини, бруду, пилу. А ще чохли додадуть унікальності придбаного вами пристрою зробивши його неповторним і особливим.


У нас представлені тільки якісні чохли для MacBook, з яким Ваш ноутбук буде дійсно в цілості і захищений. Вони виготовлені з найкращих матеріалів, що володіють чудовими експлуатаційними властивостями. Ви можете бути впевнені на всі 100%, що придбаний у нас чохол для MacBook відповідає всім стандартам якості, ергономічності і стилю. Чохли в ідеалі повторюють форму і конструктивні особливості гаджета. Вони забезпечують вільний доступ до всіх потрібних користувачеві роз'ємів. Вони не додають додаткової ваги і обсягу ноутбука.


У нас представлено безліч видів, варіантів забарвлення і дизайну. Так, якщо Ви любите класику, ідеальним рішенням для Вас буде класичний чохол з натуральної шкіри чорного/коричневого кольору. Якщо ж Ви любите виділятися з натовпу і вважаєте себе неординарною особистістю, тоді оригінальний чохол-папка з принтом або незвичайної кольоровою гамою - саме те, що Вам потрібно. Варто відзначити, що будь-який з цих чохлів забезпечить Вам справжній захист від різних пошкоджень.


Чохли для MacBook - це ідеальне рішення для зручного і головне надійного захисту Apple-ноутбука. У нас Ви зможете підібрати чохол, що підходить саме Вам, оскільки в нашому магазині досить великий асортимент захисних аксесуарів для MacBook. Крім того, ми пропонуємо оптимальне співвідношення якості і ціни. Доставку здійснюємо по всій країні в максимально короткі терміни.

Детальнiше