Шкарпетки Товарів у наявності: 158

на сторінку
Показані 121 - 140 із 158 товарів
  • Accapi Trekking Primaloft
    1 012 грн
    Accapi Trekking Primaloft
    (105552)

    Accapi Trekking Primaloft – це чоловічі подовжені тонкі шкарпетки для трекінгу. Завдяки комбінації вовни Merino зі штучними волокнами (Primaloft, Nylon, Elastane та ін.) добре зберігають тепло, відводять надлишок вологи та чудово сидять по нозі. Будуть зручні для трекінгу, походів, подорожей та відпочинку на природі у прохолодну та холодну погоду.

    1 012 грн
  • Lorpen TCXTW
    1 028 грн
    Lorpen TCXTW
    (67514)

    Lorpen TCXTW - це жіночі тонкі тришарові шкарпетки TCXTW Lorpen спеціально розроблені для трекінгу в теплу пору року.

    1 028 грн
  • Lorpen T3MME
    1 040 грн
    Lorpen T3MME
    (81105)

    Lorpen T3MME - теплі шкарпетки середньої товщини. Технологія плетіння Т3, що використовує найкращі якості натуральних та штучних волокон, дозволяє зберегти комфорт та тепло. Завдяки відмінному балансу між ізоляцією та повітропроникністю, ці шкарпетки ідеально підходять як для тривалих походів, так і для не надто спекотних умов. а також запобігають появі...

    1 040 грн
  • Lorpen T2MME
    1 040 грн
    Lorpen T2MME
    (81376)

    Lorpen T2MME - це чоловічі шкарпетки для походів з технологією Т2 у прохолодну пору року. Призначені для того, щоб ваші ноги залишалися теплими та сухими.

    1 040 грн
  • Accapi Ski Wool
    1 144 грн
    Accapi Ski Wool
    (105508)

    Accapi Ski Wool – теплі шкарпетки для гірськолижного спорту в холодних умовах. Ідеально підійдуть чутливим до холоду райдерам, які мерзнуть на схилі чи витягу. Виконані з комбінації натуральної вовни мериносів та високоякісних синтетичних волокон. Мериносова шерсть добре пропускає повітря, відводить вологу від шкіри і має природні антибактеріальні...

    1 144 грн
  • Lorpen T2WE Merino Hiker 2 Pack Eco
    1 160 грн
    Lorpen T2WE Merino Hiker 2 Pack Eco
    (81206)

    Lorpen T2WE Merino Hiker 2 Pack Eco - это две пары мужских двухслойных носков от Lorpen для трекинга и повседневной жизни. Разработаны для осени, зимы и ранней весны, когда необходимы тепло и управление влажностью. Трикотаж с лёгкой амортизацией в области стопы плотно прилегает к ноге по всей длине носка и сохраняет тепла. Кроме того, T2 Merino Hiker Eco...

    1 160 грн
  • Rollerblade Skate 3 Pack
    1 190 грн
    Rollerblade Skate 3 Pack
    (92836)

    Rollerblade Skate 3 Pack - набір шкарпеток, 3 пари однакового розміру. Шкарпетки Skate Socks 3 Pack створені спеціально для катання на ковзанах, а їх матеріали та оптимальні властивості гарантують ідеальну посадку та ефективність. Дизайн забезпечує повний комфорт, коли ваші ноги можуть відчувати великий тиск.

    1 190 грн
  • Accapi Outdoor Extreme Crew
    1 232 грн
    Accapi Outdoor Extreme Crew
    (105528)

    Accapi Outdoor Extreme Crew - розроблений спеціально для екстремальних умов, шкарпетка дуже щільна, з великим відсотком вмісту вовни, посилення в області п'яти та пальців, для кращого захисту стопи. Особлива “Y”-подібна структура на п'яті та мисці шкарпетки анатомічно обгортається навколо стопи, збільшуючи об'єм прилягання, зносостійкість та зчеплення, не...

    1 232 грн
  • La Sportiva Hiking Socks
    1 240 грн
    La Sportiva Hiking Socks
    (85561)

    La Sportiva Hiking Socks - щільно прилеглі похідні шкарпетки із вовни мериносу для кращої терморегуляції. Поєднання технічних тканин робить їх міцним та довговічним.

    1 240 грн
  • Lorpen TPME
    1 240 грн
    Lorpen TPME
    (67490)

    Lorpen TPME - це тришарові екстратолсті теплі шкарпетки для трекінгу при високих навантаженнях в умовах холодної погоди в тривалих походах. Мають підвищені теплоізоляційні та вологовідвідні властивості.

    1 240 грн
  • Lorpen TPMM
    1 240 грн
    Lorpen TPMM
    (67489)

    Lorpen TPMM - це тришарові товсті теплі шкарпетки для трекінгу (пішого туризму) при високих навантаженнях в умовах холодної погоди в тривалих походах. Мають повішені теплоізоляційні та вологовідвідні властивості.

    1 240 грн
  • Lorpen T3HOE
    1 240 грн
    Lorpen T3HOE
    (80995)

    Lorpen T3HOE - оновлені високі тришарові шкарпетки для складного трекінгу та експедицій у холодних умовах із переробленого волокна. Розраховані на високі навантаження. Дуже товсті і теплі мають підвищені теплоізоляційні властивості і відведення вологи.

    1 240 грн
  • Skins Essentials Performance
    1 260 грн
    Skins Essentials Performance
    (41888)

    Skins Essentials Performance - чоловічі гольфи компресійні, поєднують в собі функціональність і максимальний комфорт. Завдяки використанню високотехнологічних волокон і застосування градієнтної компресії вони забезпечують захист стоп і зміцнюють литкові м'язи, зменшуючи втому і ймовірність отримання травм.

    1 260 грн
  • Lorpen TEPA
    1 344 грн 1 920 грн
    Lorpen TEPA
    (67508)

    Lorpen TEPA - це високі шкарпетки до коліна (гольфи) для альпінізму та екстремально холодних умов. Призначені для тривалої фізичної активності за максимально несприятливих умов (низькі температури, висока вологість, сильний вітер).

    1 344 грн 1 920 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen TCPR
    1 356 грн
    Lorpen TCPR
    (67526)

    Lorpen TCPR - це внутрішній шар з волокна Primaloft Yarn, що складається з комбінації високоякісної вовни New Merino Wool і ниток Primaloft, добре зберігає тепло і відводить вологу (синтетичні волокна будуть швидко відводити вологу при активному русі, вовна буде гріти при шерсті). Зовнішній шар з поліаміду запобігає появі мозолів та забезпечує максимальну...

    1 356 грн
  • Accapi EnergyWave Socks Relax&Recovery
    1 716 грн
    Accapi EnergyWave Socks Relax&Recovery
    (105449)

    Accapi EnergyWave Socks Relax&Recovery - це серія шкарпеток для повсякденного носіння або після інтенсивних змагань або тренувань. Завдяки структурі тканини сприяють швидкому відновленню м'язів, що забезпечує приємне почуття розслабленості. Нога стає вільною від м'язової напруги, легкою та рухливою.

    1 716 грн
  • Lorpen TEP
    1 760 грн
    Lorpen TEP
    (67509)

    Lorpen TEP - спеціально розроблені для трекінгу та експедицій у холодних і навіть полярних погодних умовах. Виготовлені з комбінації матеріалів Polartec Power Stretch і Polartec Power Dry, подвійний шар в області гомілки та потрійний на п'яті, ступні та мисці, внутрішній шар схильний до додаткових тертя та вологи, з матеріалу з антибактеріальним...

    1 760 грн
  • Lorpen TEPX
    1 800 грн
    Lorpen TEPX
    (67501)

    Lorpen TEPX - це шкарпетки унісекс для альпінізму та екстремально холодних умов. Призначені для тривалої фізичної активності за максимально несприятливих умов (низькі температури, висока вологість, сильний вітер). Оптимальне використання: альпінізм, зимові подорожі, робота на повітрі за умов низьких температур.

    1 800 грн
  • Accapi Compression Performance
    1 980 грн
    Accapi Compression Performance
    (105445)

    Accapi Compression Performance – це компресійні гольфи для тривалих інтенсивних фізичних навантажень, наприклад, для трекінгу, скандинавської ходьби, бігу, трейлу, велоспорту, рухливих спортивних ігор.

    1 980 грн
  • Lorpen TEPAX
    2 040 грн
    Lorpen TEPAX
    (92213)

    Lorpen TEPAX – ці шкарпетки спеціально розроблені для особливо холодних умов, але також підходять для занять, які легко витримати на морозі. Зовнішній шар шкарпетки має два шари міцного матеріалу POLARTEC® POWER STRETCH, що забезпечує тепло без збільшення ваги. Гладкий зовнішній шар стійкий до вітру та зносу. М'який внутрішній шар відводить вологу від...

    2 040 грн
Показані 121 - 140 із 158 товарів
Шкарпетки

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями ...

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями у спортзалі, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки з технологічних матеріалів з вентиляційними вставками, які забезпечують швидке відведення вологи та дозволяють твоїм ногам дихати. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час занять та зменшити ймовірність виникнення натирань та мозолів.

Якщо ти займаєшся більш м'якими видами спорту, наприклад, йогою або пілатесом, то тобі підійдуть спортивні шкарпетки з м'якого та еластичного матеріалу, які забезпечують зручність та свободу рухів. Деякі моделі також мають антибактеріальне покриття, яке запобігає розвитку бактерій та зменшує запахи.

Якщо ти займаєшся спортом на відкритому повітрі в холодну погоду, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки із теплого матеріалу, який зберігає тепло та запобігає охолодженню стоп під час занять. Це дозволить тобі почуватися комфортно та уникнути можливих проблем зі здоров'ям.

Важливо вибирати спортивні шкарпетки правильного розміру, щоб уникнути скручування та натирання. Ми рекомендуємо вибирати шкарпетки з посиленою підошвою та п'ятою, щоб підвищити зносостійкість та збільшити термін служби.

Не забувай, що спортивні шкарпетки є важливою частиною спортивного екіпірування і можуть вплинути на твою продуктивність і комфорт під час занять спортом. Вибирай спортивні шкарпетки в залежності від типу спорту, інтенсивності.

Детальнiше