Шкарпетки Товарів у наявності: 158

на сторінку
Показані 81 - 100 із 158 товарів
  • Lorpen T3LW17
    780 грн
    Lorpen T3LW17
    (67549)

    Lorpen T3LW17 - це завдяки високій технологічності легкий носок Т3 ідеально підходить для того, щоб стопа залишалася сухою та захищеною під час нескладних походів та туристичних походів у теплу погоду. В оновленій моделі 2017 року з'явився покращений захист кісточки, а також новий дизайн.

    780 грн
  • Accapi Ski Thermic
    792 грн
    Accapi Ski Thermic
    (116901)

    Accapi Ski Thermic - це лижні гольфи призначені для лижного спорту.

    792 грн
  • Accapi Hiking Merino Crew
    792 грн
    Accapi Hiking Merino Crew
    (117307)

    Accapi Hiking Merino Crew - це універсальні шкарпетки з мериносовою вовною, відмінно підходять для туризму, хайкінгу, активного відпочинку на природі або для повсякденного використання. М'яка, тонка та гіпоалергенна натуральна вовна регулює температуру тіла та зберігає тепло навіть у вологому стані. Водовідштовхувальне просочення HYDRO-R забезпечує міцний...

    792 грн
  • Lorpen X3TPE
    800 грн
    Lorpen X3TPE
    (92286)

    Lorpen X3TPE 1887 Trail Running Padded Eco Total - ці шкарпетки екологічні, повністю посилені та відрізняються високою зносостійкістю. Ідеально підходять для трейлраннінгу у будь-яку пору року, оскільки підтримують сухість та комфорт незалежно від погоди та взуття. Максимальна продуктивність технології T3 тепер поєднується з технологією SLS та адаптована...

    800 грн
  • TLD Camo Signature Perf-ce Sock
    800 грн
    TLD Camo Signature Perf-ce Sock
    (115065)

    TLD Camo Signature Perf-ce Sock – це високоякісні термошкарпетки для катання на велосипеді. TLD SIGNATURE PERFORMANCE SOCK спеціально розробленими для суворих трейлів та інтенсивних тренувань. Мають прекрасні терморегулюючі та комресійні властивості.

    800 грн
  • Lorpen T3LSE
    800 грн
    Lorpen T3LSE
    (79326)

    Lorpen T3LSE - це чоловічі шкарпетки укороченої довжини для літнього трекінгу. Підходять для використання з кросівками упродовж трьох сезонів. Екологічна шкарпетка виготовлена з перероблених волокон. Шкарпетки дозволяють ногам залишатися сухими та підтримують комфорт. Поєднання технологій T3 і SLS гарантує кращі технічні характеристики тришарової пряжі з...

    800 грн
  • Lorpen TTPE
    800 грн
    Lorpen TTPE
    (79741)

    Lorpen TTPE - це легкі і дихаючі шкарпетки для чоловіків. Міцні шкарпетки підходять для різноманітного активного використання протягом кількох років. Складаються з двох шарів – перший відводить вологу від стопи, а другий виштовхує межі шкарпеток, де може випаровуватися. ECOFRESH з Repreve – це волокно Unifi, що складається з 50% поліестеру Sorbtek та 50%...

    800 грн
  • TLD Signature Perf-ce Sock
    800 грн
    TLD Signature Perf-ce Sock
    (115071)

    TLD Signature Perf-ce Sock - це високоякісні термошкарпетки для катання на велосипеді. TLD SIGNATURE PERFORMANCE SOCK спеціально розробленими для суворих трейлів та інтенсивних тренувань. Мають прекрасні терморегулюючі та комресійні властивості.

    800 грн
  • TLD SPEED PERFORMANCE SOCK
    800 грн
    TLD SPEED PERFORMANCE SOCK
    (115077)

    TLD SPEED PERFORMANCE SOCK – це високоякісні термошкарпетки для катання на велосипеді. TLD SPEED PERFORMANCE SOCK спеціально розроблені для суворих трейлів та інтенсивних тренувань. Мають прекрасні терморегулюючі та комресійні властивості.

    800 грн
  • Accapi Ski Competition
    814 грн
    Accapi Ski Competition
    (105472)

    Accapi Ski Competition – це тонкі лижні шкарпетки для професіоналів. Прекрасно сидять, не знижують тактильних відчуттів під час рухів. Завдяки порожнім волокнам Termolite® забезпечують гарне утеплення та рівень відведення вологи. Мають продумане ергономічне зонування. Гарантують максимальний рівень чутливості між ногою та черевиком.

    814 грн
  • Lorpen XTRWU
    816 грн
    Lorpen XTRWU
    (67840)

    Lorpen XTRWU - це ультратонкі шкарпетки Trilayer® для жінок, які займаються бігом по пересіченій місцевості,віддають перевагу немахровим шкарпеткам.

    816 грн
  • Lorpen XTRW
    816 грн
    Lorpen XTRW
    (67845)

    Lorpen XTRW - це жіноча модель тонких шкарпеток Trilayer® для мультиспорту з зонами, що амортизують. Максимально ефективно відводять вологу із поверхні шкіри.

    816 грн
  • Lorpen XTRU
    816 грн
    Lorpen XTRU
    (67852)

    Lorpen XTRU - це нові тонкі немахрові шкарпетки для бігунів по пересіченій місцевості, які віддають перевагу кращому Trilayer®.

    816 грн
  • Lowa SL Performance Short
    817 грн
    Lowa SL Performance Short
    (104588)

    Lowa SL Performance Short – чоловічі короткі шкарпетки для хайкінгу та трекінгу. Забезпечують максимальний комфорт завдяки конструкції та складу матеріалу. Біеластична конструкція складається з поліаміду, поліпропілену, акрилу та високоякісної вовни мериносу. Трикутні протектори, що зменшують вагу, амортизують ділянки стопи, які зазнають найбільших...

    817 грн
  • Accapi Ski Performance Jr
    836 грн
    Accapi Ski Performance Jr
    (105484)

    Accapi Ski Performance Jr - це дитячі термошкарпетки для прохолодної та теплої погоди. Забезпечують хорошу терморегуляцію, чудово сидять, захищають ногу від забитих місць і стискування в критичних зонах. Ділянки з тканини, що випаровує, забезпечують ефективний вологовідведення, а ергономічні еластичні вставки на підйомі і гомілкостопі утримують носок у...

    836 грн
  • Skins Active Thermal
    840 грн
    Skins Active Thermal
    (42129)

    Skins Active Thermal - чоловічі компресійні термо-гольфи. Поєднують у собі функціональність та максимальний комфорт. Завдяки використанню високотехнологічних волокон та застосуванню градієнтної компресії вони забезпечують захист стоп та зміцнюють литкові м'язи, зменшуючи втому та ймовірність отримання травм.Цілеспрямована підтримка та зміцнення литкових...

    840 грн
  • Lorpen TCTN
    840 грн
    Lorpen TCTN
    (67522)

    Lorpen TCTN - це двошарові шкарпетки для трекінгу в холодний період та міжсезоння.

    840 грн
  • Lorpen X3RPE
    840 грн
    Lorpen X3RPE
    (92537)

    Lorpen X3RPE Running Padded Eco - це чоловічі шкарпетки стандартної довжини для бігу будь-якої пори року. Легкі та міцні шкарпетки з посиленими властивостями витримують великі навантаження. Поєднання технологій T3 і SLS гарантує кращі технічні характеристики тришарової пряжі з її зональним розташуванням для максимально дієвого та зручного використання....

    840 грн
  • Lorpen WTS
    860 грн
    Lorpen WTS
    (67947)

    Lorpen WTS - це модель тришарових низьких шкарпеток, які оснащені потовщеною підошвою. Призначені для щоденного носіння, спорту в теплу погоду. Завдяки внутрішньому шару із гідрофобного поліестеру Coolmax швидко сохнуть. Середній шар із волокон евкаліптового дерева Tencel чудово вбирає вологу. Завдяки Х-подібній зоні на підйомі стопи забезпечують надійну...

    860 грн
  • Lorpen XCTW
    860 грн
    Lorpen XCTW
    (67864)

    Lorpen XCTW - це тришарові тонкі низькі жіночі шкарпетки для катання на велосипеді, бігу по пересіченій місцевості та фітнесу в умовах теплої погоди. Відмінно відводять вологу з поверхні стопи.

    860 грн
Показані 81 - 100 із 158 товарів
Шкарпетки

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями ...

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями у спортзалі, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки з технологічних матеріалів з вентиляційними вставками, які забезпечують швидке відведення вологи та дозволяють твоїм ногам дихати. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час занять та зменшити ймовірність виникнення натирань та мозолів.

Якщо ти займаєшся більш м'якими видами спорту, наприклад, йогою або пілатесом, то тобі підійдуть спортивні шкарпетки з м'якого та еластичного матеріалу, які забезпечують зручність та свободу рухів. Деякі моделі також мають антибактеріальне покриття, яке запобігає розвитку бактерій та зменшує запахи.

Якщо ти займаєшся спортом на відкритому повітрі в холодну погоду, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки із теплого матеріалу, який зберігає тепло та запобігає охолодженню стоп під час занять. Це дозволить тобі почуватися комфортно та уникнути можливих проблем зі здоров'ям.

Важливо вибирати спортивні шкарпетки правильного розміру, щоб уникнути скручування та натирання. Ми рекомендуємо вибирати шкарпетки з посиленою підошвою та п'ятою, щоб підвищити зносостійкість та збільшити термін служби.

Не забувай, що спортивні шкарпетки є важливою частиною спортивного екіпірування і можуть вплинути на твою продуктивність і комфорт під час занять спортом. Вибирай спортивні шкарпетки в залежності від типу спорту, інтенсивності.

Детальнiше