Шкарпетки Товарів у наявності: 158

на сторінку
Показані 101 - 120 із 158 товарів
  • Accapi Ski Performance
    880 грн
    Accapi Ski Performance
    (105492)

    Accapi Ski Performance - це технічні лижні шкарпетки для холодної та теплої погоди. Забезпечують хорошу терморегуляцію, чудово сидять, захищають ногу від забитих місць і стискування в критичних зонах. Ділянки з тканиною, що випаровує, забезпечують ефективний вологовідвід, а ергономічні еластичні вставки на підйомі і гомілкостопі утримують носок у...

    880 грн
  • Accapi Outdoor Merino Endurance Crew
    880 грн
    Accapi Outdoor Merino Endurance Crew
    (105542)

    Accapi Outdoor Merino Endurance Crew - чоловічі шкарпетки для військових від Accapi - відмінна модель, з оптимальною висотою та характеристиками.

    880 грн
  • Lorpen T3LME
    880 грн
    Lorpen T3LME
    (77066)

    Lorpen T3LME - це чоловічі легкі та екологічні трекінгові шкарпетки з переробленого волокна. Модель надає значну свободу пересування для походів протягом цілого дня будь-якої пори року, особливо коли не надто холодно. Шкарпетки збережуть ноги в сухості та комфорті, захищаючи від негараздів навіть у легкому спортивному взутті. T3 Light Hiker Eco володіють...

    880 грн
  • La Sportiva X-Cursion Socks
    880 грн
    La Sportiva X-Cursion Socks
    (78409)

    La Sportiva X-Cursion Socks - ідеальні шкарпетки для піших прогулянок, віа феррата, екскурсій та легкого альпінізму. Швидке висихання та висока амортизація там, де це необхідно. Еластична стрічка забезпечує стійкість стопи та кісточки.

    880 грн
  • La Sportiva Traverse Socks
    880 грн
    La Sportiva Traverse Socks
    (84978)

    La Sportiva Traverse Socks - ідеальні багатофункціональні шкарпетки для віаферати, екскурсій та скелелазіння. Швидке висихання та висока амортизація там, де це необхідно. Еластична стрічка забезпечує стійкість стопи та кісточки.

    880 грн
  • Lorpen T3LWE
    880 грн
    Lorpen T3LWE
    (92247)

    Lorpen T3LWE - це екологічні трекінгові шкарпетки з переробленої пряжі, що мають усі переваги технологій T3 і SLS. Нейлонові нитки Red-Cycle, отримані з перероблених рибальських мереж, забезпечують зносостійкість та запобігають ковзанню шкарпеток. Нитки Coolmax® EcoMade, отримані з переробленого ПЕТ, завдяки своїй структурі ефективно відводять піт із...

    880 грн
  • Lorpen TCCFE
    880 грн
    Lorpen TCCFE
    (79332)

    Lorpen TCCFE - це чоловічі легкі туристичні шкарпетки від Lorpen, що ідеально підходять для любителів активного відпочинку, яким потрібні міцні та надійні шкарпетки, створені для тривалих походів та суворих умов тепер виготовлені з перероблених пляшок.

    880 грн
  • La Sportiva Ultra Running Socks
    880 грн
    La Sportiva Ultra Running Socks
    (85229)

    La Sportiva Ultra Running Socks – комфортні бігові шкарпетки для максимального захисту на бездоріжжі.

    880 грн
  • Lorpen TCXS
    884 грн
    Lorpen TCXS
    (67517)

    Lorpen TCXS - якщо ви віддаєте перевагу легкому взуттю замість жорстких черевиків, то тонкі шкарпетки Trilayer® активно відводитимуть вологу з поверхні стопи.

    884 грн
  • Race Face Far Out Coolmax Sock
    920 грн
    Race Face Far Out Coolmax Sock
    (78088)

    Race Face Far Out Coolmax Sock - ці шкарпетки з манжетою 7" збережуть ваші ноги сухими та комфортними під час всіх ваших велосипедних пригод, незалежно від того, чи збираєтеся ви зробити грандіозну поїздку або просто об'їхати квартал.

    920 грн
  • Lorpen S3LW
    920 грн
    Lorpen S3LW
    (67704)

    Lorpen S3LW - це чоловічі тришарові тонкі, але теплі високі шкарпетки (гольфи). Розроблено для високих навантажень під час катання на гірських лижах.

    920 грн
  • Lorpen S3LM
    920 грн
    Lorpen S3LM
    (67708)

    Lorpen S3LM - це тришарові високі шкарпетки середньої товщини від іспанського виробника Lorpen, розроблені для високих навантажень під час катання на гірських лижах.

    920 грн
  • Accapi Ski Ergoracing
    924 грн
    Accapi Ski Ergoracing
    (105482)

    Accapi Ski Ergoracing – лижні шкарпетки з ефектом другої шкіри. Забезпечують відмінну посадку, відмінну рухливість суглобів та гарантують неперевершену чутливість стопи під час активного руху. Спеціальне плетіння в області литкового м'яза створює змінну область стиснення, покращуючи працездатність цього м'яза. Зони з еластичною в'язкою дозволяють носіння...

    924 грн
  • Lowa Trekking
    946 грн
    Lowa Trekking
    (104591)

    Lowa Trekking-чоловічі шкарпетки для трекінгу. У гори і далеко від повсякденної метушні: завдяки своїй стільниковій структурі шкарпетки Lowa Trekking гарантують вам відмінне проведення часу на ногах. Шкарпетки здивують вас своєю винятковою ефективністю та комфортом. Поєднання унікальної технології в'язання з функціональними деталями, що спрямовують ваші...

    946 грн
  • Lowa Trekking W
    946 грн
    Lowa Trekking W
    (104595)

    Lowa Trekking W-жіночі шкарпетки для трекінгу. У гори і далеко від повсякденної метушні: завдяки своїй стільниковій структурі шкарпетки Lowa Trekking гарантують вам відмінне проведення часу на ногах. Шкарпетки здивують вас своєю винятковою ефективністю та комфортом. Поєднання унікальної технології в'язання з функціональними деталями, що спрямовують ваші...

    946 грн
  • LOWA Winter
    946 грн
    LOWA Winter
    (104602)

    Lowa Winter – зимові шкарпетки середньої висоти для зимового хайкінгу, трекінгу та сімейних прогулянок на свіжому повітрі. Інноваційний склад забезпечує комфорт та тепло. Прекрасна техніка в'язання та функціональні деталі створюють виняткову підтримку та приємні відчуття під час активного відпочинку взимку. Модель Lowa Winter є ідеальним супутником для...

    946 грн
  • Lowa SL Performance Mid
    946 грн
    Lowa SL Performance Mid
    (104074)

    Lowa SL Performance Mid – чоловічі шкарпетки середньої висоти для хайкінгу та трекінгу. Підходять для використання з більшістю сучасних черевиків. Забезпечують максимальний комфорт завдяки конструкції та складу матеріалу. Біеластична конструкція складається з поліаміду, поліпропілену, акрилу та високоякісної вовни мериносу. Трикутні протектори, що...

    946 грн
  • Lorpen S2SWL
    960 грн
    Lorpen S2SWL
    (67741)

    Lorpen S2SWL – це жіноча модель теплих лижних шкарпеток. Середній рівень амортизації створений для додаткового захисту при високих навантаженнях. Двошарова конструкція гарантує сухість, тепло та максимальний комфорт ногам. Перший шар відводить вологу від стопи, а другий виштовхує межі шкарпеток, де може випаровуватися. Шкарпетки цієї моделі гарантують...

    960 грн
  • Accapi Ski Touch
    968 грн
    Accapi Ski Touch
    (105499)

    Accapi Ski Touch - це термошкарпетки, які завдяки своїм характеристикам легкості, повітропроникності та стійкості найкраще виражають потенціал спортсмена у всіх його виступах. Терморегулюючі та термоізоляційні, підтримують постійну температуру в не екстремальних кліматичних умовах, дозволяючи шкірі залишатися сухою та теплою.

    968 грн
  • Lorpen TCTE
    1 000 грн
    Lorpen TCTE
    (81215)

    Lorpen TCTE - це трекінгові шкарпетки унісекс, що ідеально підходять для маршрутів середнього рівня в дні із середніми та низькими температурами. Розроблено умови, коли вологість є проблемою, особливо в зимову пору року. Екологічна модель виготовлена із використанням перероблених волокон.

    1 000 грн
Показані 101 - 120 із 158 товарів
Шкарпетки

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями ...

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями у спортзалі, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки з технологічних матеріалів з вентиляційними вставками, які забезпечують швидке відведення вологи та дозволяють твоїм ногам дихати. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час занять та зменшити ймовірність виникнення натирань та мозолів.

Якщо ти займаєшся більш м'якими видами спорту, наприклад, йогою або пілатесом, то тобі підійдуть спортивні шкарпетки з м'якого та еластичного матеріалу, які забезпечують зручність та свободу рухів. Деякі моделі також мають антибактеріальне покриття, яке запобігає розвитку бактерій та зменшує запахи.

Якщо ти займаєшся спортом на відкритому повітрі в холодну погоду, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки із теплого матеріалу, який зберігає тепло та запобігає охолодженню стоп під час занять. Це дозволить тобі почуватися комфортно та уникнути можливих проблем зі здоров'ям.

Важливо вибирати спортивні шкарпетки правильного розміру, щоб уникнути скручування та натирання. Ми рекомендуємо вибирати шкарпетки з посиленою підошвою та п'ятою, щоб підвищити зносостійкість та збільшити термін служби.

Не забувай, що спортивні шкарпетки є важливою частиною спортивного екіпірування і можуть вплинути на твою продуктивність і комфорт під час занять спортом. Вибирай спортивні шкарпетки в залежності від типу спорту, інтенсивності.

Детальнiше