Шкарпетки Товарів у наявності: 158

на сторінку
Показані 61 - 80 із 158 товарів
  • Lorpen WSM
    724 грн
    Lorpen WSM
    (67956)

    Lorpen WSM – це тонкі низькі двошарові жіночі шкарпетки для прогулянок та фітнесу у теплих погодних умовах. Внутрішній шар із волокна Modal та бавовни комфортний для тіла для тих, хто любить натуральні матеріали, швидко вбирає вологу з поверхні стопи. Зовнішній шар з поліаміду запобігає появі мозолів та підвищує зносостійкість.

    724 грн
  • Accapi Trekking Endurance
    726 грн
    Accapi Trekking Endurance
    (105548)

    Accapi Trekking Endurance - зносостійкі шкарпетки для тривалих походів та експедицій влітку та у міжсезоння. Завдяки волокнам Coolmax® чудово справляються з відведенням вологи та надлишкового тепла.

    726 грн
  • Accapi Trail/Run
    726 грн
    Accapi Trail/Run
    (105469)

    Accapi Trail/Run – ця модель розроблена спеціально для бігунів. Аксесуар легкий, із щільною посадкою та зручний у носінні. Тонкий матеріал сприяє швидкому виведенню поту назовні, тому ноги зберігають сухість навіть за тривалої та інтенсивної активності.

    726 грн
  • Lorpen T3HTO
    728 грн 1 040 грн
    Lorpen T3HTO
    (67563)

    Lorpen T3HTO - це високі тришарові шкарпетки для складного трекінгу та експедицій у холодних умовах. Розраховані на високі навантаження. Дуже товсті і теплі, мають повішені теплоізоляційні властивості та відведення вологи.

    728 грн 1 040 грн
    Зменшена ціна!
  • Skins Essentials Active
    735 грн
    Skins Essentials Active
    (42131)

    Skins Essentials Active - жіночі компресійні гольфи. Поєднують у собі функціональність та максимальний комфорт. Завдяки використанню високотехнологічних волокон та застосуванню градієнтної компресії вони забезпечують захист стоп та зміцнюють литкові м'язи, зменшуючи втому та ймовірність отримання травм

    735 грн
  • Skins Essentials Recovery
    735 грн
    Skins Essentials Recovery
    (42112)

    Skins Essentials Recovery – чоловічі гольфи компресійні для відновлення. Допомагають ногам швидко і ефективно відновитися після занять спортом. Після виснажливого тріатлону, напружених велогонок або стрімкої тенісної партії потрібно відновлення організму. Наукові дослідження, виконані фахівцями в галузі біомеханіки та спортивної медицини та засновані на...

    735 грн
  • Accapi Trekking Touch Crew
    748 грн
    Accapi Trekking Touch Crew
    (105555)

    Accapi Trekking Touch Crew - це функціональні тонкі шкарпетки, розроблені спеціально для тривалих походів у твердому взутті. Забезпечують відмінну терморегуляцію.

    748 грн
  • Accapi Outdoor Merino Crew
    748 грн
    Accapi Outdoor Merino Crew
    (105536)

    Accapi Outdoor Merino Crew - чоловічі класичні шкарпетки з вовною мериносовою в інноваційному виконанні. Підходять для простого туризму, активного відпочинку на природі або для повсякденного використання. Модель середньої довжини ідеально сумісна з черевиками. М'яка, тонка та гіпоалергенна натуральна вовна регулює температуру тіла та зберігає тепло навіть...

    748 грн
  • Accapi Trekking Ultralight Crew
    770 грн
    Accapi Trekking Ultralight Crew
    (117293)

    Accapi Trekking Ultralight Crew — це шкарпетки, які особливо підходять для походів у дуже спекотних або вологих місцях. Секрет їх чудової функціональності та зручності в надтонкій структурі. Шкарпетки мають посилення низької щільності на литці, підошві та носку. Завдяки ексклюзивній конформації волокон із чотирма борозенками, тканина Coolmax забезпечує...

    770 грн
  • Accapi Trekking Ultralight
    770 грн
    Accapi Trekking Ultralight
    (105566)

    Accapi Trekking Ultralight - це шкарпетки італійської фірми Accapi для походів та подорожей у спеку року. Волокна Coolmax швидко відводять вологу з поверхні стопи, мають відмінні дихаючі властивості. Ущільнені області гомілки, підошви та шкарпетки забезпечують пом'якшення ударів та амортизацію. Система Clima Control забезпечує відмінну терморегуляцію та...

    770 грн
  • Lorpen X3TE
    772 грн
    Lorpen X3TE
    (92283)

    Lorpen X3TE Mens 5448 Trail Running Eco - це чоловічі легкі та екологічні трекінгові шкарпетки з переробленого волокна. Модель надає значну свободу пересування для походів протягом цілого дня будь-якої пори року, особливо коли не надто холодно. Шкарпетки збережуть ноги в сухості та комфорті, захищаючи від негараздів навіть у легкому спортивному взутті. T3...

    772 грн
  • Lorpen T3LIE
    772 грн
    Lorpen T3LIE
    (81115)

    Lorpen T3LIE - це виготовлені із стійких волокон із застосуванням технологій T3 та SLS. Забезпечують сухість, комфорт та захист ваших ніг. Нейлонові волокна Red-Cycled, виготовлені з перероблених матеріалів, підвищують зносостійкість, надійно утримують шкарпетки на місці та забезпечують хорошу амортизацію. Перероблені волокна Coolmax® EcoMade дуже...

    772 грн
  • Lorpen XCTMI
    772 грн
    Lorpen XCTMI
    (67868)

    Lorpen XCTMI - це тришарові тонкі шкарпетки для катання на велосипеді, бігу по пересіченій місцевості та фітнесу в умовах теплої погоди. Відмінно відводять вологу з поверхні стопи.

    772 грн
  • Lorpen CIWE Liner Merino Eco
    772 грн
    Lorpen CIWE Liner Merino Eco
    (79286)

    Lorpen CIWE Liner Merino Eco - це тонкі теплі шкарпетки унісекс з технологією Т2 для використання їх як внутрішніх ущільнюючих з шкарпетками Lorpen, а також для самостійного застосування як основні шкарпетки в будь-яких погодних умовах.

    772 грн
  • Lorpen CITE Liner Thermic Eco
    772 грн
    Lorpen CITE Liner Thermic Eco
    (81134)

    Lorpen CITE Liner Thermic Eco – це тонкі, технологічні, теплі та універсальні. Підходять для щоденного використання взимку. Екологічна модель виготовлена із використанням перероблених волокон.

    772 грн
  • Lorpen T2LME
    772 грн
    Lorpen T2LME
    (80952)

    Lorpen T2LME - ці шкарпетки ідеально підходять для будь-якого трекінгового взуття. Завдяки посиленій підошві та вільній в'язці в області щиколотки, ви почуватиметеся по-справжньому комфортно під час кожного походу чи прогулянки. Шкарпетки виготовлені із суміші мериносової вовни та ECO-поліестеру.

    772 грн
  • Lorpen CICE Liner Fresh Eco
    772 грн
    Lorpen CICE Liner Fresh Eco
    (79525)

    Lorpen CICE Liner Fresh Eco - це тонкі шкарпетки унісекс для походів з технологією Т2 для використання їх як внутрішніх ущільнюючих з шкарпетками Lorpen, а також для самостійного застосування як основні шкарпетки в будь-яких погодних умовах. Шкарпетки виготовлені з екологічно чистих перероблених волокон.

    772 грн
  • Lowa ATC
    774 грн
    Lowa ATC
    (104226)

    Lowa ATC -універсальні шкарпетки для повсякденних цілей під час легких походів або сімейних прогулянок. Відмінне поєднання нижньої частини, манжети на середню частину стопи та амортизації для п'яти та сухожилля забезпечує кращий комфорт у будь-якій ситуації.

    774 грн
  • Lowa Renegade
    774 грн
    Lowa Renegade
    (104543)

    Lowa Renegade – універсальні та комфортні шкарпетки для походів чи сімейних прогулянок. Можна використовувати з міським взуттям у холодну пору року. Ідеально поєднуються з черевиками Renegade та іншими моделями черевиків середньої висоти. Зручна підошва, посилення в середній частині стопи та амортизація в області п'яти та сухожиль створені для...

    774 грн
  • Lorpen T3LM17
    780 грн
    Lorpen T3LM17
    (67556)

    Lorpen T3LM17 – це тришарові тонкі трекінгові шкарпетки для нескладного пішого туризму у теплих погодних умовах. Відмінно відводять вологу з поверхні стопи. Пов'язані із застосуванням технології T3.

    780 грн
Показані 61 - 80 із 158 товарів
Шкарпетки

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями ...

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями у спортзалі, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки з технологічних матеріалів з вентиляційними вставками, які забезпечують швидке відведення вологи та дозволяють твоїм ногам дихати. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час занять та зменшити ймовірність виникнення натирань та мозолів.

Якщо ти займаєшся більш м'якими видами спорту, наприклад, йогою або пілатесом, то тобі підійдуть спортивні шкарпетки з м'якого та еластичного матеріалу, які забезпечують зручність та свободу рухів. Деякі моделі також мають антибактеріальне покриття, яке запобігає розвитку бактерій та зменшує запахи.

Якщо ти займаєшся спортом на відкритому повітрі в холодну погоду, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки із теплого матеріалу, який зберігає тепло та запобігає охолодженню стоп під час занять. Це дозволить тобі почуватися комфортно та уникнути можливих проблем зі здоров'ям.

Важливо вибирати спортивні шкарпетки правильного розміру, щоб уникнути скручування та натирання. Ми рекомендуємо вибирати шкарпетки з посиленою підошвою та п'ятою, щоб підвищити зносостійкість та збільшити термін служби.

Не забувай, що спортивні шкарпетки є важливою частиною спортивного екіпірування і можуть вплинути на твою продуктивність і комфорт під час занять спортом. Вибирай спортивні шкарпетки в залежності від типу спорту, інтенсивності.

Детальнiше