Захист Товарів у наявності: 117

на сторінку
Показані 41 - 60 із 117 товарів
  • REKD Ramp Knee Pads (Black) S
    1 260 грн
    REKD Ramp Knee Pads (Black) S
    (47177)

    Артикул: adr-RKD620-S REKD Ramp Knee Pads (Black) S – надійний та комфортний захист колін для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Наколінники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та 6-міліметровою внутрішньою прокладкою під нею.

    1 260 грн
  • REKD Ramp Knee Pads (Black) XS
    1 260 грн
    REKD Ramp Knee Pads (Black) XS
    (47179)

    Артикул: adr-RKD620-XS REKD Ramp Knee Pads (Black) XS – надійний та комфортний захист колін для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Наколінники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та 6-міліметровою внутрішньою прокладкою під нею.

    1 260 грн
  • Micro Shock (Black) XXL
    1 260 грн
    Micro Shock (Black) XXL
    (44851)

    Артикул: adr-MSA-PR-BK-XXL Micro Shock (Black) XXL - комплект захисту для роликів, на зап'ястя, коліна і лікті. Ергономічна форма виконана для комфортного і безпечного катання кожен день.  Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Ударостійкі зовнішні матеріали і м'які внутрішні вставки поглинають вібрації, амортизують удари, гарантують надійний захист. Дихаюча...

    1 260 грн
  • REKD Ramp Knee Pads (Black) XL
    1 260 грн
    REKD Ramp Knee Pads (Black) XL
    (47178)

    Артикул: adr-RKD620-XL REKD Ramp Knee Pads (Black) XL – надійний та комфортний захист колін для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Наколінники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та 6-міліметровою внутрішньою прокладкою під нею.

    1 260 грн
  • Micro Shock (Black) XL
    1 260 грн
    Micro Shock (Black) XL
    (44850)

    Артикул: adr-MSA-PR-BK-XL Micro Shock (Black) XL - комплект захисту для роликів, на зап'ястя, коліна і лікті. Ергономічна форма виконана для комфортного і безпечного катання кожен день.  Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Ударостійкі зовнішні матеріали і м'які внутрішні вставки поглинають вібрації, амортизують удари, гарантують надійний захист. Дихаюча...

    1 260 грн
  • Micro Shock (Black) M
    1 260 грн
    Micro Shock (Black) M
    (44848)

    Артикул: adr-MSA-PR-BK-M Micro Shock (Black) M - комплект захисту для роликів, на зап'ястя, коліна і лікті. Ергономічна форма виконана для комфортного і безпечного катання кожен день.  Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Ударостійкі зовнішні матеріали і м'які внутрішні вставки поглинають вібрації, амортизують удари, гарантують надійний захист. Дихаюча...

    1 260 грн
  • Micro Shock (Black) L
    1 260 грн
    Micro Shock (Black) L
    (44847)

    Артикул: adr-MSA-PR-BK-L Micro Shock (Black) L - комплект захисту для роликів, на зап'ястя, коліна і лікті. Ергономічна форма виконана для комфортного і безпечного катання кожен день.  Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Ударостійкі зовнішні матеріали і м'які внутрішні вставки поглинають вібрації, амортизують удари, гарантують надійний захист. Дихаюча...

    1 260 грн
  • Micro Shock (Black) S
    1 260 грн
    Micro Shock (Black) S
    (44849)

    Артикул: adr-MSA-PR-BK-S Micro Shock (Black) S - комплект захисту для роликів, на зап'ястя, коліна і лікті. Ергономічна форма виконана для комфортного і безпечного катання кожен день.  Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Ударостійкі зовнішні матеріали і м'які внутрішні вставки поглинають вібрації, амортизують удари, гарантують надійний захист. Дихаюча...

    1 260 грн
  • Rollerblade Skate Gear Jr
    1 290 грн
    Rollerblade Skate Gear Jr
    (92804)

    Rollerblade Skate Gear Jr - захист для роликів, дитячий. Комплект захисту на зап'ястя, коліна та лікті. Специфічна конструкція для лівої та правої сторін тіла відповідає його анатомічним вигинам. Наявний за ціною комплект підходить для будь-якого стилю катання. Запобігає переломам, саднам, подряпинам, ударам і вивихам. Насадки із міцного пластику з...

    1 290 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) L
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) L
    (47186)

    Артикул: adr-RKD550-BG-L REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) L – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) S
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) S
    (47188)

    Артикул: adr-RKD550-BG-S REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) S – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) S
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) S
    (47185)

    Артикул: adr-RKD550-BB-S REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) S – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) M
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) M
    (47187)

    Артикул: adr-RKD550-BG-M REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) M – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) M
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) M
    (47184)

    Артикул: adr-RKD550-BB-M REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) M – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) L
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) L
    (47183)

    Артикул: adr-RKD550-BB-L REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) L – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • Rollerblade Skate Gear W
    1 380 грн
    Rollerblade Skate Gear W
    (92812)

    Rollerblade Skate Gear W – жіночий комплект захисту на зап'ястя, коліна та лікті. Виконаний з урахуванням жіночої анатомії. Специфічна конструкція для лівої та правої сторін тіла відповідає його анатомічним вигинам. Наявний за ціною комплект підходить для будь-якого стилю катання. Запобігає переломам, саднам, подряпинам, ударам і вивихам. Насадки із...

    1 380 грн
  • REKD Heavy Duty Jr (Black) S
    1 596 грн
    REKD Heavy Duty Jr (Black) S
    (47191)

    Артикул: adr-RKD590-S REKD Heavy Duty Jr (Black) S – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 596 грн
  • REKD Heavy Duty Jr (Black) L
    1 596 грн
    REKD Heavy Duty Jr (Black) L
    (47189)

    Артикул: adr-RKD590-L REKD Heavy Duty Jr (Black) L – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 596 грн
  • REKD Heavy Duty (Blue Mint) S
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Blue Mint) S
    (47198)

    Артикул: adr-RKD600-BM-S REKD Heavy Duty (Blue Mint) S – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
  • REKD Heavy Duty (Blue Mint) M
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Blue Mint) M
    (47197)

    Артикул: adr-RKD600-BM-M REKD Heavy Duty (Blue Mint) M – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
Показані 41 - 60 із 117 товарів
Захист

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють захист для їзди на велосипеді, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велозахист з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними пе...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють захист для їзди на велосипеді, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велозахист з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращий велозахист, серед яких Ви знайдете необхідні захисні елементи для їзди на велосипеді. У цьому розділі Ви знайдете велозахист різних стилів, форм та розділених за призначенням. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити велозахист для велосипедиста, райдера тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть вам підібрати найкращі елементи захисту відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити велозахист для їзди по шосе, MTB необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше