Захист Товарів у наявності: 117

на сторінку
Показані 21 - 40 із 117 товарів
  • Micro Impact (Pink) L
    1 008 грн
    Micro Impact (Pink) L
    (44844)

    Артикул: adr-MSA-PR-PK-L Micro Impact (Pink) L - дитячий комплект захисту на зап'ястя, коліна і лікті. Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Захист виготовлена ​​з урахуванням дитячої анатомії для максимально точного прилягання. Ударостійкі зовнішні матеріали запобігають стирання, а м'які внутрішні вставки поглинають вібрації і амортизують удари. Дихаюча...

    1 008 грн
  • Micro Impact (Pink) M
    1 008 грн
    Micro Impact (Pink) M
    (44845)

    Артикул: adr-MSA-PR-PK-M Micro Impact (Pink) M - дитячий комплект захисту на зап'ястя, коліна і лікті. Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Захист виготовлена ​​з урахуванням дитячої анатомії для максимально точного прилягання. Ударостійкі зовнішні матеріали запобігають стирання, а м'які внутрішні вставки поглинають вібрації і амортизують удари. Дихаюча...

    1 008 грн
  • Micro Impact (Blue) S
    1 008 грн
    Micro Impact (Blue) S
    (44843)

    Артикул: adr-MSA-PR-BL-S Micro Impact (Blue) S - дитячий комплект захисту на зап'ястя, коліна і лікті. Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Захист виготовлена ​​з урахуванням дитячої анатомії для максимально точного прилягання. Ударостійкі зовнішні матеріали запобігають стирання, а м'які внутрішні вставки поглинають вібрації і амортизують удари. Дихаюча...

    1 008 грн
  • Micro Impact (Pink) S
    1 008 грн
    Micro Impact (Pink) S
    (44846)

    Артикул: adr-MSA-PR-PK-S Micro Impact (Pink) S - дитячий комплект захисту на зап'ястя, коліна і лікті. Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Захист виготовлена ​​з урахуванням дитячої анатомії для максимально точного прилягання. Ударостійкі зовнішні матеріали запобігають стирання, а м'які внутрішні вставки поглинають вібрації і амортизують удари. Дихаюча...

    1 008 грн
  • Micro Impact (Blue) L
    1 008 грн
    Micro Impact (Blue) L
    (44841)

    Артикул: adr-MSA-PR-BL-L Micro Impact (Blue) L - дитячий комплект захисту на зап'ястя, коліна і лікті. Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Захист виготовлена ​​з урахуванням дитячої анатомії для максимально точного прилягання. Ударостійкі зовнішні матеріали запобігають стирання, а м'які внутрішні вставки поглинають вібрації і амортизують удари. Дихаюча...

    1 008 грн
  • Micro Impact (Blue) M
    1 008 грн
    Micro Impact (Blue) M
    (44842)

    Артикул: adr-MSA-PR-BL-M Micro Impact (Blue) M - дитячий комплект захисту на зап'ястя, коліна і лікті. Запобігає переломам, синякам, подряпинам, ударам і вивихам. Захист виготовлена ​​з урахуванням дитячої анатомії для максимально точного прилягання. Ударостійкі зовнішні матеріали запобігають стирання, а м'які внутрішні вставки поглинають вібрації і амортизують удари. Дихаюча...

    1 008 грн
  • SFR Essentials Jr (Candi) S
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Candi) S
    (48140)

    Артикул: adr-AC765-CND-S SFR Essentials Jr (Candi) S - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Hot Pink) L
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Hot Pink) L
    (48141)

    Артикул: adr-AC760-HP-L SFR Essentials Jr (Hot Pink) L - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Hot Pink) S
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Hot Pink) S
    (48143)

    Артикул: adr-AC760-HP-S SFR Essentials Jr (Hot Pink) S - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Candi) L
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Candi) L
    (48138)

    Артикул: adr-AC765-CND-L SFR Essentials Jr (Candi) L - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Hot Pink) M
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Hot Pink) M
    (48142)

    Артикул: adr-AC760-HP-M SFR Essentials Jr (Hot Pink) M - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Candi) M
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Candi) M
    (48139)

    Артикул: adr-AC765-CND-M SFR Essentials Jr (Candi) M - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Black) L
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Black) L
    (48135)

    Артикул: adr-AC760-BK-L SFR Essentials Jr (Black) L - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Black) M
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Black) M
    (48136)

    Артикул: adr-AC760-BK-M SFR Essentials Jr (Black) M - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • SFR Essentials Jr (Black) S
    1 050 грн
    SFR Essentials Jr (Black) S
    (48137)

    Артикул: adr-AC760-BK-S SFR Essentials Jr (Black) S - набір дитячого та підліткового захисту для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна та лікті разом з м'якими еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт. Захист вбереже дитину від саден, подряпин і травм.

    1 050 грн
  • REKD Pro Wrist Guards (Black) S
    1 176 грн
    REKD Pro Wrist Guards (Black) S
    (47148)

    Артикул: adr-RKD495-BK-S REKD Pro Wrist Guards (Black) S – 360° захист зап'ястя експертного рівня. Забезпечує максимально можливу свободу рухів та комфорт при ексклюзивному захисті. Підходить для таких активних видів спорту, як скейтбординг, роллер-дербі чи фітнес їзда на роликах.

    1 176 грн
  • REKD Pro Wrist Guards (Black) M
    1 176 грн
    REKD Pro Wrist Guards (Black) M
    (47147)

    Артикул: adr-RKD495-BK-M REKD Pro Wrist Guards (Black) M – 360° захист зап'ястя експертного рівня. Забезпечує максимально можливу свободу рухів та комфорт при ексклюзивному захисті. Підходить для таких активних видів спорту, як скейтбординг, роллер-дербі чи фітнес їзда на роликах.

    1 176 грн
  • REKD Pro Wrist Guards (Black) L
    1 176 грн
    REKD Pro Wrist Guards (Black) L
    (47146)

    Артикул: adr-RKD495-BK-L REKD Pro Wrist Guards (Black) L – 360° захист зап'ястя експертного рівня. Забезпечує максимально можливу свободу рухів та комфорт при ексклюзивному захисті. Підходить для таких активних видів спорту, як скейтбординг, роллер-дербі чи фітнес їзда на роликах.

    1 176 грн
  • REKD Ramp Knee Pads (Black) L
    1 260 грн
    REKD Ramp Knee Pads (Black) L
    (47175)

    Артикул: adr-RKD620-L REKD Ramp Knee Pads (Black) L – надійний та комфортний захист колін для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Наколінники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та 6-міліметровою внутрішньою прокладкою під нею.

    1 260 грн
  • REKD Ramp Knee Pads (Black) M
    1 260 грн
    REKD Ramp Knee Pads (Black) M
    (47176)

    Артикул: adr-RKD620-M REKD Ramp Knee Pads (Black) M – надійний та комфортний захист колін для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Наколінники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та 6-міліметровою внутрішньою прокладкою під нею.

    1 260 грн
Показані 21 - 40 із 117 товарів
Захист

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють захист для їзди на велосипеді, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велозахист з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними пе...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють захист для їзди на велосипеді, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велозахист з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращий велозахист, серед яких Ви знайдете необхідні захисні елементи для їзди на велосипеді. У цьому розділі Ви знайдете велозахист різних стилів, форм та розділених за призначенням. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити велозахист для велосипедиста, райдера тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть вам підібрати найкращі елементи захисту відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити велозахист для їзди по шосе, MTB необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше