Фільтр:

В наявності

Ціна

1560 грн - 5680 грн

Джерсі Товарів у наявності: 50

на сторінку
Показані 21 - 40 із 50 товарів
  • TLD SKYLINE SS JERSEY
    2 400 грн
    TLD SKYLINE SS JERSEY
    (84027)

    TLD SKYLINE SS JERSEY – джерсі оптимальне рішення для повсякденного катання на велосипеді.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон коміра не сковує руху та не розтягується.

    2 400 грн
  • TLD SKYLINE AIR SS JERSEY
    2 400 грн
    TLD SKYLINE AIR SS JERSEY
    (84010)

    TLD SKYLINE AIR SS JERSEY – оптимальне рішення для катання на велосипеді в спеку. Максимально полегшена та надпродувна версія моделі SKYLINE.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон коміра не сковує...

    2 400 грн
  • TLD Skyline S/S Jersey DIFFUZE
    2 400 грн
    TLD Skyline S/S Jersey DIFFUZE
    (83623)

    TLD Skyline S/S Jersey DIFFUZE – це оптимальне рішення для повсякденного катання на велосипеді.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон коміра не сковує руху та не розтягується.

    2 400 грн
  • TLD WMNS LILIUM SS JERSEY
    2 400 грн
    TLD WMNS LILIUM SS JERSEY
    (84064)

    TLD WMNS LILIUM SS JERSEY - жіноче джерсі з швидковисихаючого еластичного трикотажу, що тягнеться у чотирьох напрямках, ідеально підходить для будь-якої траси.

    2 400 грн
  • Race Face Commit 3/4 Tech Top
    2 480 грн
    Race Face Commit 3/4 Tech Top
    (78082)

    Race Face Commit 3/4 Tech Top - це чоловіча джерсі, створена з усіма технологіями, які ви очікуєте від джерсі, але носиться як футболка з рукавами 3/4. Дихаюча і швидковисихаюча тканина, два повсякденних дизайну, чотири колірні рішення, комфорт в будь-якій обстановці. Легкодоступна Серветка для протирання окулярів в нижній частині подолу. Носиться як...

    2 480 грн
  • TLD SKYLINE LS JERSEY
    2 600 грн
    TLD SKYLINE LS JERSEY
    (84014)

    TLD SKYLINE LS JERSEY – джерсі оптимальне рішення для повсякденного катання на велосипеді.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон коміра не сковує руху та не розтягується.

    2 600 грн
  • TLD Ruckus 3/4 Jersey TEAM 81
    2 600 грн
    TLD Ruckus 3/4 Jersey TEAM 81
    (83619)

    TLD Ruckus 3/4 Jersey TEAM 81 - це джерсі з покращеним ендуро кроєм, мають перфоровані задні панелі, вентильовані бічні панелі, рукави ¾, все це забезпечує відмінну вентиляцію та вільну посадку.

    2 600 грн
  • TLD WMNS MISCHIEF JERSEY
    2 600 грн
    TLD WMNS MISCHIEF JERSEY
    (84080)

    TLD WMNS MISCHIEF JERSEY - жіноче джерсі є універсальною універсальною майкою, яка підходить для будь-яких трас. Еластичний у чотирьох напрямках трикотажний корпус із сітчастими вставками в області пахв та на спині забезпечує додаткову вентиляцію. Рукави три чверті зручні для налокітників.

    2 600 грн
  • TLD Skyline L/S Jersey
    2 600 грн
    TLD Skyline L/S Jersey
    (83506)

    TLD Skyline L/S Jersey – це джерсі оптимальне рішення для повсякденного катання на велосипеді.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон коміра не сковує руху та не розтягується.

    2 600 грн
  • Race Face Commit LS Tech Top
    2 720 грн
    Race Face Commit LS Tech Top
    (78277)

    Race Face Commit LS Tech Top - це чоловіча джерсі, створена з використанням всіх технологій, які ви очікуєте від джерсі, але носиться як футболка з довгим рукавом. Дихаюча і швидковисихаюча тканина, два повсякденних графічних стилю, два колірних рішення, комфорт в будь-якій обстановці. Легкодоступна Серветка для протирання окулярів в нижній частині...

    2 720 грн
  • TLD SE PRO JERSEY
    2 760 грн
    TLD SE PRO JERSEY
    (83737)

    TLD SE PRO JERSEY - джерсі, яке розробив Трой Лі, у нього була одна місія: це мало бути максимально функціональне і відповідне спорядження, яке допоможе нашим спортсменам досягти успіху на гоночній трасі. Команда дизайнерів почала з дослідження більш легких та гнучких тканин, які зменшили б вагу штанів та джерсі. Як тільки тканини були підібрані, ми...

    2 760 грн
  • TLD SE PRO JERSEY, SECA 2.0
    2 760 грн
    TLD SE PRO JERSEY, SECA 2.0
    (83741)

    TLD SE PRO JERSEY, SECA 2.0 - джерсі, яке розробив Трой Лі, у нього була одна місія: це мало бути максимально функціональне і відповідне спорядження, яке допоможе нашим спортсменам досягти успіху на гоночній трасі. Команда дизайнерів почала з дослідження більш легких та гнучких тканин, які зменшили б вагу штанів та джерсі. Як тільки тканини були...

    2 760 грн
  • TLD SE PRO AIR JERSEY
    2 760 грн
    TLD SE PRO AIR JERSEY
    (84241)

    TLD SE PRO AIR JERSEY - джерсі, вентильований гоночний одяг преміум-класу. У спеку важливо залишатися в прохолоді, щоб показати себе з найкращого боку. Troy Lee Designs SE Pro Air Gear забезпечує оптимальний потік повітря та відводить тепло від вашого тіла, охолоджуючи вас до глибини душі, коли це найважливіше.

    2 760 грн
  • Ziener Nabrina W
    2 795 грн
    Ziener Nabrina W
    (91206)

    Ziener Nabrina W - функціональний longsleeve для дівчат. Відрізняється тканим сітчастим дизайном та вільним кроєм – для комфортної вентиляції та невимушеного стилю на велосипеді. Швидкосохнучий еластичний матеріал забезпечує максимальну ефективність. Він також має сітчасті вставки на плечах та збоку для оптимальної вентиляції.

    2 795 грн
  • Ziener Nabisco
    2 795 грн
    Ziener Nabisco
    (91196)

    Ziener Nabisco - функціональний longsleeve з довгими рукавами. Відрізняється тканим сітчастим дизайном та вільним кроєм – для комфортної вентиляції та невимушеного стилю на велосипеді. Швидкосохнучий еластичний матеріал забезпечує максимальну ефективність. Він також має сітчасті вставки на плечах та збоку для оптимальної вентиляції.

    2 795 грн
  • TLD Skyline Air L/S Jersey
    2 800 грн
    TLD Skyline Air L/S Jersey
    (83511)

    TLD Skyline Air L/S Jersey - це джерсі оптимальне рішення для катання на велосипеді у спеку. Максимально полегшена та надпродувна версія моделі SKYLINE.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон...

    2 800 грн
  • TLD WMNS LILIUM LS JERSEY
    2 800 грн
    TLD WMNS LILIUM LS JERSEY
    (84053)

    TLD WMNS LILIUM LS JERSEY - жіноче джерсі із довгими рукавами Lilium.Жіноче джерсі Troy Lee Designs Lilium із швидковисихаючого еластичного трикотажу, що тягнеться у чотирьох напрямках, ідеально підходить для будь-якої траси.

    2 800 грн
  • TLD RUCKUS 3/4 JERSEY Camber
    2 800 грн
    TLD RUCKUS 3/4 JERSEY Camber
    (115172)

    TLD RUCKUS 3/4 JERSEY Camber - це високотехнологічна джерсі була спроектована для велосипедистів, хто воліє катати Enduro або Downhill. За рахунок свого універсального крою її також використовують і для звичайного трейлового катання улюбленими стежками і траєкторіями.

    2 800 грн
  • TLD SKYLINE AIR LS JERSEY
    2 800 грн
    TLD SKYLINE AIR LS JERSEY
    (84636)

    TLD SKYLINE AIR LS JERSEY - джерсі оптимальне рішення для катання на велосипеді у спеку. Максимально полегшена та надпродувна версія моделі SKYLINE.Стильна, комфортна, легка, з кращою посадкою, ніж будь-коли раніше. Забезпечує повну свободу рухів завдяки крою Ride Fit та стрейчевому матеріалу, що тягнеться у всі чотири сторони. Спеціальний фасон коміра не...

    2 800 грн
  • TLD DRIFT SS JERSEY
    3 000 грн
    TLD DRIFT SS JERSEY
    (83980)

    TLD DRIFT SS JERSEY – це джерсі з коротким рукавом. Унікальний трикотаж, який можна додати до вашої трейлової колекції. Трикотаж DRIFT починається з легкої трикотажної тканини TLD, яка добре пропускає повітря та швидко сохне. від чагарника та вітру, при цьому забезпечуючи вам чудовий комфорт та захист від рухливості у верхній частині грудей та плечах....

    3 000 грн
Показані 21 - 40 із 50 товарів
Джерсі

Спортивні джерсі – це важливий елемент екіпірування для будь-якого спортсмена. Вони розроблені з урахуванням специфічних вимог до спортивного одягу та призначені для забезпечення комфорту, свободи рухів та покращення продуктивності.

У ProBag ми пропонуємо широкий асортимент спортивних джерсі на будь-який смак та колір. Наші джерсі доступні у різн...

Спортивні джерсі – це важливий елемент екіпірування для будь-якого спортсмена. Вони розроблені з урахуванням специфічних вимог до спортивного одягу та призначені для забезпечення комфорту, свободи рухів та покращення продуктивності.

У ProBag ми пропонуємо широкий асортимент спортивних джерсі на будь-який смак та колір. Наші джерсі доступні у різних варіантах та матеріалах, що дозволяє підібрати оптимальну модель для конкретного виду спорту.

Для занять футболом ми пропонуємо джерсі з короткими рукавами, які забезпечують свободу рухів та гарну вентиляцію. Ми використовуємо тканини з високою повітропроникністю та відведенням вологи, щоб зберегти комфортну температуру тіла навіть під час інтенсивних тренувань.

Для занять баскетболом та волейболом ми пропонуємо джерсі з більш вільним кроєм та міцнішими матеріалами, щоб забезпечити максимальну свободу рухів та захист від можливих травм.

Для занять бігом ми пропонуємо джерсі з довгими рукавами, які захищають від холоду та забезпечують максимальну свободу рухів. Ми використовуємо легкі та повітропроникні тканини з відведенням вологи, щоб забезпечити комфортну температуру тіла навіть під час тривалих забігів.

У нашому асортименті є спеціалізовані джерсі для занять гірським велосипедом, бігом по пересіченій місцевості та інших видів екстремальних видів спорту.

При виборі спортивної джерсі необхідно враховувати розмір, крій та матеріал. Наші фахівці допоможуть вам вибрати оптимальну модель, враховуючи ваші індивідуальні потреби та вимоги до спортивного екіпірування. Купити спортивну джерсі ви можете у нашому інтернет-магазині з доставкою по Києву чи Україні.

Детальнiше