Штани Товарів у наявності: 254

на сторінку
Показані 101 - 120 із 254 товарів
  • Black Diamond M Alpine Pants
    6 355 грн
    Black Diamond M Alpine Pants
    (105876)

    Black Diamond M Alpine Pants – ці штани для чоловіків виконані з урахуванням чоловічих анатомічних особливостей та розраховані на активні походи по горах у весняний та осінній сезон.

    6 355 грн
  • Hannah Kasey (Anthracite II) M
    6 440 грн
    Hannah Kasey (Anthracite II) M
    (80123)

    Артикул: 10025252HHX.01.M Hannah Kasey (Anthracite II) M – це лижні штани, що походять з колекції Performance, призначеної для лижників, яким потрібен добре оснащений продукт, на який вони справді можуть покластися. Штани водо- та снігонепроникні завдяки мембрані Climatic Element.

    6 440 грн
  • Hannah Kasey (Anthracite II) L
    6 440 грн
    Hannah Kasey (Anthracite II) L
    (79351)

    Артикул: 10025252HHX.01.L Hannah Kasey (Anthracite II) L – це лижні штани, що походять з колекції Performance, призначеної для лижників, яким потрібен добре оснащений продукт, на який вони справді можуть покластися. Штани водо- та снігонепроникні завдяки мембрані Climatic Element.

    6 440 грн
  • Black Diamond W Stormline Stretch FL ZP Rain Pants
    6 929 грн
    Black Diamond W Stormline Stretch FL ZP Rain Pants
    (106153)

    Women'Black Diamond W Stormline Stretch FL ZP Rain Pants – це надзручні штани самоскиди – розроблені для забезпечення безпеки та впевненості під час ваших пригод незалежно від погодних умов. Еластична мембранна тканина BD.dry™ є дихаючою, вітрозахисною та водонепроникною. Для додаткового комфорту, місця в області колін та попереку мають артикульований...

    6 929 грн
  • Fjallraven Stina Trousers W Reg
    7 056 грн
    Fjallraven Stina Trousers W Reg
    (120356)

    Fjallraven Stina Trousers W Reg - міцні та зручні жіночі штани, поєднують в собі стильний дизайн та функціональність, що робить їх ідеальними для походів, прогулянок лісом або просто активного дня. Вони виготовлені з матеріалу G-1000 Stretch, який відомий своєю зносостійкістю та еластичністю. Бічні панелі з еластичної тканини та вставки з резинкою по...

    7 056 грн
  • Montane Respond Pant
    7 064 грн
    Montane Respond Pant
    (113192)

    Montane Respond Pant - це легкі та компактні штани із синтетичним утеплювачем, які тривалий час зберігають тепло під час гірських активностей.

    7 064 грн
  • Black Diamond W Recon Strech Ski Pants
    7 154 грн
    Black Diamond W Recon Strech Ski Pants
    (106145)

    Black Diamond W Recon Strech Ski Pants – ці жіночі штани підійдуть для лижників, які вимагають комфорту та мобільності для виконання місій у беккантрі, але бажають мати достатній захист для поганих днів на схилі.

    7 154 грн
  • TLD Sprint Ultra Pant
    7 400 грн
    TLD Sprint Ultra Pant
    (83577)

    TLD Sprint Ultra Pant - це штани преміального класу, в яких зібрані всі останні розробки американської компанії Troy Lee Designs. Практично на будь-якому кубку світу по downhill, на подіумі, ви побачите райдерів у цих штанах. Ця модель стала невід'ємною частиною екіпірування для екстремального катання на гірських велосипедах. Вона розроблена спеціально...

    7 400 грн
  • Black Diamond W Swift Pants
    7 585 грн
    Black Diamond W Swift Pants
    (106165)

    Black Diamond W Swift Pants - це еластичні трекінгові штани з революційним екологічно чистим водовідштовхувальним просоченням Green Theme Technology (GTT). Вона довговічніша і краще захищає від вологи, кишені ж захищені водостійкими блискавками DWR YKK.

    7 585 грн
  • Montane Solution Pants Men's
    7 745 грн
    Montane Solution Pants Men's
    (120417)

    Montane Solution Pants Men's - водонепроникні штани з переробленої тканини, що готові витримати випробування часом. Водонепроникний шар був розроблений з 100% переробленої тканини PERTEX SHIELD REVOLVE для забезпечення безкомпромісної ефективності та DWR без PFC.

    7 745 грн
  • Montane Female Terra Stretch XT Pants Reg
    7 799 грн
    Montane Female Terra Stretch XT Pants Reg
    (113357)

    Montane Female Terra Stretch XT Pants Reg – найміцніші та функціональні жіночі штани від Montane. Спеціально розроблена для альпінізму, трекінгу та подібних занять, де необхідні точність рухів, надійність, легкість та здатність витримувати капризи погоди. Довжина Regular підійде дівчатам середнього зросту. Штани виготовлені з перевіреної часом Granite...

    7 799 грн
  • Montane Tenacity XT Pants Long
    7 799 грн
    Montane Tenacity XT Pants Long
    (113276)

    Montane Tenacity XT Pants Long - це утеплені чоловічі штани з водовідштовхувальним покриттям та збільшеною довжиною штанин. Ця модель – покращена версія штанів-бестселерів MONTANE Terra Mission Pants. Штани призначені для сходжень у холодний сезон та розроблені для довговічності та максимального захисту від механічних пошкоджень.

    7 799 грн
  • Montane Female Terra Stretch XT Pants Short
    7 799 грн
    Montane Female Terra Stretch XT Pants Short
    (113277)

    Montane Female Terra Stretch XT Pants Short – це найміцніша функціональна модель від Montane, спеціально розроблена для альпінізму, трекінгу та подібних занять, де необхідні точність рухів, надійність, легкість та здатність витримувати капризи погоди. Підійдуть невисоким дівчатам.

    7 799 грн
  • Black Diamond M Dawn Patrol Hybrid Pants
    8 581 грн
    Black Diamond M Dawn Patrol Hybrid Pants
    (105881)

    Black Diamond M Dawn Patrol Hybrid Pants - завдяки мембрані BD.dry™ на ключових ділянках, а також гібридні штани для фрірайду, що дихає тканини софтшелл Dawn Patrol Hybrid Pant приносять саме те, що вам потрібно в день подорожі - високу продуктивність і свободу, безпеку на спусках для подолання ямок.

    8 581 грн
  • Black Diamond W Liquid Point Pants
    8 979 грн
    Black Diamond W Liquid Point Pants
    (106129)

    Black Diamond W Liquid Point Pants - це жіночі легкі мембранні штани із GORE-TEX® Paclite®. Відмінний захист від опадів та негоди. Призначені для скелелазіння та сходження, але підійдуть і для інших активностей.

    8 979 грн
  • Montane Terra XT Pants Reg
    9 198 грн
    Montane Terra XT Pants Reg
    (113200)

    Montane Terra XT Pants Reg – це зручні та міцні штани, які ідеально підходять для занять спортом на відкритому повітрі. Низька вага, невеликий розмір у складеному вигляді та швидковисихаючі властивості роблять ці штани оптимальним вибором для мандрівників та альпіністів.

    9 198 грн
  • Black Diamond M Liquid Point Pants
    9 389 грн
    Black Diamond M Liquid Point Pants
    (105903)

    Black Diamond M Liquid Point Pants - легкі мембранні штани із GORE-TEX® Paclite®. Відмінний захист від опадів та негоди. Призначені для скелелазіння та сходження, але підійдуть і для інших активностей.

    9 389 грн
  • Fjallraven Keb Trousers M Reg
    9 656 грн
    Fjallraven Keb Trousers M Reg
    (86724)

    Fjallraven Keb Trousers M Reg - це оовлена модель трекінгових штанів яка поєднує в собі ще кращу функціональність, комфорт та зносостійкість.

    9 656 грн
  • Black Diamond W Boundary Line Insulated Pant
    9 729 грн
    Black Diamond W Boundary Line Insulated Pant
    (106023)

    Black Diamond W Boundary Line Insulated Pant – це теплі, еластичні та водонепроникні жіночі штани BoundaryLine. Виготовлені з дихаючої, водо- та вітро-непроникної мембранної тканини BD.dryTM з використанням революційної Breathable Water Protection від Green Theme Technology – екологічно чистим DWR просоченням. Високоякісний синтетичний утеплювач...

    9 729 грн
  • Black Diamond M Boundary Line Insulated Pant
    9 729 грн
    Black Diamond M Boundary Line Insulated Pant
    (105820)

    Black Diamond M Boundary Line Insulated Pant - це теплі водонепроникні, утеплені штани підтримують вас на пагорбі, коли температура різко падає.

    9 729 грн
Показані 101 - 120 із 254 товарів
Штани

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють штани, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите штани з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог,...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють штани, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите штани з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі штани, серед яких Ви знайдете необхідні моделі. Ми поважаємо Ваш час, тому в нашому магазині можна купити штани тільки з позитивною репутацією. Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати найкращі штани. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити штани необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше