Фільтр:

В наявності:

Ціна

884 грн - 26640 грн

Велоокуляри Товарів у наявності: 140

на сторінку
Показані 81 - 100 із 140 товарів
  • Julbo Fury
    8 360 грн
    Julbo Fury
    (115364)

    Julbo Fury – окуляри для велоспорту, ефектний аксесуар, який захистить ваші очі під час швидкісної їзди. Серед переваг моделі можна виділити активну вентиляцію та наявність ударопоглинаючих вставок.

    8 360 грн
  • Julbo Island
    8 600 грн
    Julbo Island
    (70240)

    Julbo Island - ці окуляри ідеально облягають ваше обличчя, захищаючи очі. Вони ефективно блокують вітер, бризки та сонце, і ви можете плавати, кататися на лижах, займатися серфінгом та проводити час із сім'єю чи друзями. М'яке гумове перенісся і комфортні дужки забезпечують ідеальну посадку. Окуляри комплектуються лінзами для різних цілей: будьте...

    8 600 грн
  • Julbo Density
    8 600 грн
    Julbo Density
    (92280)

    Julbo Density – ці спортивні окуляри мають зухвалий стиль та надійну функціональність. DENSITY - це ваш новий партнер з досягнення високих результатів у добрі часи! Ці окуляри мають легкий і мінімалістичний дизайн, нековзне перенісся і суперзручну посадку завдяки м'яким зонам на оправі, які забезпечують фіксацію, не вириваючи волосся. Максимально...

    8 600 грн
  • Julbo Shine
    8 800 грн
    Julbo Shine
    (115643)

    Julbo Shine - сонцезахисні окуляри для дорослих. Поєднуючи в собі стриманість, елегантність і продуктивність, SHINE є ідеальною парою сонцезахисних окулярів для сучасних любителів пригод. Ця модель розміру M, у формі пантоса, буде супроводжувати вас як у міському середовищі, так і на природі. Його тонкі скроні та технічний носик, оснащений гумовими...

    8 800 грн
  • Julbo Stream
    8 800 грн
    Julbo Stream
    (69895)

    Julbo Stream - це сонцезахисні окуляри, розроблені для спортсменів-екстремалів і гірських велосипедистів, орієнтованих на високі результати. Julbo Stream забезпечує надійний захист від сонця і сторонніх предметів, таких як пил, бризки бруду або комах, в будь-яких умовах експлуатації.

    8 800 грн
  • Julbo Rush
    9 040 грн
    Julbo Rush
    (70100)

    Julbo Rush - це безкомпромісні сонцезахисні окуляри, які ідеально підходять для їзди на велосипеді, а також для інших видів спорту, які вимагають високої швидкості і динаміки.

    9 040 грн
  • Julbo Ultimate Cover
    10 400 грн
    Julbo Ultimate Cover
    (116273)

    Julbo Ultimate Cover - ці окуляри поєднують у собі максимальний захист та надлегку вагу. Ця модель гарантує оптимальний захист очей та обличчя завдяки знімним бічним накладкам зі спандексу та накладці на ніс, які зручні в носінні та забезпечують ефективний захист від сонця, вітру та холоду.

    10 400 грн
  • Julbo Booba
    936 грн 1 440 грн
    Julbo Booba
    (67205)

    Julbo Booba - ці стильні окуляри для дітей 4-6 років. Окуляри BOOBA зроблені для найменших, які вимагають свободу, але потребують хорошого захисту. Широкі дужки забезпечують гарний захист від сонячних променів. Частини, що стосуються обличчя, виготовлені з м'яким покриттям для зручності.

    936 грн 1 440 грн
    Зменшена ціна!
  • Cratoni Blitz (Grey - White Matt)
    1 200 грн
    Cratoni Blitz (Grey - White Matt)
    (41683)

    Артикул: 121012A5 Cratoni Blitz (Grey - White Matt) - велоокуляри з поляризацією. Ці окуляри з поляризаційними дзеркальними лінзами допоможуть впоратися з яскравим сонячним світлом під час занять активними видами спорту на свіжому повітрі і будуть надійним помічником не тільки в ході занять велоспортом, але і в туристичних походах, на полі для гольфу і під час пробіжок.

    1 200 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Julbo Looping III
    1 258 грн 1 480 грн
    Julbo Looping III
    (70353)

    Julbo Looping III - ці окуляри ідеальний захист і зір. Сонцезахисні окуляри LOOPING - це заокруглена форма, двостороння оправа без петель, вигнуті дужки, плоский еластичний ремінець... вони відмінно втримаються на обличчі навіть у найактивнішої дитини!

    1 258 грн 1 480 грн
    Зменшена ціна!
  • Julbo Piccolo
    1 274 грн 1 960 грн
    Julbo Piccolo
    (67316)

    Julbo Piccolo -це дитячі сонцезахисні окуляри для дітей від 8 до 12 років. Лінзи Polar Junior – це міцні поляризаційні лінзи 3-ї категорії захисту, розроблені спеціально для дітей; міцне лакувальне покриття, що захищає від подряпин. Ергономічні вигнуті дужки - щоб окуляри добре сиділи на голові і не сповзали. Матеріал оправи високоякісний термопластик...

    1 274 грн 1 960 грн
    Зменшена ціна!
  • Julbo Bubble
    1 280 грн
    Julbo Bubble
    (67417)

    Julbo Bubble - ці окуляри для дітей віком від 3 до 5 років. У комплекті мішечок для зберігання. Легкі, надзвичайно гнучка оправа добре сидять на голові.

    1 280 грн
  • Julbo Extend
    1 430 грн 2 200 грн
    Julbo Extend
    (67079)

    Julbo Extend - ці сонцезахисні окуляри з міським характером. Julbo EXTEND розрізняють високі прямокутні лінзи та тонкі вигнуті дужки. Діти від 8 до 12 років зможуть вільно рухатися та займатися своїми справами, а їхні очі будуть чудово захищені!

    1 430 грн 2 200 грн
    Зменшена ціна!
  • Julbo Loop L
    1 440 грн
    Julbo Loop L
    (115627)

    Julbo Loop L - маленькі (є ще Loop S і Loop M) сонцезахисні окуляри, які дозволять маленьким дітям рости з максимальним захистом і моделлю, яка є ще тоншою, м’якою та непомітною. Завдяки реверсивній рамі без шарнірів, гіпоалергенному нефарбованому матеріалу та неймовірному зчепленню, Loop L на 100% підходить для будь-якої місцевості та є абсолютними Julbo!

    1 440 грн
  • Cratoni Raw (Lime-White Matt)
    1 760 грн
    Cratoni Raw (Lime-White Matt)
    (59472)

    Артикул: 121108A5 Cratoni Raw (Lime-White Matt) - стильні велоокуляри преміум класу з дзеркальним покриттям лінз. Сонцезахисні велоокуляри Cratoni Raw - це стильний і незамінний аксесуар для тих, хто займається активними видами спорту на свіжому повітрі і будуть надійним помічником в туристичних і велосипедних походах, в поле для гольфу і під час пробіжок.

    1 760 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Julbo Extend 2.0
    1 840 грн
    Julbo Extend 2.0
    (70326)

    Julbo Extend 2.0 - це дитячі спортивні сонцезахисні окуляри з міським характером. Julbo EXTEND 2.0 розрізняють високі прямокутні лінзи і тонкі вигнуті дужки. Діти від 8 до 12 років зможуть вільно рухатися і займатися своїми справами, а їхні очі будуть чудово захищені!

    1 840 грн
  • Cratoni Raw (Anthracite Matt)
    1 848 грн
    Cratoni Raw (Anthracite Matt)
    (59474)

    Артикул: 121102A5 Cratoni Raw (Anthracite Matt) - стильні велоокуляри преміум класу з дзеркальним покриттям лінз. Сонцезахисні велоокуляри Cratoni Raw - це стильний і незамінний аксесуар для тих, хто займається активними видами спорту на свіжому повітрі і будуть надійним помічником в туристичних і велосипедних походах, в поле для гольфу і під час пробіжок.

    1 848 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Julbo Sherpa
    2 040 грн
    Julbo Sherpa
    (70226)

    Julbo Sherpa - це модель, яка прекрасно підійде для всіх любителів гірського туризму, альпінізму, льодолазіння. Легка оправа з гнучкими дужками і знімними бічними панелями забезпечують комфортну посадку і надійний захист від шкідливого ультрафіолету. Представлені окуляри мають стильний зовнішній вигляд, а також безліч функціональних особливостей і...

    2 040 грн
  • Julbo Rookie
    2 040 грн
    Julbo Rookie
    (116198)

    Julbo Rookie - це найкращі сонцезахисні технології Julbo для максимального захисту гонщиків-початківців, які прагнуть вирушити в дорогу своєю улюбленою трасою.

    2 040 грн
  • Julbo Fury Mini
    2 040 грн
    Julbo Fury Mini
    (115382)

    Julbo Fury Mini - це дитячі окуляри, які ефектно виглядають та зручні в носінні.

    2 040 грн
Показані 81 - 100 із 140 товарів
Велоокуляри

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють велоокуляри, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите окуляри для їзди на велосипеді з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними ...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють велоокуляри, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите окуляри для їзди на велосипеді з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращу велоокуляри, серед яких Ви знайдете необхідні велоокуляри для їзди на велосипеді. У цьому розділі Ви знайдете велоокуляри різних стилів, форм та розділених за призначенням. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити велоокуляри для велосипедиста, райдера тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати Вам найкращі велоокуляри відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити велоокуляри для їзди по шосе, MTB необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше