Фільтр:

В наявності:

Ціна

176 грн - 14740 грн

Бренд

Kriega Товарів у наявності: 151

на сторінку
Показані 21 - 40 із 151 товарів
Показані 21 - 40 із 151 товарів
Kriega

Сумки і рюкзаки Kriega з'явилися на світ у 2000 році. Продакт-менеджер і фанат мотоциклів Доминик Лонгман (Dominic Longman ) і Майкл Котто (Michael Cottam) разом міркували про те, що в світі мотоциклів відсутній якісний і добре зроблений рюкзак для мотоциклістів. Тоді вони вирішили об'єднати досвід та заповнити цю прогалину на ринку. Доминик Лон...

Сумки і рюкзаки Kriega з'явилися на світ у 2000 році. Продакт-менеджер і фанат мотоциклів Доминик Лонгман (Dominic Longman ) і Майкл Котто (Michael Cottam) разом міркували про те, що в світі мотоциклів відсутній якісний і добре зроблений рюкзак для мотоциклістів. Тоді вони вирішили об'єднати досвід та заповнити цю прогалину на ринку. Доминик Лонгман (Dominic Longman ) і Майкл Котто (Michael Cottam) до спільної роботи, працювали в Karrimor - Майкл по виробничій частині, а Доминик Лонгман в якості позаштатного дизайнера. Їх метою було розробити і виготовити сумки і рюкзаки для мотоцикла такого ж рівня якості, що і туристичне спорядження топового рівня. Так з'явилася компанія Kriega. Тепер коли мова заходить про сумках для мотоциклів, або про будь-якому іншому способі перевезення пов'язаним з мотоциклом, першим на думку завжди приходить Kriega. Більше десяти років Kriega присвятила себе всьому, що стосується перевезення на мотоциклі, зарекомендувавши себе як одне з найбільш шанованих імен в бізнесі.

Основне завдання яке б полегшило життя мотоцикліста (і перевезення речей в тому числі) була заснована на ідеї створити універсальний нагрудний ремінь з лямками. Цей спосіб перенесення повинен не сковувати рухи, при цьому надійно фіксувався і переносив навантаження з плечей на груди. Крім того, був потрібний простий спосіб одягання і регулювання (бажано без допомоги мами). Вперше таке рішення було застосовано в рюкзаку Kriega R35, і нехай для початку рішення було громіздким і незграбним, але байкери проголосували гаманцями, за зручність, яке раніше було недосяжно. Коли представили рюкзак Kriega R35, його поява стала відкриттям в сегменті їздових рюкзаків - не було болю в плечах і шиї, рюкзак дуже стабільно сидів на швидкості і не потрібно було постійно регулювати довжину лямок. Першу партію Kriega R35 схвалили практично всі мотоциклісти, що працюють в пресі і журналах у Великобританії, що поряд з позитивними відгуками з перших вуст, підтвердило, що компанія є еталонним брендом для гоночних рюкзаків. Kriega досі виробляє рюкзак цієї моделі, з деякими конструктивними змінами (були проведені в 2014 році), як основна модель для перевезення великих вантажів.

Kriega невелика фірма, навіть сьогодні коли її продукція поставляється в 40 країн світу. Невеликий колектив дозволяє швидше проходити шлях створення нових моделей, швидше вносити правки і коригувати модель або виправляти ситуацію. Маленька команда не дозволяє зосередитися на довгостроковій стратегії, завжди відбуваються зміни. Але, можливо, це найскладніша і найцікавіша частина незалежно від розміру компанії. Починаючи з 2000 року, репутація бренду Kriega постійно зміцнюється, разом з розширенням продуктової лінійки: зараз бренд пропонує великий вибір рюкзаків, кофров і аксесуарів. Незважаючи на карколомний успіх, команда Kriega втратила свою пристрасть до знаходження кращого з можливих рішень по конструкції мотоциклетного багажу; вона дійсно вірить, що хороший дизайн - це важливо!

Детальнiше