Термосумки Товарів у наявності: 21

на сторінку
Показані 21 - 21 із 21 товарів
  • Kelty Folding Cooler 45L (Blue)
    4 998 грн
    Kelty Folding Cooler 45L (Blue)
    (33647)
    1 Рейтинг

    Артикул: adr-24651019-PND Сумка-холодильник Kelty Folding Cooler 45L (Blue) - складна і легка сумка-холодильник для комфортних пригод на природі. Підходить для використання в кемпінгах, на фестивалях або пляжних вечірках. Сумка об'ємом 45 літрів вміщує 70 банок пива без льоду.

    4 998 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 21 із 21 товарів
Термосумки

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите термосумку з перших рук що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну і післягарантійне) підтримку в сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо регулярно наповнюючий каталог найсвіж...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите термосумку з перших рук що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну і післягарантійне) підтримку в сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо регулярно наповнюючий каталог найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ''Оплата частинами''. Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам краще термосумки, серед яких Ви знайдете необхідні товари для активного відпочинку і подорожей. В цьому розділі Ви знайдете термосумку від провідних виробників: Kelty, Skip Hop. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити термосумку тільки якісні і з позитивною репутацією. Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати Вам кращі термосумки. Також в розділі Ви зможете самостійно вибрати і купити термосумку необхідної форми і характеристик. Бажаємо Вам приємних і вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше