Case Logic Товарів у наявності: 222

на сторінку
Показані 21 - 40 із 222 товарів
Показані 21 - 40 із 222 товарів
Case Logic

Case Logic - якісні сумки і рюкзаки, зі своїм стилем

Компанія Case Logic - один з провідних світових виробників сумок, рюкзаків, кейсів та інших аксесуарів на всі випадки життя, основні особливості за які кампанію полюбили в усьому світі це поєднання комфорту і функціональності з привабливим і часом ексклюзивним дізайном.Безупречную репутацію Ca...

Case Logic - якісні сумки і рюкзаки, зі своїм стилем

Компанія Case Logic - один з провідних світових виробників сумок, рюкзаків, кейсів та інших аксесуарів на всі випадки життя, основні особливості за які кампанію полюбили в усьому світі це поєднання комфорту і функціональності з привабливим і часом ексклюзивним дізайном.Безупречную репутацію Case Logic заробила завдяки незмінно високій якості своїх виробів, використання інновацій та турботі про клієнтів, вже більше 30 років вона заслужено займає одне з найвищих місць на світовому ринку валіз.

Як і багато в цьому житті, історія Case Logic почалася з необхідності забезпечити комфорт, в 1984 році Джиммі Темпл (Jamie Temple) подорожував на автомобілі по Колорадо від вершини до вершини і йому дошкуляв шум, що видавали магнітофонні касети, які раз у раз стукали і торохкотіли, щоб вирішити цю проблему, він пошив два чохла для зберігання аудіокасет ... так з'явилася на світ компанія яка задає тон в світі якісних рюкзаків і сумок.

У 2007 році Case Logic стала частиною шведської компанії Thule Group - лідера у виробництві аксесуарів для перевезення обладнання, яке особливо цінують спортсмени і користувачі, які віддають перевагу активному способу життя.В даний час компанія Case Logic виробляє сумки, рюкзаки, чохли для фотоапаратів, месенджери, ролери, слінги та багато багато іншого, її продукція продається в більш ніж 100 країнах світу і за 30 років існування завоювала безліч нагород за якість і стиль. Найбільш сильні позиції Case Logic займає на ринку сумок для ноутбуків, а також для фото та відеотехніки.

Головною відмінною рисою продукції бренду - є поєднання високої якості продуктів і застосування новітніх дизайнерських розробок. Унікальна конструкція чохлів і сумок, а також використання міцних водостійких матеріалів забезпечують надійний захист техніки від механічних пошкоджень і кліматичних впливів. При цьому всі модельні ряди представлені в широкому розмаїтті дизайну, що робить продукт універсальним для користувачів усіх вікових категорій.

Детальнiше