Гаманці Товарів у наявності: 157

на сторінку
Показані 81 - 100 із 157 товарів
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine)
    672 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine)
    (33877)

    Артикул: adr-68276 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    672 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black)
    675 грн
    Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black)
    (33907)

    Артикул: adr-71050 Гаманець Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black) - водостійкий гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    675 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Pacsafe Coversafe V75 RFID Blocking Neck Pouch (Grey)
    686 грн
    Pacsafe Coversafe V75 RFID Blocking Neck Pouch (Grey)
    (54661)

    Артикул: 10139103 Pacsafe Coversafe V75 RFID Blocking Neck Pouch (Grey) – компактний гаманець-сумка для карт та документів із захистом від несанкціонованого RFID-сканування. Цей захист унеможливлює несанкціоновані списання з вашої банківської картки або читання ваших ID даних. Цей гаманець, в якому достатньо місця для 9+ карт і відділенням для готівки, що застібається на...

    686 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Deuter Travel Wallet (Black)
    692 грн
    Deuter Travel Wallet (Black)
    (2832)

    Артикул: 3942616 7000 Deuter Travel Wallet (Black) – гаманець на кожен день, тканинний. Є відділеннями для банкнот, монет та пластикових карток. Завдяки компактним розмірам поміститься майже у будь-якій кишені. Виготовлений із міцної зносостійкої поліестерової тканини, що гарантує гаманцю довге життя.

    692 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Purple)
    719 грн
    Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Purple)
    (33899)

    Артикул: adr-68736 Гаманець Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Purple) - потрійний гаманець для подорожей або щоденного використання. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки...

    719 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Black)
    719 грн
    Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Black)
    (33896)

    Артикул: adr-68730 Гаманець Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Black) - потрійний гаманець для подорожей або щоденного використання. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки...

    719 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Navy)
    719 грн
    Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Navy)
    (33897)

    Артикул: adr-68281 Гаманець Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Navy) - потрійний гаманець для подорожей або щоденного використання. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки...

    719 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Deuter Security Holster (Black)
    764 грн
    Deuter Security Holster (Black)
    (2809)

    Артикул: 3942216 7000 Deuter Security Holster (Black) - потайний гаманець для мандрівників. Підходить для зберігання документів, невеликих речей та дрібних коштовностей.

    764 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Premium Wallet (Red)
    799 грн
    Tucano Sicuro Premium Wallet (Red)
    (20062)

    Артикул: TVA-SIPW-R Шкіряний гаманець Tucano Sicuro Premium Wallet (Red) має продуману конструкцію, а основний матеріал - натуральна шкіра. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт.

    799 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure DriStore Body Wallet Waist (Black)
    818 грн
    Lifeventure DriStore Body Wallet Waist (Black)
    (33900)

    Артикул: adr-71040 Поясна сумка-гаманець Lifeventure DriStore Body Wallet Waist (Black) - поясна сумка-гаманець з водостійкої тканини для грошей і документів. Завдяки низькопрофільному дизайну не помітна під одягом. Забезпечена регульованим ремінцем, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    818 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Pacsafe Coversafe V100 RFID Blocking Waist Wallet (Black)
    857 грн
    Pacsafe Coversafe V100 RFID Blocking Waist Wallet (Black)
    (54676)

    Артикул: 10142100 Pacsafe Coversafe V100 RFID Blocking Waist Wallet (Black) - натільний, таємний гаманець для грошей, документів, карток. Дозволяє непомітно зберігати паспорт, готівку та банківські картки у цьому зручному поясному гаманці, який зручно лежить під вашим одягом. Блокуючий матеріал RFIDsafe захищає ваші особисті дані від небажаного сканування.

    857 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Pacsafe Coversafe V100 RFID Blocking Waist Wallet (Gray)
    857 грн
    Pacsafe Coversafe V100 RFID Blocking Waist Wallet (Gray)
    (54663)

    Артикул: 10142103 Pacsafe Coversafe V100 RFID Blocking Waist Wallet (Gray) - натільний, таємний гаманець для грошей, документів, карток. Дозволяє непомітно зберігати паспорт, готівку та банківські картки у цьому зручному поясному гаманці, який зручно лежить під вашим одягом. Блокуючий матеріал RFIDsafe захищає ваші особисті дані від небажаного сканування.

    857 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Olive)
    882 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Olive)
    (33880)

    Артикул: adr-68273 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Olive) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    882 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Navy)
    882 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Navy)
    (33879)

    Артикул: adr-68271 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Navy) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    882 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Mini Travel Wallet (Purple)
    899 грн
    Lifeventure RFID Mini Travel Wallet (Purple)
    (33892)

    Артикул: adr-68766 Гаманець Lifeventure RFID Mini Travel Wallet (Purple) - компактний гаманець-органайзер для подорожей. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей, проїзних документів і посвідчень особи в одному місці. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді...

    899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Mini Travel Wallet (Black)
    899 грн
    Lifeventure RFID Mini Travel Wallet (Black)
    (33889)

    Артикул: adr-68760 Гаманець Lifeventure RFID Mini Travel Wallet (Black) - компактний гаманець-органайзер для подорожей. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей, проїзних документів і посвідчень особи в одному місці. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді...

    899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Premium Wallet (Brown)
    899 грн
    Tucano Sicuro Premium Wallet (Brown)
    (20060)

    Артикул: TVA-SIPW-M Шкіряний гаманець Tucano Sicuro Premium Wallet (Brown) має продуману конструкцію, а основний матеріал - натуральна шкіра. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт.

    899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Fjallraven Zip Card Holder (Chestnut)
    918 грн
    Fjallraven Zip Card Holder (Chestnut)
    (30062)

    Артикул: 7323450451547 Кард-холдер (card holder) Fjallraven Zip Card Holder (Chestnut) для візиток, банківських або карт лояльності. Також підійде для дрібниці, або інших дрібних аксесуарів. Як і належить для Fjallraven, цей кард-холдер зшитий з тканини G-1000, яка відома своєю практичністю і надійністю.

    918 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Fjallraven Zip Card Holder (Dusk)
    918 грн
    Fjallraven Zip Card Holder (Dusk)
    (30059)

    Артикул: 7323450489861 Кард-холдер (card holder) Fjallraven Zip Card Holder (Dusk) для візиток, банківських або карт лояльності. Також підійде для дрібниці, або інших дрібних аксесуарів. Як і належить для Fjallraven, цей кард-холдер зшитий з тканини G-1000, яка відома своєю практичністю і надійністю.

    918 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Pacsafe Coversafe X100 RFID Blocking Security Waist Wallet (Black)
    1 029 грн
    Pacsafe Coversafe X100 RFID Blocking Security Waist...
    (54680)

    Артикул: 10153100 Pacsafe Coversafe X100 RFID Blocking Security Waist Wallet (Black) - натільний, таємний гаманець для грошей, документів, карток. Дозволяє непомітно зберігати паспорт, готівку та банківські картки у цьому зручному поясному гаманці, який зручно лежить під вашим одягом. Стійкий до розрізів ремінець забезпечує додаткову безпеку, а блокуючий матеріал RFIDsafe...

    1 029 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 81 - 100 із 157 товарів
Гаманці

Гаманці (портмоне, клатчі) відносяться до категорії необхідних аксесуарів для чоловіків і жінок. Вони підходять в якості подарунка коханій людині або колезі. За весь час існування, людство придумало багато форм і видів для цього аксесуара, і весь час змінюються матеріали і з'являються або зникають деякі функції. Але суть залишається незмінною ор...

Гаманці (портмоне, клатчі) відносяться до категорії необхідних аксесуарів для чоловіків і жінок. Вони підходять в якості подарунка коханій людині або колезі. За весь час існування, людство придумало багато форм і видів для цього аксесуара, і весь час змінюються матеріали і з'являються або зникають деякі функції. Але суть залишається незмінною організувати і впорядкувати гроші в будь-якій формі, будь то готівкові або на банківські карти, іноді ще трапляються відділення для монет.

Гаманці (гаманці, портмоне, клатчі) поділяються:
- За обсягом / кількості банкнот і карт.
- Наявність додаткових функцій як наприклад захист від RFID-сканування, альтернативний спосіб кріплення.
- Матеріали: часто шкіра і щільні поліестери, рідше інші тканини.

Чимало важливою деталлю при покупці гаманця, портмоне, клатча, є можливість купити його в розстрочку, особливо за такою популярною програмою як Оплата частинами. Магазин ProBag представляє можливість купити гаманець, портмоне, клатч, не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше