Гаманці Товарів у наявності: 155

на сторінку
Показані 61 - 80 із 155 товарів
  • Deuter Mini GoGo (Magenta Blackbaery)
    400 грн
    Deuter Mini GoGo (Magenta Blackbaery)
    (35040)

    Артикул: 75354 5505 Deuter Mini GoGo (Magenta Blackbaery) - мініатюрна модель рюкзака, який підійде в якості чохла для мобільного телефону або камери. У цій міні-версії рюкзака, натхненної рюкзаком Deuter GoGo, достатньо місця для зберігання і захисту ваших гаджетів.

    400 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Pinguin Neck Security (Black) L
    419 грн
    Pinguin Neck Security (Black) L
    (40401)

    Артикул: PNG 333.Black-L Дорожній гаманець Pinguin Neck Security (Black) зі зручним шнурком на шию. В гаманці є захисна кишеня для зберігання грошей і документів, який стане в нагоді при поїздках в країни третього світу.

    419 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Purple)
    445 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Purple)
    (33885)

    Артикул: adr-68716 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Purple) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    445 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Osprey Ultralight Wallet
    445 грн
    Osprey Ultralight Wallet
    (85740)

    Osprey Ultralight Wallet-гаманець, ультралегкий, підходить для готівки і дрібниць. Займає мінімум простору і поміщає всі необхідні вам готівку та карти. 100% перероблена основна тканина та блискавки YKK із зворотним покриттям. Тканинна петелька, яку можна зачепити на карабін чи канат. Призначення: подорожі, подорожі по Карпатах, велоподорожі, трекінг,...

    445 грн
  • Lifeventure Body Wallet Chest (Black)
    498 грн
    Lifeventure Body Wallet Chest (Black)
    (33905)

    Артикул: adr-71035 Гаманець на шию Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn) - гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну не помітний під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    498 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Premium Wallet (Orange)
    499 грн
    Tucano Sicuro Premium Wallet (Orange)
    (20061)

    Артикул: TVA-SIPW-O Шкіряний гаманець Tucano Sicuro Premium Wallet (Orange) має продуману конструкцію, а основний матеріал - натуральна шкіра. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт.

    499 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Premium Wallet (Blue)
    499 грн
    Tucano Sicuro Premium Wallet (Blue)
    (20058)

    Артикул: TVA-SIPW-B Шкіряний гаманець Tucano Sicuro Premium Wallet (Blue) має продуману конструкцію, а основний матеріал - натуральна шкіра. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт.

    499 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Black)
    509 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Black)
    (33882)

    Артикул: adr-68710 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Black) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    509 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn)
    516 грн
    Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn)
    (33906)

    Артикул: adr-71030 Гаманець на шию Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn) - гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну не помітний під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    516 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Passport Wallet (Black)
    518 грн
    Lifeventure RFID Passport Wallet (Black)
    (33893)

    Артикул: adr-68740 Гаманець Lifeventure RFID Passport Wallet (Black) - гаманець забезпечить надійний захист для біометричного паспорта, платіжних карт, електронних перепусток, проїзних та інших документів, схильних до зчитуванню і копіювання даних шахраями. Забезпечений двома незалежними відділеннями. Основне відділення - для паспорта, додаткове - для карток і посадкових...

    518 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Compact Wallet (Grey)
    522 грн
    Lifeventure RFID Compact Wallet (Grey)
    (33887)

    Артикул: adr-68265 Гаманець Lifeventure RFID Compact Wallet (Grey) - компактний гаманець з RFID-захистом. Ультра-тонкий дизайн вміщує 6 відділень для платіжних карт, включаючи прозоре віконце для посвідчення особи, відділення для купюр і два прихованих кишені. Гаманець ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з...

    522 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Premium Wallet (Yellow)
    565 грн
    Tucano Sicuro Premium Wallet (Yellow)
    (20063)

    Артикул: TVA-SIPW-Y Шкіряний гаманець Tucano Sicuro Premium Wallet (Yellow) має продуману конструкцію, а основний матеріал - натуральна шкіра. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт.

    565 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Premium Wallet (Grey)
    565 грн
    Tucano Sicuro Premium Wallet (Grey)
    (20059)

    Артикул: TVA-SIPW-G Шкіряний гаманець Tucano Sicuro Premium Wallet (Grey) має продуману конструкцію, а основний матеріал - натуральна шкіра. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт.

    565 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Pochette (Blue)
    599 грн
    Tucano Sicuro Pochette (Blue)
    (20050)

    Артикул: TVA-SIP-P Гаманець-клатч Tucano Sicuro Pochette (Blue) має продуману конструкцію, а основний матеріал - м'який неопрен. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт. Підходить також для зберігання і перенесення 5,5 "смартфона, як наприклад iPhone 7 Plus.

    599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Sicuro Pochette (Black)
    599 грн
    Tucano Sicuro Pochette (Black)
    (20047)

    Артикул: TVA-SIP-BK Гаманець-клатч Tucano Sicuro Pochette (Black) має продуману конструкцію, а основний матеріал - м'який неопрен. Основне відділення закривається на блискавку, в якому розташовані кілька різних відділень, серед яких: захищене відділення для банківських карт. Підходить також для зберігання і перенесення 5,5 "смартфона, як наприклад iPhone 7 Plus.

    599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Aubergine)
    668 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Aubergine)
    (33881)

    Артикул: adr-68256 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Aubergine) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    668 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Navy)
    668 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Navy)
    (33883)

    Артикул: adr-68251 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Navy) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    668 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Black)
    672 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Black)
    (33878)

    Артикул: adr-68720 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Black) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    672 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine)
    672 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine)
    (33877)

    Артикул: adr-68276 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    672 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black)
    675 грн
    Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black)
    (33907)

    Артикул: adr-71050 Гаманець Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black) - водостійкий гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    675 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 61 - 80 із 155 товарів
Гаманці

Гаманці (портмоне, клатчі) відносяться до категорії необхідних аксесуарів для чоловіків і жінок. Вони підходять в якості подарунка коханій людині або колезі. За весь час існування, людство придумало багато форм і видів для цього аксесуара, і весь час змінюються матеріали і з'являються або зникають деякі функції. Але суть залишається незмінною ор...

Гаманці (портмоне, клатчі) відносяться до категорії необхідних аксесуарів для чоловіків і жінок. Вони підходять в якості подарунка коханій людині або колезі. За весь час існування, людство придумало багато форм і видів для цього аксесуара, і весь час змінюються матеріали і з'являються або зникають деякі функції. Але суть залишається незмінною організувати і впорядкувати гроші в будь-якій формі, будь то готівкові або на банківські карти, іноді ще трапляються відділення для монет.

Гаманці (гаманці, портмоне, клатчі) поділяються:
- За обсягом / кількості банкнот і карт.
- Наявність додаткових функцій як наприклад захист від RFID-сканування, альтернативний спосіб кріплення.
- Матеріали: часто шкіра і щільні поліестери, рідше інші тканини.

Чимало важливою деталлю при покупці гаманця, портмоне, клатча, є можливість купити його в розстрочку, особливо за такою популярною програмою як Оплата частинами. Магазин ProBag представляє можливість купити гаманець, портмоне, клатч, не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше