iPhone Товарів у наявності: 406

на сторінку
Показані 61 - 80 із 406 товарів
  • Incase Textured Snap for Apple iPhone 7 - Heather Deep Red
    505 грн
    Incase Textured Snap for Apple iPhone 7 - Heather Deep Red
    (1682)

    Артикул: INPH170241-HDR Чохол для iPhone 7- Incase Textured Snap Heather Deep Red "обертає" телефон в текстуровану тканину і одночасно відмінно захищає завдяки внутрішньому шару з полікарбонату який добре амортизує і відмінно розсіює удар в разі падіння.

    505 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Pop Case Tint for Apple iPhone 7 - Navy
    505 грн
    Incase Pop Case Tint for Apple iPhone 7 - Navy
    (1663)

    Артикул: INPH170247-NVY Чохол для iPhone 7 - Incase Pop Case Tint Navy - відрізняється міцними бічними стінками по периметру. Посилена форма кутів (як у бамперів) дозволяє забезпечити хороший захист кутових поверхонь, а виступ на переднє скло дозволяє захищати від подряпин при розміщенні телефона екраном вниз. Крім того чохол, як і належить для чохлів вищого класу - захищає...

    505 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Textured Snap for Apple iPhone 7 - Heather Black
    505 грн
    Incase Textured Snap for Apple iPhone 7 - Heather Black
    (1681)

    Артикул: INPH170241-HBK Чохол для iPhone 7- Incase Textured Snap Heather Black "обертає" телефон в текстуровану тканину і одночасно відмінно захищає завдяки внутрішньому шару з полікарбонату який добре амортизує і відмінно розсіює удар в разі падіння.

    505 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Pop Case Tint for Apple iPhone 7 - Dark Gray
    505 грн
    Incase Pop Case Tint for Apple iPhone 7 - Dark Gray
    (1661)

    Артикул: INPH170247-DGY Чохол для iPhone 7 - Incase Pop Case Tint Dark Gray - відрізняється міцними бічними стінками по периметру. Посилена форма кутів (як у бамперів) дозволяє забезпечити хороший захист кутових поверхонь, а виступ на переднє скло дозволяє захищати від подряпин при розміщенні телефона екраном вниз. Крім того чохол, як і належить для чохлів вищого класу - захищає...

    505 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Pop Case Tint for Apple iPhone 7 - Black
    505 грн
    Incase Pop Case Tint for Apple iPhone 7 - Black
    (1660)

    Артикул: INPH170247-BLK Чохол для iPhone 7 - Incase Pop Case Tint Black - відрізняється міцними бічними стінками по периметру. Посилена форма кутів (як у бамперів) дозволяє забезпечити хороший захист кутових поверхонь, а виступ на переднє скло дозволяє захищати від подряпин при розміщенні телефона екраном вниз. Крім того чохол, як і належить для чохлів вищого класу - захищає...

    505 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lite Case Black (iPhone X)
    533 грн
    Incase Lite Case Black (iPhone X)
    (6959)

    Артикул: INPH190377-BLK Чохол для iPhone X - Incase Lite Case Black (iPhone X) може похвалитися не тільки феноменальним зовнішнім виглядом, але і хорошим захистом смартфона. Жорстка основа з полікарбонату і бампер з термополіурітана зможуть запобігти будь-які пошкодженням від всіх невдалих падінь iPhone. Використання подібного візерунка покращує хват і ні в якому разі не...

    533 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Protective Clear Cover (iPhone XS) Clear
    561 грн
    Incase Protective Clear Cover (iPhone XS) Clear
    (20399)

    Артикул: INPH210554-CLR Чохол для iPhone Xs - Incase Protective Clear Cover (iPhone XS) Clear -ударопрочная напівпрозора накладка з гнучкого і якісного поліуретану. Неслизький поліуретан дозволяє чохлу зручно лежати в руці, а кромка яка находить на скло дозволяє захищати від потертостей при розташуванні телефону екраном вниз.

    561 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lift Case (iPhone XR) Graphite
    561 грн
    Incase Lift Case (iPhone XR) Graphite
    (20361)

    Артикул: INPH200550-GFT Чохол для iPhone XR - Incase Lift Case (iPhone XR) Graphite зроблений для для тих кому важливий мінімалізм, і якість в деталях. Incase Lift це один з найбільш тонких чохлів в модельному ряді Incase, він має напівпрозору структуру і приємний на дотик.

    561 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Active Armband for Apple iPhone 66s7 - Heather Gray
    561 грн
    Incase Active Armband for Apple iPhone 66s7 - Heather Gray
    (1635)

    Артикул: INOM100108-HGY поліуретановий чохол на руку; захищає смартфон від вологи і пилу; дихаючий матеріал забезпечує вільну циркуляцію повітря; світловідбиваючі еллементи додатково убезпечать під час пробіжки в темний час доби; регулюється по довжині, кріпиться на липучці; є відділення для ключів або кредитних карт; з вирізом для навушників; управління дисплеєм можливо через...

    561 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lift Case (iPhone XR) Clear
    561 грн
    Incase Lift Case (iPhone XR) Clear
    (20360)

    Артикул: INPH200550-CLR Чохол для iPhone XR - Incase Lift Case (iPhone XR) Clear зроблений для для тих кому важливий мінімалізм, і якість в деталях. Incase Lift це один з найбільш тонких чохлів в модельному ряді Incase, він має напівпрозору структуру і приємний на дотик.

    561 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Active Armband for Apple iPhone 66s7 Plus - Black
    561 грн
    Incase Active Armband for Apple iPhone 66s7 Plus - Black
    (1636)

    Артикул: INOM100125-BLK поліуретановий чохол на руку; захищає смартфон від вологи і пилу; дихаючий матеріал забезпечує вільну циркуляцію повітря; світловідбиваючі еллементи додатково убезпечать під час пробіжки в темний час доби; регулюється по довжині, кріпиться на липучці; є відділення для ключів або кредитних карт; з вирізом для навушників; управління дисплеєм можливо через...

    561 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Atmos X3 iPhone 7 Plus (White - Dark Shadow)
    599 грн
    Thule Atmos X3 iPhone 7 Plus (White - Dark Shadow)
    (7399)

    Артикул: TH 3203472 Протиударний чохол для iPhone 7 Plus -Thule Atmos X3 White - Dark Shadow кращий спосіб захистити iPhone за допомогою 2-х компонентної структури, яка лежить в основі накладки-чохла. Незважаючи на вражаючу ступінь захисту чохол вийшов досить скромним в розмірах, можна навіть назвати його "елегантна міцність".

    599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Atmos X3 iPhone 7 Plus (Black)
    599 грн
    Thule Atmos X3 iPhone 7 Plus (Black)
    (7398)

    Артикул: TH 3203471 Протиударний чохол для iPhone 7 Plus -Thule Atmos X3 Black кращий спосіб захистити iPhone за допомогою 2-х компонентної структури, яка лежить в основі накладки-чохла. Незважаючи на вражаючу ступінь захисту чохол вийшов досить скромним в розмірах, можна навіть назвати його "елегантна міцність".

    599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Atmos X3 iPhone 7 (Black)
    599 грн
    Thule Atmos X3 iPhone 7 (Black)
    (7395)

    Артикул: TH 3203468 Протиударний чохол для iPhone 7 -Thule Atmos X3 Black кращий спосіб захистити iPhone за допомогою 2-х компонентної структури, яка лежить в основі накладки-чохла. Незважаючи на вражаючу ступінь захисту чохол вийшов досить скромним в розмірах, можна навіть назвати його "елегантна міцність".

    599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Black
    617 грн
    Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Black
    (20352)

    Артикул: INPH200555-BLK Чохол для iPhone XR - Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Black - ударопрочная напівпрозора накладка з гнучкого і якісного поліуретану. Неслизький поліуретан дозволяє чохлу зручно лежати в руці, а кромка яка находить на скло дозволяє захищати від потертостей при розташуванні телефону екраном вниз.

    617 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Clear
    617 грн
    Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Clear
    (20351)

    Артикул: INPH200555-CLR Чохол для iPhone XR - Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Clear -ударопрочная напівпрозора накладка з гнучкого і якісного поліуретану. Неслизький поліуретан дозволяє чохлу зручно лежати в руці, а кромка яка находить на скло дозволяє захищати від потертостей при розташуванні телефону екраном вниз.

    617 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Protective Clear Cover (iPhone XS) Black
    617 грн
    Incase Protective Clear Cover (iPhone XS) Black
    (20346)

    Артикул: INPH210554-BLK Чохол для iPhone Xs - Incase Protective Clear Cover (iPhone XS) Black -ударопрочная напівпрозора накладка з гнучкого і якісного поліуретану. Неслизький поліуретан дозволяє чохлу зручно лежати в руці, а кромка яка находить на скло дозволяє захищати від потертостей при розташуванні телефону екраном вниз.

    617 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Rose Gold
    617 грн
    Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Rose Gold
    (20350)

    Артикул: INPH200555-RGD Чохол для iPhone XR - Incase Protective Clear Cover (iPhone XR) Rose Gold - ударопрочная напівпрозора накладка з гнучкого і якісного поліуретану. Неслизький поліуретан дозволяє чохлу зручно лежати в руці, а кромка яка находить на скло дозволяє захищати від потертостей при розташуванні телефону екраном вниз.

    617 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Protective Clear Cover (iPhone XS MAX) Clear
    673 грн
    Incase Protective Clear Cover (iPhone XS MAX) Clear
    (20348)

    Артикул: INPH220553-CLR Чохол для iPhone XS MAX - Incase Protective Clear Cover (iPhone XS MAX) Clear -ударопрочная напівпрозора накладка з гнучкого і якісного поліуретану. Неслизький поліуретан дозволяє чохлу зручно лежати в руці, а кромка яка находить на скло дозволяє захищати від потертостей при розташуванні телефону екраном вниз.

    673 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase Lite Case Ivory (iPhone X)
    693 грн
    Incase Lite Case Ivory (iPhone X)
    (6960)
    1 Рейтинг

    Артикул: INPH190377-WHT Чохол для iPhone X - Incase Lite Case Ivory (iPhone X) може похвалитися не тільки феноменальним зовнішнім виглядом, але і хорошим захистом смартфона. Жорстка основа з полікарбонату і бампер з термополіурітана зможуть запобігти будь-які пошкодженням від всіх невдалих падінь iPhone. Використання подібного візерунка покращує хват і ні в якому разі не...

    693 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 61 - 80 із 406 товарів
iPhone

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для iPhone.

Купуючи собі новий iPhone обов'язково потрібно подбати про його захист, адже від цього побічно залежить його термін служби. Будучи захищеним в повній мірі, він буде завжди радувати своїм новеньким зовнішнім виглядом і а також повноцінно виконувати поставлені на нього завдання. В такому випадку,...

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для iPhone.

Купуючи собі новий iPhone обов'язково потрібно подбати про його захист, адже від цього побічно залежить його термін служби. Будучи захищеним в повній мірі, він буде завжди радувати своїм новеньким зовнішнім виглядом і а також повноцінно виконувати поставлені на нього завдання. В такому випадку, ми рекомендуємо придбати для свого iPhone захисний чохол. Слід також розрізняти різні типи кейсів. В першу чергу, чохли бувають відкритого і закритого типу. До першого належать накладки і бампера, а до другого - чохли-книжки, чохли-кишені, спортивні чохли і тд. Майже кожен кейс оснащений необхідними вирізами і отворами для підключення навушників, зарядки та інших аксесуарів. Так що використання чохла для iPhone не повинно ніяк не вплинути на функціональності останнього Крім того, чохол збереже iPhone від пошкоджень і забруднень, а також стане приємним доповненням.

Особливу увагу при придбанні цього аксесуара потрібно звернути на матеріал, з якого він зроблений. Для початку вам потрібно зрозуміти, який саме аксесуар ви хочете: для захисту iPhone або чохол для кращого зовнішнього вигляду. Чохли для iPhone роблять з різних матеріалів: силікону, пластика, шкіри, поліуретану або металу. Ми доставимо ваш чохол на iPhone в будь-які міста України: Київ, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Миколаїв, Полтава, Хмельницький, Херсон, Чернігів, Рівне, Житомир, Івано-Франківськ, Луцьк і всі інші міста України.

Детальнiше