Rollers Товарів у наявності: 133

на сторінку
Показані 121 - 133 із 133 товарів
  • Thule Crossover 38L (Black)
    7 999 грн
    Thule Crossover 38L (Black)
    (7254)

    Артикул: TH 3201502 Валіза на колесах Thule Crossover 38L (Black) - це комбінована сумка/рюкзак і універсальне рішення для тих кому важко вибрати нести або котити. Незалежно від того що ви як ви будете транспортувати свої речі Thule Crossover дбатиме щоб вам було зручно, а вміст було надійно захищене від опадів або недбалого поводження.

    7 999 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Duffle Roller 140 (Grey)
    8 400 грн
    Tatonka Duffle Roller 140 (Grey)
    (40810)

    Артикул: TAT 1964.025 Tatonka Duffle Roller 140 (Grey) - сумка на колесах або просто - ролер. Зручна дорожня сумка з можливістю переносити як рюкзак, коли немає можливості котити по землі. Використана тканина з покриттям і PFC-free (без вмісту ПФУ).

    8 400 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Duffle Roller 140 (Black)
    8 400 грн
    Tatonka Duffle Roller 140 (Black)
    (49808)

    Артикул: TAT 1964.040 Tatonka Duffle Roller 140 (Black) - сумка на колесах або просто - ролер. Зручна дорожня сумка з можливістю переносити як рюкзак, коли немає можливості котити по землі. Використана тканина з покриттям і PFC-free (без вмісту ПФУ).

    8 400 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Duffle Roller 140 (Navy)
    8 400 грн
    Tatonka Duffle Roller 140 (Navy)
    (49809)

    Артикул: TAT 1964.004 Tatonka Duffle Roller 140 (Navy) - сумка на колесах або просто - ролер. Зручна дорожня сумка з можливістю переносити як рюкзак, коли немає можливості котити по землі. Використана тканина з покриттям і PFC-free (без вмісту ПФУ).

    8 400 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Crossover 56L (Black)
    8 499 грн
    Thule Crossover 56L (Black)
    (7257)

    Артикул: TH 3201092 Дорожня сумка на колесах Thule Crossover 56L (Black) - надійний (високоміцний нейлон) середньорозмірний ролер для подорожей. Великий периметр відкриття дозволяє зручно і просто розміщувати габаритні речі, в жорстке дно (поліпропіленовий панцир) буде зручно укладати тверді речі. А для крихких речей окуляри, телефон - передбачено захисне відділення SafeZone.

    8 499 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Deuter Helion 80 Black Moss
    8 883 грн
    Deuter Helion 80 Black Moss
    (4158)
    2 Рейтинг

    Артикул: 35852 7260 Deuter Helion 80 Black Moss не злякають багатолюдні аеропорти, бордюри тротуарів, круті сходи, ця багатофункціональна сумка гарантує зручне маневрування і надійне збереження вмісту, куди б ви не потрапили. Вміст надійно захищений, як у жосткій валізі, міцна конструкція гарантує стійкість - плюс ви легко можете перетворити її в рюкзак.

    8 883 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Ogio Alpha Core Convoy 526s Travel (Black)
    9 299 грн
    Ogio Alpha Core Convoy 526s Travel (Black)
    (33271)

    Артикул: 5919022OG Валіза на колесах Ogio Alpha Core Convoy 526s Travel (Black) завжди готова до подорожей. Цей 4-х колісний валізу відмінно підійде для подорожі на кілька днів або тиждень, все залежить від того скільки речей Ви візьмете в подорож.

    9 299 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase EO Hardshell Roller Black
    9 911 грн
    Incase EO Hardshell Roller Black
    (5066)

    Артикул: CL90001 Пакуй Incase EO Hardshell Roller - ми їдемо відпочивати! Чемодан-роллер Incase EO Hardshell Roller ідеально створений для подорожей, він достатньо зручний і надійний, щоб скласти компанію вам і вашим речам на вихідні.

    9 911 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Crossover 38L (Stratus)
    9 999 грн
    Thule Crossover 38L (Stratus)
    (7255)

    Артикул: TH 3201503 Валіза на колесах Thule Crossover 38L (Stratus) - це комбінована сумка/рюкзак і універсальне рішення для тих кому важко вибрати нести або котити. Незалежно від того що ви як ви будете транспортувати свої речі Thule Crossover дбатиме щоб вам було зручно, а вміст було надійно захищене від опадів або недбалого поводження.

    9 999 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase TRACTO Roller Duffel L (Anthracite)
    11 893 грн
    Incase TRACTO Roller Duffel L (Anthracite)
    (18069)

    Артикул: INTR20044-ANT Сумка на колесах (роллер) Incase TRACTO Roller Duffel L (Anthracite) - завжди готова до самих складних подорожей. Ця сумка створена для подорожей, завдяки мякоходним колесам, з ним завжди буде зручно, а щільна і вологонепроникна тканина буде дбати про вміст сумки.

    11 893 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Incase TRACTO Roller Duffel L (Black)
    11 893 грн
    Incase TRACTO Roller Duffel L (Black)
    (18070)

    Артикул: INTR20044-BLK Сумка на колесах (роллер) Incase TRACTO Roller Duffel L (Black) - завжди готова до самих складних подорожей. Ця сумка створена для подорожей, завдяки мякоходним колесам, з ним завжди буде зручно, а щільна і вологонепроникна тканина буде дбати про вміст сумки.

    11 893 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Deuter Helion 60 Black Оcean
    12 320 грн
    Deuter Helion 60 Black Оcean
    (4157)
    1 Рейтинг

    Артикул: 35842 7302 Deuter Helion 60 Black Оcean не злякають багатолюдні аеропорти, бордюри тротуарів, круті сходи, ця багатофункціональна сумка гарантує зручне маневрування і надійне збереження вмісту, куди б ви не потрапили.

    12 320 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Crossover 2 Wheeled Duffel 76cm/30" (Forest Night)
    15 499 грн
    Thule Crossover 2 Wheeled Duffel 76cm/30" (Forest Night)
    (32882)

    Артикул: TH 3204036 Сумка на колесах (ролер) Thule Crossover 2 Wheeled Duffel 76cm/30" (Forest Night) міцна і простора спортивна сумка на колесах,  ідеально підходить для дальніх поїздок. Великий периметр відкриття і жорстке дно (панцир), а також практичний органайзер дозволяють взяти з собою в поїздку 87 літрів речей.

    15 499 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 121 - 133 із 133 товарів
Rollers

Ролери або Сумка на колесах дуже популярні в Україні, та й в усьому світі, головний секрет популярності криється в зручності при його використанні - цей тип сумки не потрібно носити, вона переміщається завдяки коліщаткам, а людині потрібно просто підрулювати і злегка штовхати - якщо це 4 -х колісна валіза. Або утримувати  за ручку - якщо це 2-х ...

Ролери або Сумка на колесах дуже популярні в Україні, та й в усьому світі, головний секрет популярності криється в зручності при його використанні - цей тип сумки не потрібно носити, вона переміщається завдяки коліщаткам, а людині потрібно просто підрулювати і злегка штовхати - якщо це 4 -х колісна валіза. Або утримувати  за ручку - якщо це 2-х колісна валіза. Вибрати ролер або Сумка на колесах, можна грунтуючись на основних параметрах, які прямо впливають на ціну.

Об’єм. Існує величезна кількість всіляких об’ємів, і вибирати їх варто виходячи з запланованої кількості необхідних для поїздки речей. До слова про об’єми для дорожніх сумок (ролери), існують варіанти із змінним регульованим об’ємом, що дозволяє привезти з подорож додаткові сувеніри, розмістивши їх в сумці.

Матеріал. Так як ролери високонавантажені сумки, то використовувані матеріали досить міцні, це нейлони і поліестери високої щільності (з ПУ або ПВХ просоченням), а також пластик для валіз-ролерів. Існують комбінації ролерів, з твердою стінкою ( "панцир" як у черепахи, дно (таз) роллера виготовлено з пластика, а стінки і верх з тканини). Іноді в ролерів зміцнюють стінки пластиковими вставками, хоча на ділі це валіза обшита тканиною. Іноді ролери (валізи) виготовляються з алюмінію, як це робить наприклад, безумовний лідер компанія Rimowa.

Бренд або виробник. Купуючи ролер найвідоміших фірм ви, ви інвестуєте в надійну річ яка буде з Вами не одну подорож. Всі імениті виробники прекрасно розбираються в сучасних технологіях і матеріалах і обов'язково проводять тестові випробування на міцність фурнітури: підйом ручки, кручення її під навантаженням; а також випробування під обертанням в центрифузі, що імітує удари і падіння. Кожен замок і кожну блискавку відкривають і закривають тисячі разів, перш ніж валізу буде пущений в продаж. Купуючи «безіменний» валізу, можна заощадити. Але порадієте ви покупці, коли в аеропорту несподівано злетить колесо, зламається ручка або трісне пластик?

Колеса. 2-х колісні більш універсальні до нерівному дорожньому покриттю і зручно піднімати по сходах. Але сьогодні валізи на 4-х колесах набагато зручніші, більш повороткі і практичні 2-х колісних. Ті, хто спробував чотири колеса, до двох вже ніколи не повернеться. Роллер на чотирьох колесах можна не нахиляти і котити поруч, що цілком усуває навантаження на кисть. Слід звернути також з чого зроблені колеса, найчастіше в сучасних валізах виробники використовують силіконові - безшумні, але не стійкі до температури. Пластмасові колеса в ролерів - швидше приходять в непридатність і створюють багато гуркоту Рекомендуємо ролери оснащені 4-х колісними подвійними різноспрямованими безшумними колесами на металевих підшипниках і з кутом повороту 360 °. Якщо ж Вам необхідний «позашляховик», то вибирайте 2-х колісний варіант з великими колесами добре втопленими в корпус.

Ручки. Зручно коли у роллера є ручки для вертикального і горизонтального носіння, ідеально з усіх боків, адже невідомо яким боком з’явиться валізу на стрічці в аеропорту. Ну і звичайно висувна телескопічна складається з декількох секцій, а в складеному вигляді повністю потопає в корпусі. Важливо гарне кріплення ручок до поверхні валізи (подвійного шви, металеві заклепки).

Замок. Якщо ви плануєте свою поїздку в США, Канаду, Великобританію і Ізраїль рекомендуємо придбати жорстку валізу-роллер з кодовим замком і функцією митного огляду TSA. Вбудовані замки значно зручніше і використовуються на більш дорогих моделях. Будь-які замки можна відкрити, тому намагайтеся найцінніші речі не класти в чемодан.

Зовнішні кишені. Зовнішній передня кишеня або відсік для швидкого доступу до ноутбука, книжки або документам дуже зручні. Але в машині, поїзді, метрополітені або на транспортерної стрічці кишені можуть зачепитися і, вміст може постраждати. З кишень речі можуть випасти і їх простіше вкрасти.

Стиль і колір. Сучасний роллер повинен бути модним і стильним, при цьому необхідно, щоб він допомагав своєму власникові самовиражатися, підкреслювати його статус, характер і звички. Важливе значення при виборі валізи грає його дизайн. Важливо, щоб він поєднував в собі функціональність, ергономічність і красу. Рекомендуємо вибирати незаяложений, яскравий, немазкий і легко миється чемодан-роллер.

Обслуговування. Навіть найкращі валізи іноді виходять з ладу, але немає ніяких проблем. Сучасні валізи вдають із себе ремонтно придатну конструкцію що перетворює заміну деталей на дуже просту справу. В фірмовому сервісному центрі в наявності завжди є великий вибір запчастин: ручки, висувні ручки, колісні блоки, кодові замки і т.д.

Детальнiше