Фільтр:

В наявності

Ціна

2400 грн - 13607 грн

Скельні туфлі Товарів у наявності: 64

на сторінку
Показані 61 - 64 із 64 товарів
  • La Sportiva Solution Comp
    6 960 грн
    La Sportiva Solution Comp
    (76744)

    La Sportiva Solution Comp - скальники розроблені для максимальної ефективності на змаганнях зі скелелазіння. Створені на основі знаменитих кросівок для скелелазіння Solution, вони можуть похвалитися великим охопленням спереду завдяки гумовому носку, призначеному для зачепів за носок на звисах, та більш конічній п'яті для зручного зачеплення за п'яту на...

    6 960 грн
  • Scarpa Instinct VSR
    7 896 грн
    Scarpa Instinct VSR
    (120945)

    Scarpa Instinct VSR - універсальні скельні туфлі для боулдерингу та спортивного скелелазіння. Особливо цінуються досвідченими спортсменами за властивість пристосовуватися до різних поверхонь та долати практично будь-які перешкоди.

    7 896 грн
  • Black Diamond Shadow LV
    8 775 грн
    Black Diamond Shadow LV
    (106290)

    Black Diamond Shadow LV – версія з вузькою колодкою моделі скельних туфель Black Diamond Shadow. Вони розроблені для важкої роботи на складних маршрутах. Відрізняються наявністю більш чіпкої формованої гуми Fuse з додатковою обробкою для точної фіксації великим пальцем та міцною обробкою з мікрофібри зовні. Завдяки технології Engineered Knit скальники...

    8 775 грн
  • Scarpa Veloce L
    13 607 грн
    Scarpa Veloce L
    (120284)

    Scarpa Veloce L - скельні туфлі, винятково чіпка та зручна модель для штучних скель та мультипітчингу, також підходить для боулдерингу та спортивного скелелазіння. Їх зручна форма та додатковий простір в області пальців дозволяють ногам менше втомлюватись навіть під час тривалих тренувань. Шнурівка забезпечує індивідуальну посадку та комфорт.

    13 607 грн
Показані 61 - 64 із 64 товарів
Скельні туфлі

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють скельні туфлі, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите взуття для скелелазіння з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перев...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють скельні туфлі, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите взуття для скелелазіння з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі скельні туфлі серед яких Ви знайдете необхідні моделі, різних розмірів, кольору та призначення. У цьому розділі Ви знайдете скельні туфлі. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити скельні туфлі тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати найкращі скельні туфлі відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити скельні туфлі необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше