Фільтр:

В наявності

Ціна

1372 грн - 6917 грн

Термоштани Товарів у наявності: 44

на сторінку
Показані 41 - 44 із 44 товарів
  • Accapi HealthPower Pants Men
    3 990 грн
    Accapi HealthPower Pants Men
    (105286)

    Accapi HealthPower - це чоловічі термоштани для інтенсивних та тривалих фізичних навантажень, наприклад, для бігу, велоспорту, спортивних ігор та тренувань у спортзалі.

    3 990 грн
  • Montane Power Up Pro Pants
    4 154 грн
    Montane Power Up Pro Pants
    (89558)

    Montane Power Up Pro Pants - теплі чоловічі штани для активних видів спорту в холодну погоду. Може використовуватися як базовий або шар, що утеплює. POLARTEC® Power Stretch® Pro™ - еластичний матеріал, що має прекрасні "дихаючі" та вологовідвідні властивості. Це унікальне по конструкції волокно складається з двох шарів: міцна зовнішня поверхня з нейлону і...

    4 154 грн
  • Accapi Ergowool Pants Women
    4 158 грн
    Accapi Ergowool Pants Women
    (105268)

    Accapi Ergowool Pants Women - це жіночі штани для зимових видів спорту та відпочинку.

    4 158 грн
  • Montane Female Ineo XT Pants Long
    6 917 грн
    Montane Female Ineo XT Pants Long
    (113309)

    Montane Female Ineo XT Pants Long - утеплені жіночі термоштани зі збільшеною довжиною штанин. Термоштани призначені для використання як верхній шар для подорожей у стилі fast&light та трейлраннінгу, або як базовий шар для походів та гірських сходжень у холодну пору року.

    6 917 грн
Показані 41 - 44 із 44 товарів
Термоштани

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють термоштани, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите термоштани з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаєм...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють термоштани, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите термоштани з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі термоштани, серед яких Ви знайдете необхідні моделі, різних розмірів та призначення. У цьому розділі Ви знайдете термоштани. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити термоштани тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть вам підібрати найкращі термоштани відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити термоштани необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше