Фільтр:

В наявності:

Ціна

567 грн - 7350 грн

Бренд

Велокрісло Товарів у наявності: 44

на сторінку
Показані 41 - 44 із 44 товарів
  • Hamax Siesta (Grey-Orange)
    4 830 грн
    Hamax Siesta (Grey-Orange)
    (41716)

    Артикул: HAM552502 Hamax Siesta (Grey-Orange) - дитяче велокрісло на раму велосипеда, з функцією нахилу для дитячого сну. Крісло для велосипеда Hamax Siesta - міцне і стійке, класичного дизайну, а функція відкидання на 20 °, забезпечує дитині комфортний відпочинок під час велопрогулянок.

    4 830 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Hamax Siesta (Grey-Black)
    4 830 грн
    Hamax Siesta (Grey-Black)
    (42102)

    Артикул: HAM552501 Hamax Siesta (Grey-Black) - дитяче велокрісло на раму велосипеда, з функцією нахилу для дитячого сну. Крісло для велосипеда Hamax Siesta - міцне і стійке, класичного дизайну, а функція відкидання на 20 °, забезпечує дитині комфортний відпочинок під час велопрогулянок.

    4 830 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Hamax Zenith Relax (Grey-Red)
    5 250 грн
    Hamax Zenith Relax (Grey-Red)
    (42083)

    Артикул: HAM553052 Hamax Zenith Relax (Grey-Red) - дитяче велокрісло, преміум класу, заднє, з кріпленням на раму. Функція наклону для сну на 12,5 °. Елегантне та водночас надійне дитяче велокрісло для велосипеда високої якості. Усі регулювання розраховані працювати однією рукою.

    5 250 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Hamax Caress Rack Mounted (Grey-Black)
    7 350 грн
    Hamax Caress Rack Mounted (Grey-Black)
    (52563)

    Артикул: HAM553011 Hamax Caress Rack Mounted (Grey-Black) - дитяче велокрісло, преміум класу, заднє, з кріпленням на багажник. Є інноваційним кріслом для велосипеда з безліччю високоякісних деталей. Дитяче велокрісло оснащене регульованою спинкою та функцією нахилу на 20°. Всі регулювання розраховані на роботу однією рукою, тому ви можете однією рукою утримувати велосипед,...

    7 350 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 44 із 44 товарів
Велокрісло

Дитячі велокрісла - це сидіння, які встановлюють на велосипед для батьків. Вони забезпечують безпеку і комфорт дитини під час поїздок. У магазині ProBag можна купити дитячі велокрісла норвезької компанії Hamax, шведської Thule та інших надійних виробників велоаксесуарів. До кожного товару є докладний опис, вказана вага дитини, матеріали, з яких ...

Дитячі велокрісла - це сидіння, які встановлюють на велосипед для батьків. Вони забезпечують безпеку і комфорт дитини під час поїздок. У магазині ProBag можна купити дитячі велокрісла норвезької компанії Hamax, шведської Thule та інших надійних виробників велоаксесуарів. До кожного товару є докладний опис, вказана вага дитини, матеріали, з яких зроблено крісло, ціна. Використовувати велокрісло для дитини можна для велопрогулянок з малюками від двох років і доросліше. Встановлюють такі аксесуари на підсідельну трубу, раму або кріплять до багажника.

В асортименті багатьох виробників велосипедів і аксесуарів для них є і крісла. Але не завжди дитяче крісло може вважатися еталоном якості і безпеки, хіба що мова йде про продукцію від Hamax і Thule. Велокрісла цих брендів стандарт, на який орієнтуються багато інших компаній, що займаються випуском дитячих крісел для велосипедів. Такого положення марки Hamax і Thule досягли не відразу, роки випробувань і інноваційних розробок допомогли цим компаніям стати лідерами.

Сучасні велокрісла представлені в широкому асортименті. Є продукція для різних вікових та вагових категорій, адже збираючись на прогулянку на велосипеді, ви повинні забезпечити максимальний комфорт і безпеку, і собі, і малюкові.

Як вибрати велосипедне крісло для дитини?
Щоб велокрісло було комфортним і забезпечувало безпеку дитини при поїздках, його необхідно правильно вибрати. Дитяче крісло повинно бути виготовлено надійним виробником з міцних матеріалів, наприклад, ударостійкого пластика. Форма спинок і підставок для ніг розроблена з урахуванням дитячої анатомії.

Вибирають крісла по вазі дитини і типу кріплення.
Дитячі велокрісла на раму
Такі моделі встановлюються на рульовій стакан або передній трикутник рами, тому батьки можуть спостерігати за дитиною, розмовляти з малюком під час катання. Ці сидіння розраховані на дітей вагою до 15 кг, але не призначені для тривалих велопрогулянок. У більшості моделей немає підніжок, а ширина сидіння невелика.

Велокрісло для дитини з установкою на багажник
В такому кріслі можна возити дитину вагою до 22 кг. Воно встановлюється на багажник - штатний або входить в комплект з дитячим сидінням. Така модель не обмежує дорослому управління велосипедом, а при падінні ризик травмування дитини зведений до мінімуму. Крісла комплектуються ременями з дво- або трехточечной фіксацією. Є моделі з амортизацією, з регульованою спинкою - її можна відкинути, якщо дитина заснула в дорозі.

Крісла з кріпленням на підсідельну трубу
Моделі з заднім типом установки. Фіксуються на рамі замком - в нього вставляють кінці підвісних штирів. Забезпечують безпеку дитини під час руху, характеризуються високою амортизацією, можуть застосовуватися при поїздках по нерівній дорозі. Положення спинки регулюється, є ремені безпеки.

Замовити надійне дитяче крісло на велосипед можна, оформивши заявку онлайн або зателефонувавши нашим менеджерам. Ми проконсультуємо і порадимо хорошу модель під ваші потреби. Чимало важливою деталлю при покупці велокрісла (дитячого велокрісла) є можливість купити їх в розстрочку, особливо по таким популярних програмам як Оплата частинами (ПриватБанк) і Купівля частинами (Монобанк). Магазин ProBag представляє можливість купити велокрісло не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше