Фільтр:

В наявності:

Ціна

130 грн - 2436 грн

Чищення та змащення Товарів у наявності: 42

на сторінку
Показані 41 - 42 із 42 товарів
  • Weldtite Dirtwash Essentials Kit
    836 грн
    Weldtite Dirtwash Essentials Kit
    (41907)

    Артикул: 06025 Weldtite Dirtwash Essentials Kit - базовий набір для чищення та змащення велосипеда та ремонту проколів – ідеальний подарунок велосипедисту.

    836 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Weldtite Dirtwash Chain Cleaning Machine
    944 грн
    Weldtite Dirtwash Chain Cleaning Machine
    (59486)

    Артикул: 06017 Weldtite Dirtwash Chain Cleaning Machine -машинка для чищення ланцюга + дегрізер 75 мл. Найефективніша і найпростіша у використанні машина для миття ланцюга. Машина для миття ланцюгів Dirtwash Chain Cleaning Machine компанії Weldtite з Великобританії - це фантастичний, удостоєний нагород пристрій, створений у Великобританії, який робить чищення та миття...

    944 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 42 із 42 товарів
Чищення та змащення

Чищення та мастило – це ласка для вашого велосипеда. Щоб не було неприємностей у дорозі, потрібно заздалегідь змастити ланцюг велосипеда, щоб зменшити тертя трансмісії та покращити перемикання. Мастило для ланцюга велосипеда один із найбільш використовуваних засобів в арсеналі велосипедиста. Від правильного вибору велосипедного мастила залежить ...

Чищення та мастило – це ласка для вашого велосипеда. Щоб не було неприємностей у дорозі, потрібно заздалегідь змастити ланцюг велосипеда, щоб зменшити тертя трансмісії та покращити перемикання. Мастило для ланцюга велосипеда один із найбільш використовуваних засобів в арсеналі велосипедиста. Від правильного вибору велосипедного мастила залежить довговічність ланцюга. У нашому веломагазині представлені силіконові та тефлонові мастила, а також кращі велосипедні мастила: Weldtite, Sram та інші.

Навіщо потрібне мастило?
При тривалих поїздках мастила поступово витрачається і ланцюги, деталі і вузли починають сигналізувати про це скрипом. Якщо своєчасно не нанести мастило для ланцюга велосипеда ваш велосипед може будь-якої миті припинити їхати. І добре, що це станеться на близькій від будинку дистанції, а не коли ви застряне десь у місті на проїжджій частині. Велосипедне мастило не наноситься на всю поверхню ланцюга і його не потрібно занадто багато витрачати. Тут достатньо знати, в який механізм потрібно капнути невелику кількість мастила і правильно розтерти.

Види мастил
Літієва. Найстійкіша до критичних температур. Вона може витримати від 40 до 180 градусів. Попри це вона легко змивається водою.
Кальцієве мастило для велосипеда. Порівняно з літієвою, водостійкіша, проте витримує не такий великий температурний режим.
Графітна. Відрізняється своєю довговічністю.
Двокомпонентна. До складу входить мастило та розчинник. Схожа на водяний розчин, який легко проникає вглиб деталей. Згодом розчинник висихає, і мастило стає густим.

Детальнiше