Підсумки Товарів у наявності: 51

на сторінку
Показані 41 - 51 із 51 товарів
  • Tasmanian Tiger Tac Pouch 12 (Khaki)
    680 грн
    Tasmanian Tiger Tac Pouch 12 (Khaki)
    (36527)

    Артикул: TT 7862.343 Підсумок Tasmanian Tiger Tac Pouch 12 (Khaki), можна використовувати в якості додаткової передньої кишені для кріплення під передньою панеллю Tasmanian Tiger Plate Carrier LC. Може бути закріплений за допомогою липучки і не може бути прикріплений за допомогою MOLLE.

    680 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL MKI
    780 грн
    Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL MKI
    (59394)

    Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL MKI - підсумок для магазинів автомата. Мінімальний підсумок для двох магазинів G36 з кріпленням на еластичному шнурі.

    780 грн
  • Tasmanian Tiger Dump Pouch Anfibia
    966 грн
    Tasmanian Tiger Dump Pouch Anfibia
    (93502)

    Tasmanian Tiger Dump Pouch Anfibia - невелика складна сумка для зберігання порожніх магазинів або іншого приладдя. З сітчастим дном для швидкого стоку води. Усередині є можливість кріплення підсумка М4 або двох пістолетних магазинів. Dump Pouch можна використовувати навіть у складеному стані.

    966 грн
  • Tasmanian Tiger IFAK Pouch
    1 007 грн
    Tasmanian Tiger IFAK Pouch
    (27689)

    Tasmanian Tiger IFAK Pouch - результат медичний. Аптечка першої допомоги із системою швидкого доступу. Панель із петлями для індивідуального завантаження можна просто підняти.

    1 007 грн
  • Tasmanian Tiger Tac Pouch 12 (Coyote Brown)
    1 008 грн
    Tasmanian Tiger Tac Pouch 12 (Coyote Brown)
    (36526)

    Артикул: TT 7862.346 Підсумок Tasmanian Tiger Tac Pouch 12 (Coyote Brown), можна використовувати в якості додаткової передньої кишені для кріплення під передньою панеллю Tasmanian Tiger Plate Carrier LC. Може бути закріплений за допомогою липучки і не може бути прикріплений за допомогою MOLLE.

    1 008 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tasmanian Tiger Tac Pouch 5.1
    1 134 грн
    Tasmanian Tiger Tac Pouch 5.1
    (93493)

    Tasmanian Tiger модель Tac Pouch 5.1 – сумка-підсумок для аксесуарів розміром 15 x 15 x 6 см, великим отвором та системою реверсу MOLLE. Усередині - застібка-липучка MOLLE, сітчаста кишеня та еластичні петлі.

    1 134 грн
  • Tasmanian Tiger DBL Mag Pouch MCL
    1 176 грн
    Tasmanian Tiger DBL Mag Pouch MCL
    (93501)

    Tasmanian Tiger DBL Mag Pouch MCL - дрібнокаліберний підсумок для двох магазинів. Короткий відкритий підсумок мультикаліберного типу для двох магазинів. Може бути стиснута за допомогою еластичного шнура.

    1 176 грн
  • Tasmanian Tiger Wrist Office IRR
    1 763 грн
    Tasmanian Tiger Wrist Office IRR
    (93436)

    Tasmanian Tiger Wrist Office IRR – підсумок. Розкладний підсумок на передпліччя з кишенями для нотаток, фотографій або документів. Виготовлений із CORDURA® та матеріалу, обробленого IRR. Матеріали, ремені, застібки на липучках та пряжки відповідають найвищим стандартам щодо IRR (інфрачервоне відображення) камуфляжних властивостей.

    1 763 грн
  • Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 MKII MC
    1 839 грн
    Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 MKII MC
    (93426)

    Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 MKII MC - підсумок. Невеликий підсумок для двох магазинів M4 з фіксацією шнуром.

    1 839 грн
  • Tasmanian Tiger Carrier Mag Panel Anfibia
    1 974 грн
    Tasmanian Tiger Carrier Mag Panel Anfibia
    (93500)

    Tasmanian Tiger Carrier Mag Panel Anfibia - передня змінна панель скелетонізованої конструкції призначена для власників пластин TT QR SK Anfibia MK II, але може бути встановлена і на інші власники пластин TT. Каркасна конструкція дозволяє прикріплювати MOLLE додаткові підсумки для магазинів.

    1 974 грн
  • Tasmanian Tiger Tac Pouch 11 MKII
    2 436 грн
    Tasmanian Tiger Tac Pouch 11 MKII
    (93503)

    Tasmanian Tiger Tac Pouch 11 MKII – багатоцільовий підсумок. Легка стислива багатоцільова підсумок для кріплення до бронежилетів і рюкзаків. Об'єм 7 літрів, центральна блискавка для швидкого доступу та функціональні внутрішні перегородки. Універсальний підсумк Tasmanian Tiger Tac Pouch 11 MKII об'ємом 7 літрів забезпечує швидкий доступ через центральну...

    2 436 грн
Показані 41 - 51 із 51 товарів
Підсумки

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють підсумки, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите підсумки з перших рук що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо кат...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють підсумки, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите підсумки з перших рук що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі підсумки, серед яких Ви знайдете необхідні моделі. Ми поважаємо Ваш час, тому в нашому магазині можна купити підсумки тільки з позитивною репутацією. Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть вам підібрати найкращі підсумки. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити підсумки необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше