Фільтр:

В наявності

Ціна

806 грн - 10080 грн

Матеріал

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Дівчині/Хлопцю:

LittleLife Товарів у наявності: 25

на сторінку
Показані 21 - 25 із 25 товарів
  • Little Life Ranger (Blue)
    4 306 грн
    Little Life Ranger (Blue)
    (33442)

    Артикул: adr-14010 Рюкзак для перенесення дитини Little Life Ranger (Blue) - олёгкій і зручний рюкзак-переноска для прогулянок по місту і одноденних подорожей. Простий і комфортний у використанні. Окремо до цієї перенесенні можна придбати знімний кишеню об'ємом шість літрів.

    4 306 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Little Life Adventurer (Green)
    5 376 грн
    Little Life Adventurer (Green)
    (33439)

    Артикул: adr-10591 Рюкзак для перенесення дитини Little Life Adventurer (Green) - дитячий рюкзак-переноска з регульованою підвісною системою зручний як в подорожах, так і в повсякденному житті - для прогулянок у парку або походів в магазин. Забезпечений відкидною підніжкою, яка забезпечує стабільність під час посадки малюка і зберігання перенесення.

    5 376 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Little Life Ranger Premium (Grey)
    5 481 грн
    Little Life Ranger Premium (Grey)
    (33441)

    Артикул: adr-14014 Рюкзак для перенесення дитини Little Life Ranger Premium (Grey) - один з найлегших і зручних рюкзаків для перенесення для прогулянок по місту і одноденних подорожей. Простий і комфортний у використанні. Окремо до цієї переноски можна придбати знімну кишеню об'ємом шість літрів.

    5 481 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Little Life Cross Country S3 (Red)
    7 252 грн
    Little Life Cross Country S3 (Red)
    (33440)

    Артикул: adr-10531 Рюкзак для перенесення дитини Little Life Cross Country S3 (Red) - дитячий рюкзак-переноска з повністю регульованою підвісною системою для дорослих і знімною подушкою для малюка, забезпечать комфорт вам і вашому малюкові. Кращий вибір для прогулянок по місту або за його межами.

    7 252 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Little Life Traveller S3 (Grey)
    10 080 грн
    Little Life Traveller S3 (Grey)
    (33443)

    Артикул: adr-10544 Рюкзак для перенесення дитини Little Life Traveller S3 (Red) - рюкзак, який з легкістю перетворюється в дитячу перенесення. Габарити перенесення не перевищують допустимі розміри ручної поклажі, тому її можна брати з собою в салон літака. Перенесення зручна для малюка і додатково забезпечена ременями безпеки.

    10 080 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 25 із 25 товарів
LittleLife

Дитячі рюкзаки Little Life (LittleLife) - це один із напрямів, британської компанії Lifemarque, яка також включає в себе бренди Lifeventure, Lifesystems, Mountain Paws. Коли ви стаєте батьками це змінює абсолютно все, і для Lifemarque це змінило спосіб бізнесу і підхід до товарів, що виробляла компанія. Люди, що стоять за успішним пригодницьким ...

Дитячі рюкзаки Little Life (LittleLife) - це один із напрямів, британської компанії Lifemarque, яка також включає в себе бренди Lifeventure, Lifesystems, Mountain Paws. Коли ви стаєте батьками це змінює абсолютно все, і для Lifemarque це змінило спосіб бізнесу і підхід до товарів, що виробляла компанія. Люди, що стоять за успішним пригодницьким брендом Lifeventure, почали заводити сім'ї приблизно в один і той же час. Вони почали міркувати про те, як вони могли б привнести всю свою пристрасть і досвід в розробку продуктів, які дозволили б кожному продовжувати досліджувати природу з дітьми на свіжому повітрі з перших днів.

Співробітники Lifeventure не хотіли припиняти подорожувати, лише тільки з тієї причини що у них з'явилися діти, тому Little Life (LittleLife) - як справжня британська компанія, що займається прогулянками на свіжому повітрі і туристичними товарами для сімейних пригод - з'явилася на світ як дитина і як продовження Lifeventure. Пригоди ніколи не припиняються коли з Вами Little Life (LittleLife), особливо, коли ви знаєте що вони продовження сімейних традицій. Little Life дає вам свободу і можливість досліджувати, пізнавати світ і радіти життю разом з дітьми на свіжому повітрі, будь це прогулянка в парк, поїздка на пляж або виїзд на природу!

Батьки можуть бути впевнені, що вся продукція Little Life (LittleLife) найвищої якості, виготовлена ​​з зносостійких матеріалів, з міцними блискавками і надійними пряжками. Насправді, кожна деталь була ретельно продумана і протестована, щоб ви могли відправитися назустріч пригодам в цілковитій безпеці і впевненості в собі.

Всі товари Little Life (LittleLife) розроблені досвідченою командою Lifeventure, в штаб-квартирі в Великобританії. У кожну деталь компанія вкладає 25-річний досвід пригод на відкритому повітрі, щоб усі товари і особливо рюкзаки та рюкзаки для перенесення Little Life (LittleLife) були надійними, практичними, безпечними для батьків і привабливими для самих маленьких. Дитячі рюкзаки і рюкзаки для перенесення Little Life (LittleLife) розроблені британцями з використанням найсучасніших матеріалів і технологій. Компанія тестує товари відповідно до британських і європейських стандартів, а також ретельно тестує їх самостійно. Кожен дизайн ретельно продуманий, щоб допомогти вам насолодитися кращими пригодами в житті. Місія Little Life (LittleLife) - дати батькам і дітям свободу насолоджуватися відпочинком на свіжому повітрі в комфорті і безпечно.

Ні для кого не секрет що гуляти на вулиці з дітьми на свіжому повітрі з найперших днів, дозволяє поліпшити загальне самопочуття. Тому Little Life (LittleLife) вірить, що свіже повітря, дощ або веселка, є запорукою доброго здоров'я і щастя для дітей і їх батьків.

Детальнiше