Фільтр

В наявності

Производитель

Цена

231 грн - 7792 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Лямки як в рюкзака:

Нет выбора для этой группы

Чохол від дощу:

AcePac Товарів у наявності: 116

на сторінку
Показані 101 - 116 із 116 товарів
  • Acepac Minima Pot Bag Nylon (Black)
    982 грн
    Acepac Minima Pot Bag Nylon (Black)
    (40833)
    1 Рейтинг

    Артикул: ACPC 134002 Acepac Minima Pot Bag Nylon (Black) - велосумка для похідного казанка, газового балона або інших об'ємних речей підходять за розміром. У сумці передбачені 2 універсальних кріплення на липучках, які можна закріпити до будь-якої частини рами, вилки, і керма.

    982 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Roll Frame Bag L (Gray)
    992 грн
    Acepac Roll Frame Bag L (Gray)
    (35299)

    Артикул: ACPC 1063.GRY Велосумка під раму Acepac Roll Frame Bag L (Gray) - 5 літрова сумка для велосипеда. Ця модель велосумки має захист від вологи, завдяки використанню водовідштовхувального матеріалу Сordura Ecomade Ripstop (1500mm H20) і водонепроникного вкладиша Nylon ripstop (5000 мм H20).

    992 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Minima Pot Bag Nylon (Grey)
    1 053 грн
    Acepac Minima Pot Bag Nylon (Grey)
    (40834)
    1 Рейтинг

    Артикул: ACPC 134026 Acepac Minima Pot Bag Nylon (Grey) - велосумка для похідного казанка, газового балона або інших об'ємних речей підходять за розміром. У сумці передбачені 2 універсальних кріплення на липучках, які можна закріпити до будь-якої частини рами, вилки, і керма.

    1 053 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Minima Pot Bag (Grey)
    1 176 грн
    Acepac Minima Pot Bag (Grey)
    (28230)

    Артикул: ACPC 1122.GRY Acepac Minima Pot Bag (Grey) - велосумка для похідного казанка, газового балона або інших об'ємних речей підходять за розміром. У сумці передбачені 2 універсальних кріплення на липучках, які можна закріпити до будь-якої частини рами, вилки, і керма.

    1 176 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac LPX Set (Black)
    1 292 грн
    Acepac LPX Set (Black)
    (59181)

    Артикул: ACPC 304009 Acepac LPX Set (Black) - набір похідного посуду, каструля з кришкою-сковорідкою. Складається з каструлі з теплообмінником та кришкою, яку можна використовувати як сковороду або миску. Ємності виготовлені з високоміцного анодованого алюмінію.

    1 292 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Saddle Harness Nylon (Grey)
    1 311 грн
    Acepac Saddle Harness Nylon (Grey)
    (40836)

    Артикул: ACPC 125024 Acepac Saddle Harness Nylon (Grey) підвісна система для підсідлових сумок Saddle Drybag (на 8 або 16 літрів). Може використовуватися з іншими сумками. Основний матеріал - нейлон, в комбінації з пластиною HDPE і армуванням з дюралю для забезпечення міцності.

    1 311 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Fuel Bag M Nylon (Grey)
    1 422 грн
    Acepac Fuel Bag M Nylon (Grey)
    (40821)

    Артикул: ACPC 130226 Acepac Fuel Bag M Nylon (Grey) - велосумка на раму. Створена для підручних речей, які потрібні в поїздці. Правда адже зручно, під час поїздки на велосипеді тримати під рукою, а не в кишенях, телефон, батончик для перекусу, крем від засмаги, дрібний інструмент або ключі.

    1 422 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Bar Bag (Camo)
    1 454 грн
    Acepac Bar Bag (Camo)
    (28239)

    Артикул: ACPC 1022.CAM Сумка на руль Acepac Bar Bag (Camo) підійде якщо у велосипеда немає багажника. Коли ви подорожуєте з цими сумками, велосипед легше і біль маневрений. А це означає, що для подолання вузьких звивистих лісових і гірських доріг і стежок набагато зручніше пройти через складні місця. Підійде для різних рулів (прямий, з вигином, тощо.) Для всіх типів...

    1 454 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Fuel Bag L (Blue)
    1 460 грн
    Acepac Fuel Bag L (Blue)
    (28270)

    Артикул: ACPC 1073.BLU Велосумка на раму Acepac Fuel Bag L (Blue) - створена для підручних речей, які потрібні в поїздці. Правда адже зручно, під час поїздки на велосипеді тримати під рукою, а не в кишенях, телефон, батончик для перекусу, крем від засмаги, дрібний інструмент або ключі.

    1 460 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Roll Frame Bag M (Black)
    1 596 грн
    Acepac Roll Frame Bag M (Black)
    (35298)

    Артикул: ACPC 1062.BLK Велосумка під раму Acepac Roll Frame Bag M (Black) - 5 літрова сумка для велосипеда. Ця модель велосумки має захист від вологи, завдяки використанню водовідштовхувального матеріалу Сordura Ecomade Ripstop (1500mm H20) і водонепроникного вкладиша Nylon ripstop (5000 мм H20).

    1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Bar Harness (Grey)
    1 677 грн
    Acepac Bar Harness (Grey)
    (52967)

    Артикул: ACPC 139021 Acepac Bar Harness (Grey) – підвісна система (база) для сумок Acepac, на кермо велосипеда. Модель 2021 року. Bar Harness – це жорстка рама з липучками та фастексами, яка призначена для використання у поєднанні з сумкою на кермо Bar Drybag на 8/16 літрів (у комплект не входить), але може використовуватись для інших сумок.

    1 677 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Bar Roll (Blue)
    1 842 грн
    Acepac Bar Roll (Blue)
    (28236)

    Артикул: ACPC 1013.BLU Acepac Bar Roll (Blue) - велосумка на кермо, 16 літрів. Велосумку можна встановити на широкий спектр рулів. Рекомендується використовувати перехідники для прямих рулів і рулях-ластівок, які утримують сумку подалі від керма і, таким чином, захищають гальмівні важелі і троси. Перехідники йдуть в комплекті з сумкою. Двостороннє закручування мішка за...

    1 842 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Onyx 5 (Black)
    2 000 грн
    Acepac Onyx 5 (Black)
    (52981)

    Артикул: ACPC 203203 Acepac Onyx 5 (Black) - поясна сумка, орієнтована на велосипедистів. Модульна конструкція дозволяє об'єднувати її з велосумкамт Acepac Bar Roll і Acepac Bar Drybag. Але ніщо не завадить використовувати в якості щоденної сумки пішки або на велосипеді.

    2 000 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Roll Frame Bag L (Black)
    2 291 грн
    Acepac Roll Frame Bag L (Black)
    (28265)

    Артикул: ACPC 1063.BLK Велосумка під раму Acepac Roll Frame Bag L (Black) - 5 літрова сумка для велосипеда. Ця модель велосумки має захист від вологи, завдяки використанню водовідштовхувального матеріалу Сordura Ecomade Ripstop (1500mm H20) і водонепроникного вкладиша Nylon ripstop (5000 мм H20).

    2 291 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Bar Roll (Camo)
    2 291 грн
    Acepac Bar Roll (Camo)
    (28237)

    Артикул: ACPC 1013.CAM Acepac Bar Roll (Camo) - велосумка на кермо, 16 літрів. Велосумку можна встановити на широкий спектр рулів. Рекомендується використовувати перехідники для прямих рулів і рулях-ластівок, які утримують сумку подалі від керма і, таким чином, захищають гальмівні важелі і троси. Перехідники йдуть в комплекті з сумкою. Двостороннє закручування мішка за...

    2 291 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Acepac Edge 7 (Black)
    2 685 грн
    Acepac Edge 7 (Black)
    (52975)

    Артикул: ACPC 205405 Acepac Edge 7 (Black) - велорюкзак для найнеобхіднішого в горах: інструменти, гідратор, окуляри, насос та інше. Завдяки цьому ви будете легше та швидше, що може стати вирішальним фактором для вашої велогонки.

    2 685 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 101 - 116 із 116 товарів
AcePac

Велосипедні сумки (або сумки на велосипед - кому як зручно) AcePac стали відомі рівно в той рік коли з'явилися на світ, в 2015 році. Свою популярність вони отримали завдяки тому є частиною іншого, всесвітньо відомого туристичного бренду Pinguin. Велосипедні сумки AcePac стали відмінним прикладом, того як досвід Pinguin з 1989 року, можна застосу...

Велосипедні сумки (або сумки на велосипед - кому як зручно) AcePac стали відомі рівно в той рік коли з'явилися на світ, в 2015 році. Свою популярність вони отримали завдяки тому є частиною іншого, всесвітньо відомого туристичного бренду Pinguin. Велосипедні сумки AcePac стали відмінним прикладом, того як досвід Pinguin з 1989 року, можна застосувати в такій простій формі як сумка для велосипеда, будь вона підрамна, на кермо або підсідельна. Для тих кому важливі деталі торгова марка Acepac належить чеській компанії Acepac SRO, а штаб-квартира, майстерня по розробці і обслуговуванню, а також склад знаходяться в Чеській Республіці, Східна Богемія, м.Наход, недалеко від гір Крконоше.

У компанії AcePac на постійній основі працюють 20 чоловік, і більшість з них працюють з моменту офіційного заснування компанії. Незалежно від обов’зяків  в компанії, вся є тестувальниками і активними користувачами сумок AcePac. Хто в міських умовах, хто на вело-маршрутах - але всім дозволено випробовувати й перевіряти сумки в реальних умовах, що дозволяє бути значно ближче до покупця і реальних умов використання, на рамах, під сідлами і на кермі. Злагоджена робота дизайнерів, конструкторів і робочого персоналу дозволяє випускати на ринок високоякісні товари для широкого кола споживачів. В основу продукції закладені функціональність і довговічність. Один з основних принципів компанії - екологічність. Розробка товарів із сучасних матеріалів з урахуванням вимог клієнтів і подальшим тестуванням - ось запорука процвітання Acepac!

Велосипедні сумки AcePac основні особливості:
- Тільки високоміцні і надійні тканини Cordura Ecomade, Nylon 6,6 (DuPont).
- Екологічні матеріали в основі всього виробництва.
- Блискавки і фурнітура YKK (Японія).
- У модельному ряді є велосипедні сумки з водонепроникним шаром.
- Моделі сумок з термо-шаром, для збереження тепла.

AcePac розробляє і виробляє легкі і компактні велосипедні сумку і рюкзаки всіх форм і розмірів, які допомагають велотуристу максимально правильно розподілити спорядження без використання багажника. Тим самим покращуючи маневреність і підвищуючи прохідність велосипеда. Продукція Acepac дозволяє вам подорожувати на велосипеді долаючи довгі відстані з усім необхідним спорядженням. Компактні ергономічні підсідельні сумки, сумки на кермо і раму ідеально підходять і тим, хто вибирає велосипед як транспорт пересування по місту, поїздок на роботу або велопрогулянок з сім'єю по парку.

Детальнiше