iPad Товарів у наявності: 22

на сторінку
Показані 21 - 22 із 22 товарів
  • Fjallraven Kanken Tablet Case (Frost Green)
    2 000 грн
    Fjallraven Kanken Tablet Case (Frost Green)
    (19326)

    Артикул: 7323450464486 Чохол для планшету Fjallraven Kanken Tablet Case (Frost Green) - допоможе захистити планшет, адже з ним практично і зручно якщо ви носите планшет з собою кожен день або відправляється в подорож. В якості основного матеріалу використовується добре відома тканина G -1000 HeavyDuty Eco S (65% поліестер, 35% бавовна) яка добре захищає вміст від вологи і...

    2 000 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Fjallraven Kanken Tablet Case (Navy)
    2 100 грн
    Fjallraven Kanken Tablet Case (Navy)
    (19325)

    Артикул: 7323450464479 Чохол для планшету Fjallraven Kanken Tablet Case (Navy) - допоможе захистити планшет, адже з ним практично і зручно якщо ви носите планшет з собою кожен день або відправляється в подорож. В якості основного матеріалу використовується добре відома тканина G -1000 HeavyDuty Eco S (65% поліестер, 35% бавовна) яка добре захищає вміст від вологи і потертостей.

    2 100 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 22 із 22 товарів
iPad

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для iPad.

В інтернет-магазині ProBag представлено ​​безліч різних чохлів для iPad на будь-який смак і для абсолютно всіх моделей. При виборі чохла слід звернути увагу не тільки на його дизайн або колір, але і на такі важливі чинники, як матеріал, що послужив основою для виробництва чохла, захисні якості, ф...

Чохли (папки, кейси, футляри, конверти) для iPad.

В інтернет-магазині ProBag представлено ​​безліч різних чохлів для iPad на будь-який смак і для абсолютно всіх моделей. При виборі чохла слід звернути увагу не тільки на його дизайн або колір, але і на такі важливі чинники, як матеріал, що послужив основою для виробництва чохла, захисні якості, формфактор, деталі, та й бренд також не маловажний показник, на який слід зауважити. До того ж, завдяки великій різноманітності всіляких аксесуарів для техніки Apple з представлених сьогодні на ринку, і чохлів зокрема, стали з'являтися продукти з якимись додатковими можливостями.

Крім своїх захисних і та естетичних якостей, сьогодні можна купити протиударні чохли, сумки, підставки, з підвищеним захистом для дітей і навіть водонепроникні чохли, з якими можна пірнати і знімати відео під водою. Велику популярність придбали чохли для iPad, у яких крім захисту задньої кришки від потертостей і інших пошкоджень присутня також і захист дисплея, це дійсно зручно, оскільки екран планшета завжди чистий і подряпин майже не з'являється на протязі досить довгого терміну використання планшетного ПК. Звичайно, все залежить від Вашої акуратності і від того, наскільки активний спосіб життя Ви ведете. Ми доставимо ваш чохол на iPad в будь-яку точку України: Київ, Харків, Львів, Одеса, Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Херсон, Чернігів, Полтава, Хмельницький, Рівне, Житомир, Івано-Франківськ, Луцьк і всі інші міста України.

Практично будь-який чохол надасть свій сприятливий вплив, якщо Ви випадково невтримаєта гаджет, взявши на себе частину удару, але не слід в цьому випадку покладатися на чохол на всі 100%, адже iPad, сам по собі - річ досить важка і при падінні з висоти більш метра може пошкодитися, будучи навіть в чохлі, чого не можна сказати про айфон, вага якого практично на порядок менше. Весь товар у нас відсортований за категоріями, так що Ви зможете підібрати для себе щось конкретне або просто переглянути весь розділ і вибрати з наявних чохлів по фотографіях і текстовим описам для своєї моделі планшета, керуючись своїм смаком. До слова сказати, сучасний чохол в якійсь мірі повинен також і відображати характер і рід занять свого власника. Якщо розділити всі практичні чохли для Apple iPad, розраховані на масового споживача, тільки за цим параметром, можна виділити звичайні універсальні чохли, які підходять більшості користувачів, бізнес-чохли, молодіжні, чохли для дівчат і для активного відпочинку. Так що, враховуйте і цей параметр, вибираючи для себе аксесуар або ж комусь в якості подарунка. Виробники чохлів охоче покращують і "прокачують" свої популярні моделі, іноді знижуючи ціну а іноді і збільшуючи, при додаванні якихось нових можливостей.

Сьогодні для того, щоб купити чохол для iPad немає необхідності навіть кудись йти або комусь дзвонити, просто додайте товар в корзину і оформите замовлення, покупку принесуть Вам прямо додому або доставлять до найближчого до Вас відділення "Нової Пошти" усього через кілька днів, в якому регіоні України Ви б не жили. Бажаємо Вам обдуманих і зважених рішень!

Детальнiше