Фільтр:

В наявності

Ціна

358 грн - 3140 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Дівчині/Хлопцю:

Cabin Max Товарів у наявності: 49

на сторінку
Показані 41 - 49 із 49 товарів
  • Cabin Max Metz (Camo)
    1 490 грн
    Cabin Max Metz (Camo)
    (26840)
    1 Рейтинг

    Артикул: METZCAMO Рюкзак Cabin Max Metz (Camo) створений спеціально як ручна поклажа, яку можна взяти з собою в літак, розміри 55х40х20 см. Це легка модель - всього 0,7 кг, але дуже містка, корисний об'єм 44 літри, чого буде достатньо для поїздки/подорожі на 1-3 дні.

    1 490 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Metz (Vintage Teal)
    1 620 грн
    Cabin Max Metz (Vintage Teal)
    (40659)

    Артикул: METZVINTAGETEAL Рюкзак Cabin Max Metz (Vintage Teal) створений спеціально як ручна поклажа, яку можна взяти з собою в літак, розміри 55х40х20 см. Це легка модель - всього 0,7 кг, але дуже містка, корисний об'єм 44 літри, чого буде достатньо для поїздки/подорожі на 1-3 дні.

    1 620 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Metz (Oxide Red)
    1 620 грн
    Cabin Max Metz (Oxide Red)
    (26722)
    2 Рейтинг

    Артикул: METZOXIDERED Рюкзак Cabin Max Metz (Oxide Red) створений спеціально як ручна поклажа, яку можна взяти з собою в літак, розміри 55х40х20 см. Це легка модель - всього 0,7 кг, але дуже містка, корисний об'єм 44 літри, чого буде достатньо для поїздки/подорожі на 1-3 дні.

    1 620 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Metz (Vintage Purple)
    1 730 грн
    Cabin Max Metz (Vintage Purple)
    (40661)

    Артикул: METZVINTAGEPURPLE Рюкзак Cabin Max Metz (Vintage Purple) створений спеціально як ручна поклажа, яку можна взяти з собою в літак, розміри 55х40х20 см. Це легка модель - всього 0,7 кг, але дуже містка, корисний об'єм 44 літри, чого буде достатньо для поїздки/подорожі на 1-3 дні.

    1 730 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Edinburgh (Gray/Orange)
    2 000 грн
    Cabin Max Edinburgh (Gray/Orange)
    (26704)
    3 Рейтинг

    Артикул: EDINBURGHGREYORANGE Рюкзак Cabin Max Edinburgh (Gray/Orange) створений спеціально як ручна поклажа, яку можна взяти з собою в літак, розміри 55х40х20 см. Це легка модель - всього 0,7 кг, але дуже містка, корисний об'єм на 40 літрів, чого буде достатньо для поїздки/подорожі на 1-3 дні.

    2 000 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Tromso (Blue)
    2 160 грн
    Cabin Max Tromso (Blue)
    (26836)
    2 Рейтинг

    Артикул: TROMSOWAYFARERNAVY Рюкзак Cabin Max Tromso (Blue) створений спеціально як ручна поклажа, яку можна взяти з собою в літак, розміри 55х35х20 см. Це легка модель - всього 1,2 кг, але дуже містка, корисний об'єм на 38 літрів, чого буде достатньо для поїздки / подорожі на 1-3 дні.

    2 160 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Tokyo Anti-Theft (Blue)
    2 990 грн
    Cabin Max Tokyo Anti-Theft (Blue)
    (40656)
    1 Рейтинг

    Артикул: TOKYO Cabin Max Tokyo Anti-Theft (Blue) - рюкзак в форматі ручної поклажі, з функціями захисту від крадіжок. Як і в найкращих рюкзаках з захистом від крадіжки, доступ в Tokyo Anti-Theft здійснюється через безпечні блискавки (замок в комплект не входить) з доступом зі спини - це тримає їх в недоступності для злодіїв. Посилене дно і м'яка зовнішня оболонка...

    2 990 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Equator (Gray/Orange)
    3 140 грн
    Cabin Max Equator (Gray/Orange)
    (26706)
    1 Рейтинг

    Артикул: EQUATORGREYORANGE Рюкзак Cabin Max Equator (Gray/Orange) - оновлена ​​версія рюкзака для ручної поклажі. Створено спеціально, в форматі та розмірах ручної поклажі, яку можна взяти з собою в літак, розміри 54х36х23 см. Це легка модель - всього 1,3 кг, але дуже містка, корисний об'єм 44 літри (загальний 46л), чого буде достатньо для поїздки / подорожі на 1-3 дні.

    3 140 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cabin Max Equator (Gray/Black)
    3 140 грн
    Cabin Max Equator (Gray/Black)
    (26705)
    1 Рейтинг

    Артикул: EQUATORBLACKGREY Рюкзак Cabin Max Equator (Gray/Black) - оновлена ​​версія рюкзака для ручної поклажі. Створено спеціально, в форматі та розмірах ручної поклажі, яку можна взяти з собою в літак, розміри 54х36х23 см. Це легка модель - всього 1,3 кг, але дуже містка, корисний об'єм 44 літри (загальний 46л), чого буде достатньо для поїздки / подорожі на 1-3 дні.

    3 140 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 49 із 49 товарів
Cabin Max

Рюкзаки та сумки Cabin Max в усьому світі стали символом подорожі, по всьому світу, щогодини, в повітрі знаходиться близько тисячі рюкзаків Cabin Max. Любителі подорожувати якісно і без нічого вибирають ці прості і надійні сумки та рюкзаки, з ними подорож проходить максимально просто і легко. Компанія Cabin Max єдина в світі запропонувала розмір...

Рюкзаки та сумки Cabin Max в усьому світі стали символом подорожі, по всьому світу, щогодини, в повітрі знаходиться близько тисячі рюкзаків Cabin Max. Любителі подорожувати якісно і без нічого вибирають ці прості і надійні сумки та рюкзаки, з ними подорож проходить максимально просто і легко. Компанія Cabin Max єдина в світі запропонувала розміри, що підходять для перевезення в салоні літака, і не просто запропонувала, а допомогла відфільтрувати і постійно підтримує список авіакомпаній з якими ваш рюкзак підійде для салону літака. Їх розмір ідеально підходить для пронесення на борт літака більшості компаній-авіаперевізників без доплати за об’єм. Якість виконання і функціональність рюкзаків Cabin Max (Кабін Макс) - на висоті. А різноманітність кольорів і принтів припаде до смаку всім, від дітей до дорослих мандрівників.

На сьогоднішній день рюкзаки Cabin Max розробляються також ретельно, як і перша вдала модель, що привела компанію до успіху і вивела в лідери ринку рюкзаків для ручної поклажі. Компанія намагається забезпечити кращий варіант серед усіх конкурентів багажних сумок і рюкзаків для ручної поклажі, за адекватні гроші і з гідною якістю, за яку не соромно. Клієнти - це ВСЕ! для команди Cabin Max, бренд, що виріс завдяки “сарафанному радіо”, і залишається одним з лідером в своєму сегменті.

Важливим аргументом при купівлі сумки для ноутбука, рюкзака або валізи Cabin Max, є можливість купити їх в розстрочку, особливо за такими популярними програмами як Оплата частинами і Миттєва розстрочка. Магазин ProBag представляє можливість купити рюкзак, сумку для ноутбука або валізу, не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше