Слінг Товарів у наявності: 88

на сторінку
Показані 41 - 60 із 88 товарів
  • Peak Design Everyday Sling 10L (Black)
    7 670 грн
    Peak Design Everyday Sling 10L (Black)
    (35675)
    1 Рейтинг

    Артикул: BEDS-10-BK-2 Peak Design Everyday Sling 10L (Black) - компактна сумка-слінг на кожен день. Може використовуватися в якості сумки для фотоапарату, тим паче що весь необхідний функціонал присутній: роздільники, стропи для фіксації штатива і тд.

    7 670 грн
  • Tatonka Hip Sling Pack S (Off Black)
    741 грн
    Tatonka Hip Sling Pack S (Off Black)
    (49807)

    Артикул: TAT 2194.220 Tatonka Hip Sling Pack S (Off Black) - компактна сумка-слінг, яку також можна носити на поясі. Компактна модель для міста або подорожей. Ця сумка через плече дозволяє звільнити кишені, особливо зручною і корисною вона буде в теплу пору року, коли в кишенях брюк або шортів нічого не хочеться носити. Частково зроблена з перероблених матеріалів.

    741 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Hip Sling Pack S (Titan Grey)
    741 грн
    Tatonka Hip Sling Pack S (Titan Grey)
    (49829)

    Артикул: TAT 2194.021 Tatonka Hip Sling Pack S (Titan Grey) - компактна сумка-слінг, яку також можна носити на поясі. Компактна модель для міста або подорожей. Ця сумка через плече дозволяє звільнити кишені, особливо зручною і корисною вона буде в теплу пору року, коли в кишенях брюк або шортів нічого не хочеться носити. Частково зроблена з перероблених матеріалів.

    741 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Hip Sling Pack S (Navy)
    741 грн
    Tatonka Hip Sling Pack S (Navy)
    (49802)

    Артикул: TAT 2194.004 Tatonka Hip Sling Pack S (Navy) - компактна сумка-слінг, яку також можна носити на поясі. Компактна модель для міста або подорожей. Ця сумка через плече дозволяє звільнити кишені, особливо зручною і корисною вона буде в теплу пору року, коли в кишенях брюк або шортів нічого не хочеться носити. Частково зроблена з перероблених матеріалів.

    741 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Hip Sling Pack S (Pink)
    741 грн
    Tatonka Hip Sling Pack S (Pink)
    (49799)

    Артикул: TAT 2194.053 Tatonka Hip Sling Pack S (Pink) - компактна сумка-слінг, яку також можна носити на поясі. Компактна модель для міста або подорожей. Ця сумка через плече дозволяє звільнити кишені, особливо зручною і корисною вона буде в теплу пору року, коли в кишенях брюк або шортів нічого не хочеться носити. Частково зроблена з перероблених матері

    741 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Rover Sling (Olive Drab)
    792 грн
    Red Rock Rover Sling (Olive Drab)
    (33106)

    Артикул: sv-921461 Рюкзак тактичний Red Rock Rover Sling (Olive Drab) - це продуманий і високоякісний рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблений для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    792 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Rover Sling (Black)
    792 грн
    Red Rock Rover Sling (Black)
    (32833)

    Артикул: sv-922170 Рюкзак тактичний Red Rock Rover Sling (Black) - це продуманий і високоякісний рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблений для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    792 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Rover Sling (Coyote)
    792 грн
    Red Rock Rover Sling (Coyote)
    (32832)

    Артикул: sv-922171 Рюкзак тактичний Red Rock Rover Sling (Coyote) - це продуманий і високоякісний рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблений для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    792 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Recon Sling (Coyote)
    870 грн
    Red Rock Recon Sling (Coyote)
    (33111)

    Артикул: sv-921455 Рюкзак тактичний Red Rock Recon Sling (Coyote) - це продуманий і високоякісний штурмовий рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблена для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    870 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Recon Sling (Olive Drab)
    870 грн
    Red Rock Recon Sling (Olive Drab)
    (33109)

    Артикул: sv-921457 Рюкзак тактичний Red Rock Recon Sling (Olive Drab) - це продуманий і високоякісний штурмовий рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблена для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    870 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Wenger Console Cross Body Bag (Burgundy Grey)
    899 грн
    Wenger Console Cross Body Bag (Burgundy Grey)
    (21286)
    1 Рейтинг

    Артикул: 605030 Рюкзак на одну лямку (слінг) Wenger Console Cross Body Bag (Burgundy Grey) - дозволяє взяти з собою найнеобхідніше, його об’єм 8 літрів? якраз те що потрібно для міста. Компактні розміри, надійна фурнітура та матеріали, це неповний список переваг цієї моделі.

    899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Rowe Crossbody Sling Pack (Black)
    899 грн
    Rowe Crossbody Sling Pack (Black)
    (36096)

    Артикул: 5019 Rowe Crossbody Sling Pack (Black) слінг-сумка через плече для чоловіків. Сумка вміщує всі необхідні речі, які можуть стати в нагоді протягом дня, такі як телефон, зарядний пристрій, планшет 9,7 ", документи, портмоне та інше. Дві передніх кишені, в верхній кишені є отвір для навушників. На спинці сумки є потайна кишеня на блискавці. На бічну сторону...

    899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Wenger Console Cross Body Bag (Grey)
    949 грн
    Wenger Console Cross Body Bag (Grey)
    (21285)

    Артикул: 605029 Рюкзак на одну лямку (слінг) Wenger Console Cross Body Bag (Grey) - дозволяє взяти з собою найнеобхідніше, його об’єм 8 літрів? якраз те що потрібно для міста. Компактні розміри, надійна фурнітура та матеріали, це неповний список переваг цієї моделі.

    949 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tatonka Hip Sling Pack (Pink)
    952 грн
    Tatonka Hip Sling Pack (Pink)
    (35263)

    Артикул: TAT 2208.053 Сумка-слінг Tatonka Hip Sling Pack (Pink) універсальна модель для міста. Ця сумка через плече дозволяє звільнити кишені, особливо зручною і корисною вона буде в теплу пору року, коли в кишенях брюк або шортів нічого не хочеться носити.

    952 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Recon Sling (Dark Earth)
    996 грн
    Red Rock Recon Sling (Dark Earth)
    (33108)

    Артикул: sv-921458 Рюкзак тактичний Red Rock Recon Sling (Dark Earth) - це продуманий і високоякісний штурмовий рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблена для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    996 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Recon Sling (Black)
    1 014 грн
    Red Rock Recon Sling (Black)
    (33110)

    Артикул: sv-921456 Рюкзак тактичний Red Rock Recon Sling (Black) - це продуманий і високоякісний штурмовий рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах. Модель рюкзака, розроблена для максимального збільшення функціональності при переміщенні рюкзака зі спини на груди.

    1 014 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Rambler Sling 16 (Black)
    1 062 грн
    Red Rock Rambler Sling 16 (Black)
    (32834)

    Артикул: sv-922167 Рюкзак тактичний штурмової Red Rock Rambler Sling 16 (Black) - це продуманий і високоякісний рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах.

    1 062 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Rambler Sling 16 (Coyote)
    1 062 грн
    Red Rock Rambler Sling 16 (Coyote)
    (33107)

    Артикул: sv-921459 Рюкзак тактичний штурмової Red Rock Rambler Sling 16 (Coyote) - це продуманий і високоякісний рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах.

    1 062 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Red Rock Rambler Sling 16 (Army Combat Uniform)
    1 200 грн
    Red Rock Rambler Sling 16 (Army Combat Uniform)
    (33099)

    Артикул: sv-921586 Рюкзак тактичний штурмової Red Rock Rambler Sling 16 (Army Combat Uniform) - це продуманий і високоякісний рюкзак на одне плече, як для реальних тактичних завдань військовослужбовців, так і для повсякденного використання в міських умовах.

    1 200 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Wenger Console Cross Body Bag (Gray Blue)
    1 250 грн
    Wenger Console Cross Body Bag (Gray Blue)
    (21287)

    Артикул: 605031 Рюкзак на одну лямку (слінг) Wenger Console Cross Body Bag (Gray Blue) - дозволяє взяти з собою найнеобхідніше, його об’єм 8 літрів? якраз те що потрібно для міста. Компактні розміри, надійна фурнітура та матеріали, це неповний список переваг цієї моделі.

    1 250 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 41 - 60 із 88 товарів
Слінг

Слінг можна віднести до підвиду рюкзаків, але з однією характерною особливістю у цього типу сумок одна рюкзачная лямка. Ця особливість перетворює слінг в один з найбільш зручних заплічних форматів, так як завдяки одній лямці слінг легко переміщується на груди і доступ в основне відділення значно спрощується. Слінги дуже популярні у жінок з мален...

Слінг можна віднести до підвиду рюкзаків, але з однією характерною особливістю у цього типу сумок одна рюкзачная лямка. Ця особливість перетворює слінг в один з найбільш зручних заплічних форматів, так як завдяки одній лямці слінг легко переміщується на груди і доступ в основне відділення значно спрощується. Слінги дуже популярні у жінок з маленькими дітьми, а також у чоловіків, які мають відношення до мілітарі тематики.
Як і інші сумки сумки-слінг в якості основого матеріалу використовують різні поліестери, нейлон і котон, тканини з низькою щільністю не використовуються (в більшості своїй), так як необхідно мінімальне збереження форми під час використання.

Детальнiше