Фільтр

В наявності

Цена

672 грн - 3150 грн

Дівчині/Хлопцю:

 REKD

REKD Protection або просто REKD створює особливий та надійний захист для спортсменів. Всім тим хто вибрав скейт, скейтборд, лонгборд, гірський велосипед, гірський велосипед, велосипед, BMX, трюковий самокат, прогулянковий самокат, роликові ковзани, роликове дербі, агресивне катання, катання на роликових ковзанах та багато іншого! Шоломи та елементи захисту (наколінники, налокітники, захист пензля) забезпечують оптимальний захист, підтримку та комфорт, при цьому забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд, який потрібний сучасним гонщикам.

REKD Protection або просто REKD створює особливий та надійний захист для спортсменів. Всім тим хто вибрав скейт, скейтборд, лонгборд, гірський велосипед, гірський велосипед, велосипед, BMX, трюковий самокат, прогулянковий самокат, роликові ковзани, роликове дербі, агресивне катання, катання на роликових ковзанах та багато іншого! Шоломи та елементи захисту (наколінники, налокітники, захист пензля) забезпечують оптимальний захист, підтримку та комфорт, при цьому забезпечуючи чудовий зовнішній вигляд, який потрібний сучасним гонщикам.

REKD належить компанії Stateside Skates. Ця компанія вже понад 25 років є виробником товарів для стрітових екстремальних видів спорту та має у своєму арсеналі кілька брендів, серед яких скейтборди Enuff Skateboards, Voltage та лонгборди Mindless Longboards. Шоломи та захист REKD Protection, стильні вінтажні ролики Rio Roller та більш звичні SFR Skates, міські самокати Frenzy, ролики Anarchy.

Після довгих досліджень, випробувань, ручного ліплення, прототипування та лиття команда REKD вважає, що вона створила один із найміцніших, ідеально підходящих та найзручніших сертифікованих шоломів на ринку сьогодні, що робить його підходящим для всіх активних видів спорту. Незалежно від того, чи катаєтесь ви на лонгборді, скейтборді, BMX або роликових ковзанах, шоломи REKD забезпечать вам оптимальний захист, а завдяки низькій посадці та легкому дизайну вони не заважатимуть вашим виступам.

REKD пишається тим, що у них є команда дуже талановитих спортсменів та гонщиків, які захоплені своїм видом спорту та віддані йому. В даний час REKD збирає та оптимізує команду захоплених швидкістю, щоб представити команду у кращому світлі. Компанія REKD завжди у пошуку талановитих спортсменів, які готові приєднатися до родини гонщиків. Якщо ви катаєтесь на BMX, MTB, скейтборді, лонгборді, скутері або роликових ковзанах, REKD завжди готова почути вас!

Докладніше
на сторінку
Показані 21 - 40 із 90 товарів
  • REKD Ramp Knee Pads (Black) XS
    1 260 грн
    REKD Ramp Knee Pads (Black) XS
    (47179)

    Артикул: adr-RKD620-XS REKD Ramp Knee Pads (Black) XS – надійний та комфортний захист колін для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Наколінники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та 6-міліметровою внутрішньою прокладкою під нею.

    1 260 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) L
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) L
    (47183)

    Артикул: adr-RKD550-BB-L REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) L – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) M
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) M
    (47184)

    Артикул: adr-RKD550-BB-M REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) M – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) S
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) S
    (47185)

    Артикул: adr-RKD550-BB-S REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Blue) S – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) L
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) L
    (47186)

    Артикул: adr-RKD550-BG-L REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) L – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) M
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) M
    (47187)

    Артикул: adr-RKD550-BG-M REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) M – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) S
    1 344 грн
    REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) S
    (47188)

    Артикул: adr-RKD550-BG-S REKD Heavy Duty Double Jr (Black-Grey) S – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів.

    1 344 грн
  • REKD Status (Black) S
    941 грн 1 344 грн
    REKD Status (Black) S
    (47215)

    Артикул: adr-RKD800-BK-S REKD Status (Black) S – універсальні легкі рукавички для катання на велосипеді чи самокаті. Забезпечують відмінне зчеплення з кермом та контроль в управлінні. Ергономічна посадка, еластичні матеріали та сумісність із сенсорним екраном телефону створюють комфортні відчуття під час використання.

    941 грн 1 344 грн
    Зменшена ціна!
  • REKD Status (Black) XS
    941 грн 1 344 грн
    REKD Status (Black) XS
    (47217)

    Артикул: adr-RKD800-BK-XS REKD Status (Black) XS – універсальні легкі рукавички для катання на велосипеді чи самокаті. Забезпечують відмінне зчеплення з кермом та контроль в управлінні. Ергономічна посадка, еластичні матеріали та сумісність із сенсорним екраном телефону створюють комфортні відчуття під час використання.

    941 грн 1 344 грн
    Зменшена ціна!
  • REKD Heavy Duty Jr (Black) L
    1 596 грн
    REKD Heavy Duty Jr (Black) L
    (47189)

    Артикул: adr-RKD590-L REKD Heavy Duty Jr (Black) L – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 596 грн
  • REKD Heavy Duty Jr (Black) S
    1 596 грн
    REKD Heavy Duty Jr (Black) S
    (47191)

    Артикул: adr-RKD590-S REKD Heavy Duty Jr (Black) S – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 596 грн
  • REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) L
    1 680 грн
    REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) L
    (47171)

    Артикул: adr-RKD650-L REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) L – винятковий та комфортний захист колін для агресивного катання райдерів будь-якого рівня. Розроблені з урахуванням вимог професійних райдерів і мають такі характеристики як ергономічне поглиблення під колінну чашечку, піна з ефектом пам'яті, надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. Заклепки з...

    1 680 грн
  • REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) M
    1 680 грн
    REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) M
    (47172)

    Артикул: adr-RKD650-M REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) M – винятковий та комфортний захист колін для агресивного катання райдерів будь-якого рівня. Розроблені з урахуванням вимог професійних райдерів і мають такі характеристики як ергономічне поглиблення під колінну чашечку, піна з ефектом пам'яті, надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. Заклепки з...

    1 680 грн
  • REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) S
    1 680 грн
    REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) S
    (47173)

    Артикул: adr-RKD650-S REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) S – винятковий та комфортний захист колін для агресивного катання райдерів будь-якого рівня. Розроблені з урахуванням вимог професійних райдерів і мають такі характеристики як ергономічне поглиблення під колінну чашечку, піна з ефектом пам'яті, надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. Заклепки з...

    1 680 грн
  • REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) XL
    1 680 грн
    REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) XL
    (47174)

    Артикул: adr-RKD650-XL REKD Pro Ramp Knee Pads (Black) XL – винятковий та комфортний захист колін для агресивного катання райдерів будь-якого рівня. Розроблені з урахуванням вимог професійних райдерів і мають такі характеристики як ергономічне поглиблення під колінну чашечку, піна з ефектом пам'яті, надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. Заклепки з...

    1 680 грн
  • REKD Heavy Duty (Black) L
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Black) L
    (47192)

    Артикул: adr-RKD600-BK-L REKD Heavy Duty (Black) L – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
  • REKD Heavy Duty (Black) M
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Black) M
    (47193)

    Артикул: adr-RKD600-BK-M REKD Heavy Duty (Black) M – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
  • REKD Heavy Duty (Black) S
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Black) S
    (47194)

    Артикул: adr-RKD600-BK-S REKD Heavy Duty (Black) S – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
  • REKD Heavy Duty (Black) XL
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Black) XL
    (47195)

    Артикул: adr-RKD600-BK-XL REKD Heavy Duty (Black) XL – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
  • REKD Heavy Duty (Blue Mint) L
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Blue Mint) L
    (47196)

    Артикул: adr-RKD600-BM-L REKD Heavy Duty (Blue Mint) L – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
Показані 21 - 40 із 90 товарів