Туристичні килимки Товарів у наявності: 48

на сторінку
Показані 41 - 48 із 48 товарів
  • Therm-A-Rest LuxuryMap XL
    11 042 грн
    Therm-A-Rest LuxuryMap XL
    (105024)

    Therm-A-Rest LuxuryMap XL - це зручний та м'який кемпінговий килимок THERM-A-REST LuxuryMap Poseidon XL створений для автоподорожей, наметового табору та комфортного туризму за будь-якої погоди.

    11 042 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX RW
    12 541 грн
    Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX RW
    (90447)

    Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX RW – це надувний килимок для сну, найкращий вибір для туризму з полегшеним рюкзаком. Він має зручну прямокутну конструкцію та збільшену ширину, а тканина зі зниженим рівнем шуму забезпечує тихий та спокійний сон цілий рік. Вага килимка – всього 510 г, а в упаковці він займає приблизно той самий об'єм, що й літрова пляшка...

    12 541 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir UberLite R
    12 541 грн
    Therm-A-Rest NeoAir UberLite R
    (90470)

    Therm-A-Rest NeoAir UberLite R - це надувний килимок для альпіністів та любителів піших походів із ультралегким спорядженням. У складеному вигляді він компактніший за будь-яку модель серії NeoAir. Значення теплоізоляції (R-Value) цього килимка – 2.3, тому його можна використовувати до нуля градусів.

    12 541 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX L
    13 289 грн
    Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX L
    (105018)

    Therm-A-Rest NeoAir Xlite NXT MAX L – це надувний туристичний килимок, найлегший та тепліший прямокутний килимок для легкохідного туризму цілий рік. Його довжина 196 см розрахована на людей високого зросту, а вага – всього 570 г.

    13 289 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir UberLite RW
    13 545 грн
    Therm-A-Rest NeoAir UberLite RW
    (89315)

    Therm-A-Rest NeoAir UberLite RW - це надувний килимок для альпіністів та любителів піших походів з ультралегким спорядженням. У складеному вигляді він компактніший за будь-яку модель серії NeoAir. Значення теплоізоляції (R-Value) цього килимка – 2.3, тому його можна використовувати до нуля градусів.

    13 545 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir UberLite L
    14 305 грн
    Therm-A-Rest NeoAir UberLite L
    (89095)

    Therm-A-Rest NeoAir UberLite L – це надувний килимок для альпіністів та любителів піших походів з ультралегким спорядженням. У складеному вигляді він компактніший за будь-яку модель серії NeoAir. Значення теплоізоляції (R-Value) цього килимка – 2.3, тому його можна використовувати до нуля градусів. Один з найлегших і компактних килимків цього сезону.

    14 305 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir XTherm NXT MAX RW
    14 805 грн
    Therm-A-Rest NeoAir XTherm NXT MAX RW
    (105013)

    Therm-A-Rest NeoAir XTherm NXT MAX RW - це туристичний килимок, найтепліший прямокутний килимок такої ваги у світі. Розрахований на морози та екстремальні експедиції: має коефіцієнт R-value 7.3, важить 650 г. Дуже комфортний і пружний, шириною 64 см. Завдяки двошаровій структурі він підтримує тіло, як хороший домашній матрац. Комфортний та легкий килимок...

    14 805 грн
  • Therm-A-Rest NeoAir XTherm NXT MAX L
    16 052 грн
    Therm-A-Rest NeoAir XTherm NXT MAX L
    (105007)

    Therm-A-Rest NeoAir XTherm NXT MAX L – цей килимок розрахований для екстремальних експедицій, альпінізму, трекінгу в стилі fast & light. Довжина 196 см підійде чоловікам та жінкам високого зросту. Цей килимок не має аналогів у світі за співвідношенням теплоти та ваги: він має коефіцієнт R-value 7.3 при вазі 680 г, сподобається тим, хто віддає перевагу...

    16 052 грн
Показані 41 - 48 із 48 товарів
Туристичні килимки

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють туристичні килимки, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите туристичні килимки з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі.

Основними перева...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють туристичні килимки, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите туристичні килимки з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі.

Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі туристичні килимки, серед яких Ви знайдете необхідні моделі. У цьому розділі Ви знайдете туристичні килимки. Ми поважаємо Ваш час, тому в нашому магазині можна купити туристичні килимки тільки з позитивною репутацією. Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати Вам найкращі туристичні килимки. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити туристичні килимки необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше