Захист Товарів у наявності: 117

на сторінку
Показані 101 - 117 із 117 товарів
  • ABUS Lumino Urban Vest Kids (Silver) L
    878 грн
    ABUS Lumino Urban Vest Kids (Silver) L
    (60245)

    Артикул: ADM-699504 ABUS Lumino Urban Vest Kids (Silver) L - світловідбивний жилет для дітей. Призначений для велосипедистів, але підійде будь-кому, хто хоче убезпечити себе на дорозі. Завдяки повністю світловідбиваючому жилету Lumino Urban велосипедисти будуть добре помітні для інших учасників дорожнього руху в сутінках або у темряві. Для максимальної безпеки та видимості...

    878 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • REKD Ramp Elbow Pads (Black) L
    966 грн
    REKD Ramp Elbow Pads (Black) L
    (47180)

    Артикул: adr-RKD630-L REKD Ramp Elbow Pads (Black) L – надійний та комфортний захист ліктів для різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах та самокатах. Підходить для райдерів будь-якого рівня. Налокотники мають виняткові захисні властивості, оснащені поліпропіленовою чашею та еластичними фіксуючими ременями.

    966 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • ABUS Lumino Urban Vest
    1 010 грн
    ABUS Lumino Urban Vest
    (86514)

    ABUS Lumino Urban Vest - завдяки нашому повністю світловідбиваючому жилету Lumino Urban велосипедисти будуть добре помітні для інших учасників дорожнього руху в сутінках або в темряві. Задля максимальної безпеки та видимості вночі, в сутінках або в густий туман чи дощ, ми рекомендуємо одягати цей жилет на верхній одяг. Він повністю світловібиваючий. Як...

    1 010 грн
  • REKD Recreational (Black) S
    1 277 грн 1 596 грн
    REKD Recreational (Black) S
    (47206)

    Артикул: adr-RKD760-BK-S REKD Recreational (Black) S – набір роликового захисту. Підійде райдерам-початківцям або для не агресивного катання. Міцні протиударні чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 277 грн 1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • REKD Recreational (Black) M
    1 277 грн 1 596 грн
    REKD Recreational (Black) M
    (47205)

    Артикул: adr-RKD760-BK-M REKD Recreational (Black) M – набір роликового захисту. Підійде райдерам-початківцям або для не агресивного катання. Міцні протиударні чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 277 грн 1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • REKD Recreational (Black) XS
    1 277 грн 1 596 грн
    REKD Recreational (Black) XS
    (47208)

    Артикул: adr-RKD760-BK-XS REKD Recreational (Black) XS – набір роликового захисту. Підійде райдерам-початківцям або для не агресивного катання. Міцні протиударні чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 277 грн 1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • REKD Recreational (Black) XL
    1 277 грн 1 596 грн
    REKD Recreational (Black) XL
    (47207)

    Артикул: adr-RKD760-BK-XL REKD Recreational (Black) XL – набір роликового захисту. Підійде райдерам-початківцям або для не агресивного катання. Міцні протиударні чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 277 грн 1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • REKD Recreational (Black) L
    1 277 грн 1 596 грн
    REKD Recreational (Black) L
    (47204)

    Артикул: adr-RKD760-BK-L REKD Recreational (Black) L – набір роликового захисту. Підійде райдерам-початківцям або для не агресивного катання. Міцні протиударні чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 277 грн 1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • REKD Heavy Duty Jr (Black) M
    1 596 грн
    REKD Heavy Duty Jr (Black) M
    (47190)

    Артикул: adr-RKD590-M REKD Heavy Duty Jr (Black) M – підлітковий набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті запобігають серйозним травмам, які можуть статися під час ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 596 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • REKD Heavy Duty (Blue Pink) XS
    1 680 грн
    REKD Heavy Duty (Blue Pink) XS
    (47203)

    Артикул: adr-RKD600-BP-XS REKD Heavy Duty (Blue Pink) XS – набір захисту для екстремальних видів спорту. Поліпропіленові чаші на коліна та лікті максимально захищають від ударів, а подвійний захист зап'ясть забезпечує підтримку та комфорт.

    1 680 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Micro Crash Pad (Black) M
    1 890 грн
    Micro Crash Pad (Black) M
    (44853)
    1 Рейтинг

    Артикул: adr-MSA-CRP-BK-M Micro Crash Pad (Black) M - захисні шорти для катання на роликах, скейті, трюковому самокаті. Еластична тканина з сітчастими вставками комфортна для тіла в будь-яку погоду. М'які вставки на бічній поверхні стегон, в області сідниць і куприка захищають від травм при можливому падінні і при цьому не обмежують руху.

    1 890 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Micro Crash Pad (Black) L
    1 890 грн
    Micro Crash Pad (Black) L
    (44852)

    Артикул: adr-MSA-CRP-BK-L Micro Crash Pad (Black) L - захисні шорти для катання на роликах, скейті, трюковому самокаті. Еластична тканина з сітчастими вставками комфортна для тіла в будь-яку погоду. М'які вставки на бічній поверхні стегон, в області сідниць і куприка захищають від травм при можливому падінні і при цьому не обмежують руху.

    1 890 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • REKD Impact Knee Gasket (Black) L
    2 016 грн
    REKD Impact Knee Gasket (Black) L
    (47168)

    Артикул: adr-RKD640-L REKD Impact Knee Gasket (Black) L – м'які захисні наколінники з кевлару для райдерів, які не люблять жорсткий об'ємний захист. Наколінники забезпечують гнучкість і свободу рухів, захищаючи від невеликих ударів та подряпин. Можна одягати як на одяг, так і під нього.

    2 016 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) S
    2 268 грн
    REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) S
    (47164)

    Артикул: adr-RKD655-S REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) S – високоефективний та комфортний захист колін для райдерів рівня pro. Наколінники мають виняткові характеристики, такі як ексклюзивна піна Energy Foam, ергономічне поглиблення під колінну чашечку і надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. REKD Energy Foam знижує енергію удару на 75%...

    2 268 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) M
    2 268 грн
    REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) M
    (47163)

    Артикул: adr-RKD655-M REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) M – високоефективний та комфортний захист колін для райдерів рівня pro. Наколінники мають виняткові характеристики, такі як ексклюзивна піна Energy Foam, ергономічне поглиблення під колінну чашечку і надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. REKD Energy Foam знижує енергію удару на 75%...

    2 268 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) L
    2 268 грн
    REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) L
    (47162)

    Артикул: adr-RKD655-L REKD Energy Pro Ramp Knee Pads (Black) L – високоефективний та комфортний захист колін для райдерів рівня pro. Наколінники мають виняткові характеристики, такі як ексклюзивна піна Energy Foam, ергономічне поглиблення під колінну чашечку і надійна неопренова застібка, яка фіксується у двох напрямках. REKD Energy Foam знижує енергію удару на 75%...

    2 268 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • ABUS Lumino Night Vest
    2 638 грн
    ABUS Lumino Night Vest
    (86510)

    ABUS Lumino Night Vest – контрастний жилет, для пересування у темний час доби. Будь то велосипедист або пішохід, з жилетом Lumino Night Vest від ABUS у кожного буде найкращий можливий захист завдяки заднім світлодіодним ліхтарям та відбивачам навіть у темряві ночі. З Lumino Night Vest ви гарантовано будете помічені в дорожньому русі навіть у темну ніч. Це...

    2 638 грн
Показані 101 - 117 із 117 товарів
Захист

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють захист для їзди на велосипеді, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велозахист з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними пе...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють захист для їзди на велосипеді, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите велозахист з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращий велозахист, серед яких Ви знайдете необхідні захисні елементи для їзди на велосипеді. У цьому розділі Ви знайдете велозахист різних стилів, форм та розділених за призначенням. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити велозахист для велосипедиста, райдера тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть вам підібрати найкращі елементи захисту відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити велозахист для їзди по шосе, MTB необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше