Фільтр:

В наявності

Ціна

445 грн - 5838 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Відділення для ноутбуку

Дівчині/Хлопцю:

Lifeventure Товарів у наявності: 69

на сторінку
Показані 21 - 40 із 69 товарів
  • Lifeventure RFID Kibo 22 (Purple)
    2 772 грн 4 620 грн
    Lifeventure RFID Kibo 22 (Purple)
    (34013)

    Артикул: adr-53146 Рюкзак Lifeventure RFID Kibo 22 (Purple) - класична міська модель з сучасними технічними характеристиками на кожен день. Водостійка вощена тканина з водовідштовхувальним просоченням Ruco-Dry Eco Plus збереже сухими цінні речі в будь-яку погоду.

    2 772 грн 4 620 грн
    Зменшена ціна!
  • Lifeventure Packable Duffle 70L (Black)
    3 150 грн
    Lifeventure Packable Duffle 70L (Black)
    (34025)

    Артикул: adr-51310 Сумка Lifeventure Packable Duffle 70L (Black) - дорожня сумка, яка ідеально підходить для випадків, коли з подорожей потрібно привезти більше речей. Упаковується у вбудований кишеню на блискавки, займає мінімум місця в основному багажі. Завдяки регульованим ручкам може використовуватися в якості рюкзака при необхідності.

    3 150 грн
  • Lifeventure Expedition Duffle Wheeled (Black)
    5 418 грн
    Lifeventure Expedition Duffle Wheeled (Black)
    (34024)

    Артикул: adr-51210 Сумка Lifeventure Expedition Duffle Wheeled (Black) - класична експедиційна сумка об'ємом 120 літрів. Простий і надійний варіант транспортування багажу на будь-які відстані. Виготовлена ​​з дуже міцного матеріалу, зручна в переміщеннях завдяки вбудованим колесам. У невживаному стані згортається до дуже компактних розмірів.

    5 418 грн
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Purple)
    445 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Purple)
    (33885)

    Артикул: adr-68716 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Purple) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    445 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure Body Wallet Chest (Black)
    498 грн
    Lifeventure Body Wallet Chest (Black)
    (33905)

    Артикул: adr-71035 Гаманець на шию Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn) - гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну не помітний під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    498 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Black)
    509 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Black)
    (33882)

    Артикул: adr-68710 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Black) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    509 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn)
    516 грн
    Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn)
    (33906)

    Артикул: adr-71030 Гаманець на шию Lifeventure Body Wallet Chest (Fawn) - гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну не помітний під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    516 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Passport Wallet (Black)
    518 грн
    Lifeventure RFID Passport Wallet (Black)
    (33893)

    Артикул: adr-68740 Гаманець Lifeventure RFID Passport Wallet (Black) - гаманець забезпечить надійний захист для біометричного паспорта, платіжних карт, електронних перепусток, проїзних та інших документів, схильних до зчитуванню і копіювання даних шахраями. Забезпечений двома незалежними відділеннями. Основне відділення - для паспорта, додаткове - для карток і посадкових...

    518 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Compact Wallet (Grey)
    522 грн
    Lifeventure RFID Compact Wallet (Grey)
    (33887)

    Артикул: adr-68265 Гаманець Lifeventure RFID Compact Wallet (Grey) - компактний гаманець з RFID-захистом. Ультра-тонкий дизайн вміщує 6 відділень для платіжних карт, включаючи прозоре віконце для посвідчення особи, відділення для купюр і два прихованих кишені. Гаманець ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з...

    522 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Olive)
    534 грн 668 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Olive)
    (33884)

    Артикул: adr-68253 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Olive) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    534 грн 668 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Aubergine)
    668 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Aubergine)
    (33881)

    Артикул: adr-68256 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Aubergine) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    668 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Card Wallet (Navy)
    668 грн
    Lifeventure RFID Card Wallet (Navy)
    (33883)

    Артикул: adr-68251 Гаманець Lifeventure RFID Card Wallet (Navy) - простий компактний і акуратний гаманець в мінімалістичному виконанні. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    668 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Black)
    672 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Black)
    (33878)

    Артикул: adr-68720 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Black) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    672 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine)
    672 грн
    Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine)
    (33877)

    Артикул: adr-68276 Гаманець Lifeventure RFID Bi-Fold Wallet (Aubergine) - легкий і компактний гаманець на блискавки для мандрівників. Виконаний з зносостійкого нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки інформації зчитувачами радіочастотної ідентифікації RFiD.

    672 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black)
    675 грн
    Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black)
    (33907)

    Артикул: adr-71050 Гаманець Lifeventure DriStore Body Wallet Chest (Black) - водостійкий гаманець на шию, призначений для зберігання документів і грошей в безпеці. Завдяки низькопрофільному дизайну під одягом. Забезпечений регульованим шнурком, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    675 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure Belt Packs Small (Black)
    700 грн
    Lifeventure Belt Packs Small (Black)
    (34023)

    Артикул: adr-68310 Сумка Lifeventure Belt Packs Small (Black) - компактна сумка-органайзер, яку можна носити на поясі або на плечовому ремені. Основне відділення сумки на блискавці, всередині петля для ручки, кілька відділень для документів і кредитних карт.

    700 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Navy)
    719 грн
    Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Navy)
    (33897)

    Артикул: adr-68281 Гаманець Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Navy) - потрійний гаманець для подорожей або щоденного використання. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки...

    719 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Purple)
    719 грн
    Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Purple)
    (33899)

    Артикул: adr-68736 Гаманець Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Purple) - потрійний гаманець для подорожей або щоденного використання. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки...

    719 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Black)
    719 грн
    Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Black)
    (33896)

    Артикул: adr-68730 Гаманець Lifeventure RFID Tri-Fold Wallet (Black) - потрійний гаманець для подорожей або щоденного використання. Ідеально підходить для безпечного зберігання кредитних карт, грошей і посвідчень особи. Виконаний з нейлонової тканини з поліуретановим покриттям і водостійкою блискавкою. Поліефірна тканина з покриттям із нікелю і міді знижує ризик крадіжки...

    719 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Lifeventure DriStore Body Wallet Waist (Black)
    818 грн
    Lifeventure DriStore Body Wallet Waist (Black)
    (33900)

    Артикул: adr-71040 Поясна сумка-гаманець Lifeventure DriStore Body Wallet Waist (Black) - поясна сумка-гаманець з водостійкої тканини для грошей і документів. Завдяки низькопрофільному дизайну не помітна під одягом. Забезпечена регульованим ремінцем, а м'яка поверхня задньої стінки забезпечить комфорт навіть протягом тривалого періоду часу.

    818 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 40 із 69 товарів
Lifeventure

Lifeventure - один з брендів британської компанії Lifemarque, яка також включає в себе бренди Lifesystems, Little Life, Mountain Paws. Lifeventure була створена більше 20 років тому для всіх, хто любить подорожувати і хоче робити це з комфортом. Була заснована в Великобританії, але незабаром стала відома і популярна у всьому світі. На сьогоднішн...

Lifeventure - один з брендів британської компанії Lifemarque, яка також включає в себе бренди Lifesystems, Little Life, Mountain Paws. Lifeventure була створена більше 20 років тому для всіх, хто любить подорожувати і хоче робити це з комфортом. Була заснована в Великобританії, але незабаром стала відома і популярна у всьому світі. На сьогоднішній день компанія випускає великий асортимент високоякісних аксесуарів і спорядження для подорожей. Це рюкзаки та дорожні сумки, спальні мішки, посуд, численні аксесуари, гермоупаковки, косметички і багато інших дорожні дрібниці. Кожен продукт створений з урахуванням досвіду і рекомендацій професійних мандрівників-дослідників, учасників різних експедицій та спортсменів. Компанія Lifeventure тісно співпрацює з відомими мандрівниками і є спонсором багатьох науково-дослідних експедицій. Якщо ви любите подорожувати - просто дотримуйтесь свій мрії, а Lifeventure допоможе насолодитися дорогою. Адже життя - це пригода!

Детальнiше