Heys Товарів у наявності: 22

на сторінку
Показані 21 - 22 із 22 товарів
  • Heys Cruze L (Silver)
    9 599 грн 10 199 грн
    Heys Cruze L (Silver)
    (57291)

    Артикул: sv-929298 Валіза Heys Cruze L (Silver) виготовлена ​​з композитного полікарбонату; легкий, міцний і ударостійкий матеріал, що використовується при виробництві куленепробивного скла. Різні кольори металік з матовою металевою обробкою, яка запобігає появі подряпин та потертостей на поверхні.

    9 599 грн 10 199 грн
    Відсутній
    Докладніше
    Зменшена ціна!
  • Heys Vantage (Black) L
    11 400 грн
    Heys Vantage (Black) L
    (81447)

    Артикул: sv-930208 Валіза Heys Vantage (Black) L - це валіза, яка втілила у своєму дизайні візуально гладкі поверхні та скульптурні сучасні лінії Vantage. Відрізняється спортивним, але витонченим дизайном, який дивує зовнішнім виглядом і виділить вас у подорожі.

    11 400 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 22 із 22 товарів
Heys

Валізи Heys - є синонімом високих стандартів якості, займаючи при цьому лідируючі позиції на світовому ринку в області виробництва високоякісного багажу. Компанія Heys (Heys International Ltd) була заснована в 1986 році в передмісті Торонто, як сімейний бізнес і досі є приватною компанією. Компанія Heys виробляє валізи, ділові валізи, рюкзаки, д...

Валізи Heys - є синонімом високих стандартів якості, займаючи при цьому лідируючі позиції на світовому ринку в області виробництва високоякісного багажу. Компанія Heys (Heys International Ltd) була заснована в 1986 році в передмісті Торонто, як сімейний бізнес і досі є приватною компанією. Компанія Heys виробляє валізи, ділові валізи, рюкзаки, дорожні сумки, а з недавнього часу (з 2012 р) сумочки для жінок, а також всілякі дорожні аксесуари. Валізи Heys стали відомі і популярні, завдяки модним тенденціям за якими стежить компанія, а також завдяки тому, що багажні валізи Heys виготовлені з полікарбонатного композиту. За кілька років до введення плати за багаж, Heys створила серію xCase, легку ручну поклажу. Про компанію Heys знають не тільки в Канаді, компанія відома своєю мультимедійною рекламою в усьому світі.

Валізи Heys, основні етапи розвитку компанії:
- У 2003 році Heys представила валізу Heys xCase, яка на той час був найлегшою валізою для ручної поклажі.
- У 2008 році Heys представила портативні ваги Heys xScale, які дозволяли зважувати свій багаж на ходу, по дорозі до аеропорту.
- У 2008 році Heys представила, першу екологічну валізу Heys EcoCase. Серія валіз Heys EcoCase виготовлена ​​з 100% переробленого пластику. Це була екологічна ініціатива, запущена компанією Heys, яка привела до розробки екологічно чистих аксесуарів для подорожей, зроблених за допомогою Ecotex.
- У 2008 році Heys налагодила партнерські відносини з Disney і представила дитячі рюкзаки, валізи і аксесуари для подорожей.
- У 2009 році Heys перевела свій головний офіс в новий офіс в Міссиссауга, Онтаріо, Канада.
- У 2011 році валізи Heys стали офіційним багажем авіакомпанії Porter Airlines.

У 2012 році компанія Heys вирішує вийти на ринок жіночих сумок - підрозділ Heys Handbags став природним продовженням в середовищі модних аксесуарів. Канадська компанія Heys постійно шукає нові ідеї, натхнення і прекрасні матеріали для колекцій канадських сумочок. Сумки Heys діляться на 3 суббренди:
- Heys - модні сумки зі штучних матеріалів за доступною ціною.
- Raisa by Heys- 100% шкіряні повсякденні і стильні сумки.
- Heys International - шкіряні сумки преміум класу з індивідуальними деталями і класичним стилем.

Важливою деталлю при покупці валізи Heys, сумки або рюкзака є можливість купити їх в розстрочку, особливо по таким популярним програм як Оплата частинами. Магазин ProBag представляє можливість купити валізу Heys, рюкзак, сумку  не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше