Валіза на колесах Товарів у наявності: 28

на сторінку
Показані 21 - 28 із 28 товарів
  • Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Raven)
    15 999 грн
    Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Raven)
    (25967)

    Артикул: TH 3203942 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Raven) - жорстка дорожня валізу для сім'ї. Вона відмінно підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

    15 999 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Black)
    15 999 грн
    Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Black)
    (25937)

    Артикул: TH 3203941 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Black) - жорстка дорожня валізу для сім'ї. Вона відмінно підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

    15 999 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Blackest Blue)
    15 999 грн
    Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Blackest Blue)
    (25939)

    Артикул: TH 3203943 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27" (Blackest Blue) - жорстка дорожня валізу для сім'ї. Вона відмінно підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

    15 999 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Crossover 2 Spinner 76cm/30" (Black)
    16 959 грн
    Thule Crossover 2 Spinner 76cm/30" (Black)
    (32886)

    Артикул: TH 3204037 Валіза на колесах Thule Crossover 2 Spinner 76cm / 30" (Black) - справжня " вантажівка "для всієї родини, яка зможе вмістити 110 літрів речей. Задня панель (панцир) виготовлена ​​формувального твердого матеріалу, а також посилена телескопічною ручкою, чиї направляючі виконують роль ребер жорсткості.

    16 959 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Revolve Spinner 75cm/30" (Blackest Blue)
    17 599 грн
    Thule Revolve Spinner 75cm/30" (Blackest Blue)
    (25971)

    Артикул: TH 3203953 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 75cm /30" (Blackest Blue) - жорстка дорожня валізу для сім'ї. Вона відмінно підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

    17 599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Revolve Spinner 75cm/30" (Raven)
    17 599 грн
    Thule Revolve Spinner 75cm/30" (Raven)
    (25940)

    Артикул: TH 3203952 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 75cm /30 "(Raven) - жорстка дорожня валізу для сім'ї. Вона відмінно підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

    17 599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Revolve Spinner 75cm/30" (Black)
    17 599 грн
    Thule Revolve Spinner 75cm/30" (Black)
    (25956)

    Артикул: TH 3203951 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 75cm /30" (Black) - жорстка дорожня валізу для сім'ї. Вона відмінно підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

    17 599 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Thule Crossover 2 Spinner 76cm/30" (Forest Night)
    21 199 грн
    Thule Crossover 2 Spinner 76cm/30" (Forest Night)
    (32877)

    Артикул: TH 3204039 Валіза на колесах Thule Crossover 2 Spinner 76cm/30" (Forest Night) - справжня " вантажівка "для всієї родини, яка зможе вмістити 110 літрів речей. Задня панель (панцир) виготовлена ​​формувального твердого матеріалу, а також посилена телескопічною ручкою, чиї направляючі виконують роль ребер жорсткості.

    21 199 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 28 із 28 товарів
Валіза на колесах

Валізи і сумки Thule відрізняються міцністю, стилем і універсальністю. Вони створені спеціально для сучасних мандрівників, адже чим би ми не захоплювалися, нас об'єднує одна пристрасть - любов до подорожей. Саме тому фахівці Thule створили валізи і багажні сумки, які припадуть до душі будь-якому мандрівникові. Чи збираєтеся в коротку ділову поїз...

Валізи і сумки Thule відрізняються міцністю, стилем і універсальністю. Вони створені спеціально для сучасних мандрівників, адже чим би ми не захоплювалися, нас об'єднує одна пристрасть - любов до подорожей. Саме тому фахівці Thule створили валізи і багажні сумки, які припадуть до душі будь-якому мандрівникові. Чи збираєтеся в коротку ділову поїздку або плануєте тривалу відпустку? З валізами від Thule вам буде легко і зручно в дорозі. Подорож - це завжди зміна обстановки. При цьому валізи і багажні сумки покликані не тільки допомогти зручно розмістити всі речі, але і стати модним аксесуаром, що підкреслює ваш унікальний стиль. Всі моделі від Thule створені з першокласних матеріалів і представлені в різних кольорах, щоб доповнити ваш образ. Так що влаштовуйтеся якомога комфортніше, розслабляйтеся і насолоджуйтеся поїздкою. У колекції Thule Revolve представлені міцні валізи з жорстким каркасом, які легко переміщати по будь-якій місцевості.

Ручна поклажа Thule.
З ручною поклажею ви можете подорожувати без нічого, а ваш багаж буде завжди під рукою. Будьте готові до будь-яких несподіванок в дорозі завдяки лаконічному дизайну і зручному розміщенню речей.

Багажні валізи Thule.
Великовмістні валізи Thule для реєстрованого багажу відмінно підходять для тривалих подорожей. Крім того, вони витримують найсуворіші випробування в шляху, тому від стійки реєстрації та до багажної каруселі ваші речі надійно захищені. Окремим рядком варто згадати Thule Revolve. Серія валіз Thule Revolve - це стильні жорсткі валізи, обладнані коліщатами з плавним ходом. Для всіх цих легких і ударостійких моделей характерні жорсткий каркас і наявність кутових протекторів. Подорожуйте комфортно і стильно з Thule Revolve.

Thule Subterra.
У колекції Thule Subterra представлені стильні, універсальні і довговічні валізи, спортивні сумки, рюкзаки, сумки та футляри для ноутбуків, які допоможуть вам в дорозі виглядати на всі сто.

Thule Crossover.
У колекції Thule Crossover представлені універсальні, що гармоніюють один з одним валізи, рюкзаки для ноутбуків з міцною конструкцією і елегантним зовнішнім виглядом.

Затверджена компанією Thule програма випробувань містить одні з найсуворіших процедур тестування в галузі. У Центрі тестування Thule компанія проводить випробування на стійкість при падінні з висоти (з додатковим навантаженням). Шведська компанія використовує кліматичні камери для перевірки впливу температури на матеріали. В лабораторії Thule навіть є машини, що імітують знос - все це для того, щоб упевнитися, що валізи і сумки найвищої якості. Thule настільки впевнена в якості своїх валіз, ролерів і сумок, що пропонує обмежену довічну гарантію на відсутність дефектів в матеріалах і при виготовленні у всіх валізах Thule, щоб ви могли бути абсолютно спокійні за свій багаж.

Важливою деталлю при покупці валізи Thule, сумки або рюкзака від цієї компанії, є можливість купити їх в розстрочку, особливо по таких популярним програмам як Оплата частинами і Миттєва розстрочка. Магазин ProBag представляє можливість купити валізу Thule не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому. До речі купити простіше простого, їх вибір відбувається на сайті. Після оформлення замовлення, товар відправляється в вказане при оформленні відділення Нової Пошти. Практично завжди доставка в Київ, а також обласні центри (Вінниця, Дніпропетровськ, Ужгород, Чернівці, Житомир, Івано-Франківськ, Кіровоград, Луцьк, Хмельницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Запоріжжя, Чернігів ) займає добу - двоє. В інші населені пункти замовлені товари доставляються за графіком Нової Пошти.

Детальнiше