Tucano Товарів у наявності: 26

на сторінку
Показані 21 - 26 із 26 товарів
  • Tucano Nido (MacBook Pro 15") Transparent
    1 099 грн
    Tucano Nido (MacBook Pro 15") Transparent
    (20427)

    Артикул: HSNI-MBP15-TR Чохол для MacBook Pro 15" - Tucano Nido (MacBook Pro 15") Transparent пластиковий (полікарбонат) футляр, який захистить ваш MacBook. Облегающая форма і елегантний стиль забезпечує повний захист, не закриваючи доступ до роз'ємів, індикаторами і кнопках. Завдяки литий конструкції і прогумованим ніжкам ноутбук добре зафіксований на місці і не нагрівається.

    1 099 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Elle Slim Bag 13"/iPad/Tablet (Clay)
    2 899 грн
    Tucano Elle Slim Bag 13"/iPad/Tablet (Clay)
    (20106)

    Артикул: BEL13-DC Шкіряна папка з натуральної шкіри Tucano Elle Slim Bag 13 "/ iPad / Tablet (Clay) відмінно підійде для MacBook Pro 13" або іншого гаджета в розмірі до 30x20x3,5 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і додатковий ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Black)
    2 899 грн
    Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Black)
    (20105)

    Артикул: BEL11 Шкіряна папка з натуральної шкіри Tucano Elle Slim Bag 11"/ iPad / Tablet (Black) відмінно підійде для MacBook Pro 11" або іншого гаджета в розмірі до 28x18,2x3,5 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і додатковий ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Clay)
    2 899 грн
    Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Clay)
    (20102)

    Артикул: BEL11-DC Шкіряна папка з натуральної шкіри Tucano Elle Slim Bag 11"/ iPad / Tablet (Clay) відмінно підійде для MacBook Pro 11" або іншого гаджета в розмірі до 28x18,2x3,5 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і додатковий ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Ivory)
    2 899 грн
    Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Ivory)
    (20103)

    Артикул: BEL11-IY Шкіряна папка з натуральної шкіри Tucano Elle Slim Bag 11"/ iPad / Tablet (Ivory) відмінно підійде для MacBook Pro 11" або іншого гаджета в розмірі до 28x18,2x3,5 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і додатковий ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Orange)
    2 899 грн
    Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Orange)
    (20104)

    Артикул: BEL11-O Шкіряна папка з натуральної шкіри Tucano Elle Slim Bag 11"/ iPad / Tablet (Orange) відмінно підійде для MacBook Pro 11" або іншого гаджета в розмірі до 28x18,2x3,5 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і додатковий ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 21 - 26 із 26 товарів
Tucano

Чохли, кейси Tucano для Macbook (компанія заснована в Мілані в 1985 році) - стали символом стилю і доброго смаку. Компанія Tucano один зі світових виробників чохлів, кейсів і футлярів для техніки Apple і для Macbook в тому числі. Компанія розробляє (самостійно, є свій R&D центр) і випускає папки, кейси і футляри для ноутбуків Apple. Розробля...

Чохли, кейси Tucano для Macbook (компанія заснована в Мілані в 1985 році) - стали символом стилю і доброго смаку. Компанія Tucano один зі світових виробників чохлів, кейсів і футлярів для техніки Apple і для Macbook в тому числі. Компанія розробляє (самостійно, є свій R&D центр) і випускає папки, кейси і футляри для ноутбуків Apple. Розробляючи чохли для Macbook, дизайнери і розробники з Мілана враховують всі особливості ноутбуків, для яких для яких вони створюються. Чохли від компанії Tucano користуються популярністю серед безлічі споживачів усього світу, завдяки оригінальному дизайну, функціональності і невеликій вартості. Також завдяки розвиненій мережі магазинів (магазин ProBag в їх числі - офіційний дилер в Україні) підтримуваної гарантії і якісному сервісу. Чохли для Macbook від Tucano неодноразово отримували престижні премії і нагороди.

Серед безлічі чохлів для Macbook від Tucano знайдуться всілякі форми і кольори цим асортиментом, а також незмінно низькою ціною і тільки високою якістю компанія залучає тисячі шанувальників по всьому світу. А скільки на рахунку Tucano врятованих пристроїв, а разом з тим і вдячних клієнтів вже ніхто не рахує, але від серії до серії до чохлів Tucano повертаються покупці і роблять це з вдячністю.

Купити чохол (папку, футляр, кейс) Tucano для Macbook стало просто разом з магазином ProBag. Магазин ProBag є офіційним представником Tucano це дозволяє запропонувати найширший асортимент і низьку ціну, в яку вже включена доставка і гарантія. Важливою деталлю при покупці чохла для ноутбука є можливість купити купити чохол Tucano в розстрочку, особливо за такими популярними програмами як Оплата частинами і Миттєва розстрочка. Магазин ProBag представляє можливість купити чохол для Macbook не встаючи з дивана, і навіть оформити розстрочку не виходячи з дому.

Детальнiше