Фільтр:

В наявності

Нет выбора для этой группы

Ціна

349 грн - 3650 грн

Об`єм, л:

Нет выбора для этой группы

Дівчині/Хлопцю:

Tucano Товарів у наявності: 144

на сторінку
Показані 141 - 144 із 144 товарів
  • Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Ivory)
    2 899 грн
    Tucano Elle Slim Bag 11"/iPad/Tablet (Ivory)
    (20103)

    Артикул: BEL11-IY Шкіряна папка з натуральної шкіри Tucano Elle Slim Bag 11"/ iPad / Tablet (Ivory) відмінно підійде для MacBook Pro 11" або іншого гаджета в розмірі до 28x18,2x3,5 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і додатковий ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 899 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano One Premium Clutch 11" (Black)
    2 970 грн
    Tucano One Premium Clutch 11" (Black)
    (20155)

    Артикул: BOCP11 Шкіряна сумка Tucano One Premium Clutch 11" (Black) відмінно підійде для MacBook Pro 11", плюс планшет або іншого ноутбука в розмірі до 27 x 22 x 2 см. Справжня італійська шкіра, приємна на дотик, і знімний ремінь на плече в тон основного кольору, для ще більш зручного транспортування.

    2 970 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano One Premium Shoulder (Grey)
    2 989 грн
    Tucano One Premium Shoulder (Grey)
    (20156)

    Артикул: BOPXS-G Шкіряна крос-боді сумка Tucano One Premium Shoulder (Grey) відмінно підійде в якості подарунка коханому чоловікові. Ця шкіряна чоловіча сумка має продуману систему відділень і кишень, що дозволяє комфортно розмістити необхідні аксесуари на кожен день.

    2 989 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Tucano Tugo M Trolley (Blue)
    3 650 грн
    Tucano Tugo M Trolley (Blue)
    (20043)

    Артикул: BTRTUG-M-B Роллер (сумка на колесах) Tucano Tugo M Trolley (Blue) побудований на основі 2-х колісної рами, а основним матеріалом є міцна водонепроникна тканина. Основа і задня панель (дно) виготовлено з термоформованого матеріалу, що додає до загальної міцності сумки.

    3 650 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 141 - 144 із 144 товарів
Tucano

Компанія Tucano була створена в Мілані в 1985 році. Її головний офіс розташований зовсім поряд з центром Мілана - площею Cadorna. В даний момент це один з найвідоміших виробників аксесуарів, призначених для мобільного цифрової техніки. Компанія веде розробку і випускає різні моделі сумок для ноутбуків, в тому числі рюкзаки та кейси. А також сумк...

Компанія Tucano була створена в Мілані в 1985 році. Її головний офіс розташований зовсім поряд з центром Мілана - площею Cadorna. В даний момент це один з найвідоміших виробників аксесуарів, призначених для мобільного цифрової техніки. Компанія веде розробку і випускає різні моделі сумок для ноутбуків, в тому числі рюкзаки та кейси. А також сумки для цифрових фото- і відеокамер, футляри для CD / DVD, чохли для mp3-плеєрів та мобільних телефонів та інші функціональні аксессуари.І понині бренд Tucano сприймається як зразок високої якості, стильних рішень, інновацій. Дотримуючись найкращих традицій італійської класики, дизайнери з Мілана створюють різноманітні аксесуари і при цьому обов'язково враховують актуальні модні тенденції. При цьому вони продумують кожну деталь, кожен елемент оздоблення. Організація внутрішнього простору - також важливе питання для дизайнерів.

Сумки, рюкзаки та папки від Tucano користуються великим попитом. Причому він не обмежується тільки основними європейськими і міжнародними ринками, які складають країни Близького Сходу, США. Попит на продукцію є і в Україні. Базовими факторами успіху колекцій і продуктів Tucano на таких ринках стали регулярні технологічні дослідження заради впровадження новацій, як і неповторний стиль, високі стандарти якості. Аксесуари Tucano можна завжди купити в фірмових салонах цієї марки. Їх також пропонують в провідних магазинах і мережах з продажу комп'ютерів як в країнах Європи, так і за її межами.

Зараз в структуру компанії входить три підрозділи. Tucano Italy розташовується якраз з головним офісом в Мілані. На нього покладені креативні розробки та європейська дистрибуція. На Tucano USA покладені розвиток марки і реалізація продукції на американському ринку. До завдань Tucano China входять обов'язки по контролю над виробничими процесами і якістю готової продукції. На даний момент аксесуари Tucano можна побачити в аеропортах, в самих різних торгових центрах, магазинах товарів для туризму, шкіргалантерейних мережах. Рюкзаки, сумки, для ноутбуків, сумки для багажу, килимки для мишки, чохли, сумки для фотокамер і інші аксесуари, цільовим чином призначені, наприклад, для Apple MacBook і PC, розробляють для того, щоб задовольнити всі потреби кінцевих користувачів. Всі аксесуари Tucano, виготовлені в кращих традиціях італійського дизайну, - це оптимальне рішення між ергономічністю, практичністю, максимальним захистом яку переносять техніки і найсучаснішим зовнішнім виглядом.

Детальнiше