Гірськолижна маска Товарів у наявності: 41

на сторінку
Показані 21 - 40 із 41 товарів
  • Julbo Cyclon
    6 920 грн
    Julbo Cyclon
    (79484)

    Julbo Cyclon - це гірськолижна маска.

    6 920 грн
  • Julbo Bang
    6 920 грн
    Julbo Bang
    (70655)

    Julbo Bang - це стильна, легка і універсальна маска, призначена для гірськолижного відпочинку, стане незамінною супутницею для Вас під час перебування на схилі. Подвійна, циліндрична лінза Spectron 3, розроблена з ударостійкого полікарбонату, має зовнішнє покриття, яке запобігає запотівання і утворення конденсату. Пружна, внутрішня вставка з пружного,...

    6 920 грн
  • Julbo Elara
    7 000 грн
    Julbo Elara
    (70589)

    Julbo Elara - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO - лижна маска ELARA.

    7 000 грн
  • Julbo Universe
    7 600 грн
    Julbo Universe
    (70639)

    Julbo Universe - це гірськолижна маска, що поєднує сміливий дизайн і прагнення до комфорту, характерне для всієї продукції Julbo.

    7 600 грн
  • Julbo Cyrius
    7 840 грн
    Julbo Cyrius
    (79823)

    Julbo Cyrius - це гірськолижна маска гарантує максимальний кут огляду. Завдяки безрамковій конструкції, ніщо не завадить насолоджуватися краєвидом. Маска досить легка, вона майже не відчувається на обличчі, що дуже важливо під час тривалого катання на трасі.

    7 840 грн
  • Julbo Starwind
    8 600 грн
    Julbo Starwind
    (70610)

    Julbo Starwind - це модель гірськолижної маски Julbo STARWIND J75473109 виконана в чорному та білому кольорі.Компактна модель з найкращими технологіями Julbo, розроблена спеціально для захисту маленьких та середніх осіб.Маска має фотохромну лінзу REACTIV ALL AROUND 2-3 (коефіцієнт пропускання видимого світла: від 9% до 32%), а фільтр з низькою...

    8 600 грн
  • Julbo Aerospace
    8 680 грн
    Julbo Aerospace
    (70581)

    Julbo Aerospace - це перші окуляри, які однаково добре працюють як під час підйому, так і при спуску з гори. Ці окуляри з'явилися у відповідь на відгуки гонщиків на підходящих маршрутах перед подоланням незайманих схилів. Для запотівання під час підйому система SuperFlow дозволяє екрану нахилятися вперед для кращої вентиляції, залишаючись при цьому...

    8 680 грн
  • Julbo Shadow
    8 680 грн
    Julbo Shadow
    (79689)

    Julbo Shadow - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO лижна маска SHADOW.

    8 680 грн
  • Julbo Titan
    8 880 грн
    Julbo Titan
    (70582)

    Julbo Titan - фотохромними технологія REACTIV, розроблена для спортсменів при використанні на всіх типах місцевості у всіх погодних умовах, негайно адаптує об'єктиви до переважаючих умов освітлення для надточної передачі зображення, незалежно від погоди. Більше 10 років розробок і експериментів в найвимогливіших видах спорту роблять лінзи REACTIV кращими...

    8 880 грн
  • Julbo Skydome
    9 520 грн
    Julbo Skydome
    (70620)

    Julbo Skydome - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO лижна маска SKYDOME.

    9 520 грн
  • Julbo Eris
    1 360 грн
    Julbo Eris
    (80098)

    Julbo Eris - зручна модель з анатомічною оправою та подвійною полікарбонатною лінзою Spectron 3. Ідеально підійде для катання на лижах чи сноуборді в умовах невисоких гір. Лінза Spectron 3 захистить на 100% ваші очі від ультрафіолету, попадання снігу та гілок. На внутрішній частині лінза має протитуманне покриття ANTI-FOG. Виготовлена з полікарбонату з...

    1 360 грн
  • Julbo Astro
    1 600 грн
    Julbo Astro
    (70657)

    Julbo Astro - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної дитячої маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO - лижна маска ASTRO BLEU SOMBRE CAT 3 - вдосконалена модель, адаптована для дітей. Дитяча маска з подвійним циліндровим фільтром Chromakids, який може змінювати...

    1 600 грн
  • Julbo Atmo
    1 840 грн
    Julbo Atmo
    (70635)

    Julbo Atmo - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної дитячої маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO - лижна маска Atmo - дитячий аналог маски Pioneer, підходить для дітей від 4-х до 8-ми років.

    1 840 грн
  • Julbo Proton
    1 920 грн
    Julbo Proton
    (70642)

    Julbo Proton - це гірськолижна маска - юні власники лиж будуть в захваті від покупки цієї маски. Завдяки комфорту, що забезпечується широким полем зору і сумісності з будь-яким гірськолижним шоломом, їм потрібно думати тільки про одне, незалежно від часу доби: веселитися!

    1 920 грн
  • Julbo Quantum
    2 262 грн 3 480 грн
    Julbo Quantum
    (68351)

    Julbo Quantum - це гірськолижна маска. У масці поєднується hi-end дизайн із не фотохромною оптикою. Маска виглядає точнісінько як флагман колекції Universe, але при цьому оснащена лінзами Spectron. З оправою Minimalist Frame маска надає максимально широкий кут огляду для людей із середніми та широкими обличчями.

    2 262 грн 3 480 грн
    Зменшена ціна!
  • Julbo Jupiter OTG
    3 040 грн
    Julbo Jupiter OTG
    (78872)

    Julbo Jupiter OTG - гірськолижна маска з оправою XL, розроблена для великих облич, адаптована для тих, хто носить окуляри. Неймовірно зручна та функціональна гірськолижна маска, яка захистить вас від яскравих сонячних променів, снігу, льоду та сильного вітру. Хороша вентиляція та спеціальна піна, адаптована до будь-яких типів дужок, це дозволяє...

    3 040 грн
  • Julbo Quickshift MTB
    3 800 грн
    Julbo Quickshift MTB
    (70670)

    Julbo Quickshift MTB - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO лижна маска QUICKSHIFT.

    3 800 грн
  • Julbo Sniper L
    4 640 грн
    Julbo Sniper L
    (68064)

    Julbo Sniper L - ця маска для бігових лиж із серії флагманів світового бренду Julbo (Франція). Найкращий вибір для біатлоністів.

    4 640 грн
  • Julbo Moonlight
    5 160 грн
    Julbo Moonlight
    (70549)

    Julbo Moonlight - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO лижна маска MOONLIGHT.

    5 160 грн
  • Julbo Fusion
    5 640 грн
    Julbo Fusion
    (70564)

    Julbo Fusion - якщо Ви перебуваєте в пошуках сучасної маски виняткової якості, з вигідним співвідношенням вага / міцність, радимо звернути увагу на модель від французького бренду JULBO лижна маска FUSION.

    5 640 грн
Показані 21 - 40 із 41 товарів
Гірськолижна маска

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють гірськолижні маски, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите маску для зимового спорту з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основним...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють гірськолижні маски, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите маску для зимового спорту з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкращі гірськолижні маски, серед яких Ви знайдете необхідні моделі, різних розмірів та призначення. У цьому розділі Ви знайдете маски для лиж та сноуборду. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити маску для сноуборду та лиж тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати найкращі гірськолижні маски відомих брендів. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити гірськолижні маски необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше