Велосипедне екіпірування Товарів у наявності: 25

на сторінку
Показані 21 - 25 із 25 товарів
  • Cratoni C-Shade (Blue Matt)
    2 772 грн
    Cratoni C-Shade (Blue Matt)
    (59469)

    Артикул: 121106C5 Cratoni C-Shade (Blue Matt) - фотохромні окуляри преміум класу з поляризацією лінз. Велоокуляри Cratoni C-Shade володіють всіма якостями, властивими сонцезахисних окулярів преміум сегменту для занять активними видами спорту.

    2 772 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cratoni C-Shade (Orange Matt)
    2 772 грн
    Cratoni C-Shade (Orange Matt)
    (59465)

    Артикул: 121111C5 Cratoni C-Shade (Orange Matt) - фотохромні окуляри преміум класу з поляризацією лінз. Велоокуляри Cratoni C-Shade володіють всіма якостями, властивими сонцезахисних окулярів преміум сегменту для занять активними видами спорту.

    2 772 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cratoni C-Ice UNI (Grey)
    3 990 грн
    Cratoni C-Ice UNI (Grey)
    (43470)

    Артикул: 121512E5 Cratoni C-Ice UNI (Grey) - сучасні велоокуляри преміум класу. Ультралегкі. Нова серія Cratoni C-Ice не має рівних за всіма параметрами: ідеальна посадка, стильний дизайн, мала вага і максимальна ефективність в сонячну погоду. Гарантована видимість в будь-якій ситуації їзди завдяки поляризаційним лінзам.

    3 990 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Cratoni C-Ice UNI (Black Matt)
    3 990 грн
    Cratoni C-Ice UNI (Black Matt)
    (43471)

    Артикул: 121501E5 Cratoni C-Ice UNI (Black Matt) - сучасні велоокуляри преміум класу. Ультралегкі. Нова серія Cratoni C-Ice не має рівних за всіма параметрами: ідеальна посадка, стильний дизайн, мала вага і максимальна ефективність в сонячну погоду. Гарантована видимість в будь-якій ситуації їзди завдяки поляризаційним лінзам.

    3 990 грн
    Відсутній
    Докладніше
  • Julbo Quickshift MTB
    4 400 грн
    Julbo Quickshift MTB
    (70669)

    Julbo Quickshift MTB - це перша маска для ендуро від Julbo зі знімними нижніми панелями SwitchAir. Ця система забезпечує 100% вентиляцію лінз, що особиливо важливо на підйомах. Перед спуском вниз, встановіть панелі назад на рамку маски і отримайте прекрасну аеродинамічність і відмінний захист очей. Маска QUICKSHIFT MTB комплектується двома лінзами...

    4 400 грн
Показані 21 - 25 із 25 товарів
Велосипедне екіпірування

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють велосипедне екіпірування, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите екіпірування для їзди на велосипеді з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному ...

Магазин ProBag представляє всесвітньо відомі бренди, які виробляють велосипедне екіпірування, всі вони представлені на сайті. Вибравши наш магазин Ви купите екіпірування для їзди на велосипеді з перших рук, що гарантує офіційність пропонованого в Україні товару, якість продукції та сервісну (гарантійну та післягарантійну) підтримку у сервісному центрі. Основними перевагами ми вважаємо каталог, що регулярно наповнюється, найсвіжішими новинками, оперативність доставки, власна вітрина яка складається з популярних позицій, кредит і вигідна розстрочка за програмою ‘Оплата частинами’.

Каталог інтернет магазину ProBag запропонує Вам найкраще велосипедне екіпірування, серед яких Ви знайдете необхідний одяг та спорядження для їзди на велосипеді. У цьому розділі Ви знайдете велосипедне екіпірування. Ми поважаємо Ваш і власний час, тому в нашому магазині можна купити велосипедне екіпірування для велосипедиста, райдера тільки з гарної та найвищої якості.

Консультанти інтернет магазину ProBag допоможуть підібрати Вам найкраще велосипедне екіпірування. Також у розділі Ви зможете самостійно вибрати та купити екіпірування для велосипеда необхідної форми та характеристик. Бажаємо Вам приємних та вдалих покупок, будемо вдячні за Ваші відгуки та коментарі.

Детальнiше