Шкарпетки Товарів у наявності: 156

на сторінку
Показані 41 - 60 із 156 товарів
  • Accapi Ski Competition
    621 грн
    Accapi Ski Competition
    (105472)

    Accapi Ski Competition – це тонкі лижні шкарпетки для професіоналів. Прекрасно сидять, не знижують тактильних відчуттів під час рухів. Завдяки порожнім волокнам Termolite® забезпечують гарне утеплення та рівень відведення вологи. Мають продумане ергономічне зонування. Гарантують максимальний рівень чутливості між ногою та черевиком.

    621 грн
  • Accapi Trekking Ultralight Quarter
    630 грн
    Accapi Trekking Ultralight Quarter
    (105556)

    Accapi Trekking Ultralight Quarter – це комфортний трекінговий аксесуар для туризму у спекотному кліматі. Тонкий текстиль передбачає функціональне зонування – щільні еластичні елементи, плоскі шви та вставки, що амортизують, забезпечують зручну посадку і захищають від мікротравм та натирання.

    630 грн
  • Lorpen X3UTPW
    632 грн
    Lorpen X3UTPW
    (67894)

    Lorpen X3UTPW - шкарпетки для мультиспорту та бігу по пересіченій місцевості. Мають амортизуючі вставки, удари, що гасять, і максимальне посилення зовнішнього шару для кращого захисту від тертя. Захист кісточок і захист від мозолів забезпечується завдяки безперервній лінійній структурі, що забезпечує носіння ідеальне облягання стопи.

    632 грн
  • Lorpen X3UTP17
    632 грн
    Lorpen X3UTP17
    (67902)

    Lorpen X3UTP17 – це максимальна ефективність T3 у підтримці комфортної температури та відведенні вологи. Амортизуючі вставки, удари, що гасять, і максимальне посилення для кращого захисту від тертя. Захист кісточок і захист від мозолів завдяки безперервній лінійній структурі, що забезпечує носіння ідеальне облягання стопи.

    632 грн
  • Lorpen X3UTP
    632 грн
    Lorpen X3UTP
    (67908)

    Lorpen X3UTP - это максимальная эффективность Т3 в сочетании с преимуществами технологии LorpeNRG. Амортизирующие вставки, гасящие удары, и максимальное усиление внешнего слоя для лучшей защиты от трения.

    632 грн
  • Lorpen X3UT17
    632 грн
    Lorpen X3UT17
    (67910)

    Lorpen X3UT17 – це максимальна ефективність T3 у підтримці комфортної температури та відведенні вологи. Максимально посилені для кращого захисту від тертя. Захист кісточок та захист від мозолів завдяки безперервній лінійній структурі, що забезпечує носіння ідеальне облягання стопи.

    632 грн
  • Lorpen X3UTW
    632 грн
    Lorpen X3UTW
    (67885)

    Lorpen X3UTW - це низькі та ультратонкі жіночі шкарпетки для бігу в жарку, теплу чи прохолодну погоду. Високоміцна та зносостійка модель зональної конструкції. Ці шкарпетки забезпечують ефективне відведення вологи під час тривалих та інтенсивних фізичних навантажень. Підходять для носіння з кросівками для бігу та трейлраннінгу. Оптимальне використання:...

    632 грн
  • Lorpen X3UT
    632 грн
    Lorpen X3UT
    (67916)

    Lorpen X3UT – це максимальна ефективність Т3 у поєднанні з перевагами технології LorpeNRG. Амортизуючі вставки, удари, що гасять, і максимальне посилення зовнішнього шару для кращого захисту від тертя.

    632 грн
  • Accapi Ski Performance Jr
    638 грн
    Accapi Ski Performance Jr
    (105484)

    Accapi Ski Performance Jr - це дитячі термошкарпетки для прохолодної та теплої погоди. Забезпечують хорошу терморегуляцію, чудово сидять, захищають ногу від забитих місць і стискування в критичних зонах. Ділянки з тканини, що випаровує, забезпечують ефективний вологовідведення, а ергономічні еластичні вставки на підйомі і гомілкостопі утримують носок у...

    638 грн
  • Lowa ATS
    645 грн
    Lowa ATS
    (104606)

    Lowa ATS - універсальні шкарпетки, які підійдуть для використання як у місті, так і горах. Незалежно від того, чи збираєтеся ви здійснити шопінг, чи тренуєтеся на гірській стежці – вони забезпечують чистий комфорт. Спеціальна манжета також створює оптимальну орієнтацію стопи в області кісточки та середньої частини стопи.

    645 грн
  • Lorpen X3TPW
    648 грн
    Lorpen X3TPW
    (67930)

    Lorpen X3TPW Womens Trail Running Padded – це максимальні переваги стандартного носіння з тришаровою структурою T3, тільки тепер уже у поєднанні з унікальною технологією SLS. Результатом такого поєднання став дуже міцний і ущільнений носок, оснащений вставками, що амортизують, в області стопи, що дозволяється уникнути натирання під час бігу по пересіченій...

    648 грн
  • Lorpen T3LS17
    648 грн
    Lorpen T3LS17
    (67553)

    Lorpen T3LS17 – це легкі занижені тришарові шкарпетки для підтримки ніг сухими під час спекотних туристичних маршрутів.

    648 грн
  • Rollerblade High Performance W
    650 грн
    Rollerblade High Performance W
    (92825)

    Rollerblade High Performance W – високотехнологічні жіночі шкарпетки для катання на роликах. Технологія Double-Pique в області гомілки та специфічний дизайн для лівої та правої ноги забезпечують комфорт у зонах тиску. Антибактеріальна обробка Meryl Skinlife допомагає запобігти неприємному запаху, а технологія Nanoglide мінімізує тертя. Міцні шкарпетки...

    650 грн
  • Rollerblade High Performance
    650 грн
    Rollerblade High Performance
    (92828)

    Rollerblade High Performance – високотехнологічні чоловічі шкарпетки для катання на роликах. Технологія Double-Pique в області гомілки та специфічний дизайн для лівої та правої ноги забезпечують комфорт у зонах тиску. Антибактеріальна обробка Meryl Skinlife допомагає запобігти неприємному запаху, а технологія Nanoglide мінімізує тертя. Міцні шкарпетки...

    650 грн
  • Accapi Hiking Quarter
    651 грн
    Accapi Hiking Quarter
    (105523)

    Accapi Hiking Quarter – це подовжені тонкі шкарпетки. Добре відводять надлишок вологи, зберігаючи суху шкіру, відмінно сидять по нозі. Будуть зручні для трекінгу, походів та подорожей, бігу, катання на велосипеді, відпочинку на природі у теплу погоду.

    651 грн
  • Lorpen T3LIG
    664 грн
    Lorpen T3LIG
    (67560)

    Lorpen T3LIG - це чоловічі шкарпетки серії T3 Light Hiker ідеально підходять для піших прогулянок у теплу пору року. Технологія SLS, що успішно поєднує в собі безліч інновацій та попередніх технологій, забезпечує відмінні дихаючі властивості та захист стопи. Легка амортизація для комфорту та підтримки. Унікальний плоский шов на носінні не натирає пальців...

    664 грн
  • Accapi Ski Performance
    672 грн
    Accapi Ski Performance
    (105492)

    Accapi Ski Performance - це технічні лижні шкарпетки для холодної та теплої погоди. Забезпечують хорошу терморегуляцію, чудово сидять, захищають ногу від забитих місць і стискування в критичних зонах. Ділянки з тканиною, що випаровує, забезпечують ефективний вологовідвід, а ергономічні еластичні вставки на підйомі і гомілкостопі утримують носок у...

    672 грн
  • Accapi Trekking Endurance
    693 грн
    Accapi Trekking Endurance
    (105548)

    Accapi Trekking Endurance - зносостійкі шкарпетки для тривалих походів та експедицій влітку та у міжсезоння. Завдяки волокнам Coolmax® чудово справляються з відведенням вологи та надлишкового тепла.

    693 грн
  • Accapi Trail/Run
    693 грн
    Accapi Trail/Run
    (105469)

    Accapi Trail/Run – ця модель розроблена спеціально для бігунів. Аксесуар легкий, із щільною посадкою та зручний у носінні. Тонкий матеріал сприяє швидкому виведенню поту назовні, тому ноги зберігають сухість навіть за тривалої та інтенсивної активності.

    693 грн
  • Lorpen T3ST
    700 грн 1 000 грн
    Lorpen T3ST
    (67536)

    Lorpen T3ST - это самые толстые трехслойные термоноски для пешего туризма, рассчитаны на высокие нагрузки в любых погодных условиях в длительных походах. Это лучшее термобелье для ног с наилучшим отводом влаги.

    700 грн 1 000 грн
    Зменшена ціна!
Показані 41 - 60 із 156 товарів
Шкарпетки

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями ...

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями у спортзалі, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки з технологічних матеріалів з вентиляційними вставками, які забезпечують швидке відведення вологи та дозволяють твоїм ногам дихати. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час занять та зменшити ймовірність виникнення натирань та мозолів.

Якщо ти займаєшся більш м'якими видами спорту, наприклад, йогою або пілатесом, то тобі підійдуть спортивні шкарпетки з м'якого та еластичного матеріалу, які забезпечують зручність та свободу рухів. Деякі моделі також мають антибактеріальне покриття, яке запобігає розвитку бактерій та зменшує запахи.

Якщо ти займаєшся спортом на відкритому повітрі в холодну погоду, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки із теплого матеріалу, який зберігає тепло та запобігає охолодженню стоп під час занять. Це дозволить тобі почуватися комфортно та уникнути можливих проблем зі здоров'ям.

Важливо вибирати спортивні шкарпетки правильного розміру, щоб уникнути скручування та натирання. Ми рекомендуємо вибирати шкарпетки з посиленою підошвою та п'ятою, щоб підвищити зносостійкість та збільшити термін служби.

Не забувай, що спортивні шкарпетки є важливою частиною спортивного екіпірування і можуть вплинути на твою продуктивність і комфорт під час занять спортом. Вибирай спортивні шкарпетки в залежності від типу спорту, інтенсивності.

Детальнiше