Шкарпетки Товарів у наявності: 158

на сторінку
Показані 21 - 40 із 158 товарів
  • Lorpen TTPN
    498 грн 712 грн
    Lorpen TTPN
    (67487)

    Lorpen TTPN - це легкі та міцні чоловічі шкарпетки середньої густини. Підійдуть для різної активності у теплу погоду міжсезоння. Складаються з двох шарів – перший відводить вологу від стопи, а другий шар виштовхує вологу межі шкарпеток, де може випаровуватися. Шкарпетки цієї моделі гарантують сухість, тепло та максимальний комфорт ногам. Область підйому і...

    498 грн 712 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen TCXTM
    514 грн 1 028 грн
    Lorpen TCXTM
    (67516)

    Lorpen TCXTM - це тришарові тонкі шкарпетки для простого пішого туризму в теплих погодних умовах. Відмінно відводять вологу з поверхні стопи.

    514 грн 1 028 грн
    Зменшена ціна!
  • Rollerblade Skate W
    515 грн
    Rollerblade Skate W
    (92839)

    Rollerblade Skate W – жіночі шкарпетки для катання на роликах. Конструкція Double-Pique в області гомілки та специфічний дизайн для лівої та правої ноги забезпечують комфорт у зонах тиску. Міцні шкарпетки відмінно зберігають форму після прання та створюють оптимальну підтримку для серйозного катання. Відводять вологу від шкіри та добре пропускають повітря...

    515 грн
  • Rollerblade Skate
    515 грн
    Rollerblade Skate
    (92842)

    Rollerblade Skate – чоловічі шкарпетки для катання на роликах. Конструкція Double-Pique в області гомілки та специфічний дизайн для лівої та правої ноги забезпечують комфорт у зонах тиску. Міцні шкарпетки відмінно зберігають форму після прання та створюють оптимальну підтримку для серйозного катання. Відводять вологу від шкіри та добре пропускають повітря...

    515 грн
  • Accapi Outdoor Light
    518 грн
    Accapi Outdoor Light
    (105532)

    Accapi Outdoor Light - це чоловічі термошкарпетки, легка модель із вмістом бавовни та синтетики для максимальної терморегуляції та вологовідведення. Волокно Cordura з високою міцністю, особливо підходить для застосування в точках, схильних до постійних навантажень, стирання та розривів. М'якість виробів Accapi посилюється обробкою Biotender-TR,...

    518 грн
  • Lorpen TMM
    560 грн 1 120 грн
    Lorpen TMM
    (67495)

    Lorpen TMM - це двошарові, товсті шкарпетки для трекінгу в холодних погодних умовах. Товстіші, ніж TMLM.

    560 грн 1 120 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen X3UW17
    560 грн
    Lorpen X3UW17
    (67874)

    Lorpen X3UW17 - це максимальна ефективність T3 у підтримці комфортної температури та відведенні вологи для бігу по пересіченій місцевості (трейлраннінгу), при якому кращі тонкі шкарпетки без ущільнень. Захист кісточок та захист від мозолів завдяки безперервній лінійній структурі, що забезпечує носіння ідеальне облягання стопи.

    560 грн
  • Lorpen TCT
    560 грн 800 грн
    Lorpen TCT
    (67525)

    LORPEN TCT - це двошарові шкарпетки середньої товщини для трекінгу (пішого туризму) в холодну погоду.

    560 грн 800 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen X3UM
    560 грн
    Lorpen X3UM
    (67921)

    Lorpen X3UM - це нова модель тришарових шкарпеток для бігу по пересіченій місцевості з максимальною віддачею, безшовні технології.

    560 грн
  • Lorpen X3UW
    560 грн
    Lorpen X3UW
    (67877)

    Lorpen X3UW - це нова модель тришарових жіночих шкарпеток для бігу по пересіченій місцевості з максимальною віддачею, безшовні технології.

    560 грн
  • Accapi Running UltraLight
    588 грн
    Accapi Running UltraLight
    (105466)

    Accapi Running UltraLight - легкі та технологічні шкарпетки для бігу від італійського виробника. Шкарпетки швидко сохнуть, добре відводять вологу, мають зонування та невелику компресію для підтримки м'язів у тонусі. Мають антибактеріальні властивості. завдяки поліпропілену у складі та плоскі шви для максимального комфорту.

    588 грн
  • Lorpen TCPN
    588 грн 840 грн
    Lorpen TCPN
    (67532)

    Lorpen TCPN - це двошарові шкарпетки середньої товщини для трекінгу (пішого туризму) за будь-яких погодних умов. Внутрішній шар із волокна Polycolon Schoeller з антибактеріальною обробкою захищає від появи грибків та бактерій. Зовнішній шар з поліаміду запобігає появі мозолів та підвищує зносостійкість.

    588 грн 840 грн
    Зменшена ціна!
  • Lowa ATR
    602 грн
    Lowa ATR
    (117718)

    Lowa ATR - шкарпетки, що демонструють найкращі властивості при носінні завдяки численним технологіям, а також складу матеріалу: еластична конструкція, що складається з поліамідного нейлону та спандекса, забезпечує найкращий комфорт.

    602 грн
  • Accapi Trekking Touch Quarter
    609 грн
    Accapi Trekking Touch Quarter
    (116395)

    Accapi Trekking Touch Quarter - це функціональні тонкі шкарпетки, розроблені спеціально для тривалих походів у твердому взутті. Забезпечують відмінну терморегуляцію.

    609 грн
  • Lorpen X3IW
    616 грн
    Lorpen X3IW
    (67786)

    Lorpen X3IW - низькі та ультратонкі жіночі шкарпетки для бігу в жарку, теплу або прохолодну погоду. Легка та міцна модель з ефективним відведенням вологи для тривалих та інтенсивних фізичних навантажень. Підходять для носіння з низькими кросівками біговими. Оптимальне використання: біг штучним покриттям, біг нескладним природним рельєфом.

    616 грн
  • Lorpen T3MMH
    616 грн 880 грн
    Lorpen T3MMH
    (67544)

    Lorpen T3MMH - це теплі тришарові термошкарпетки, призначені для трекінгу будь-якого рівня, крім літнього сезону.

    616 грн 880 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen T3MWH
    616 грн 880 грн
    Lorpen T3MWH
    (67540)

    Lorpen T3MWH - це тришарові шкарпетки середньої товщини для жінок. Модель призначена для трекінгу в холодних погодних умовах, підходить для трьох сезонів. Три шари волокон максимально швидко та ефективно відводять вологу від шкіри, сприяють її швидкому випаровуванню та забезпечують ногам комфорт та м'якість. Шкарпетки цієї моделі гарантують сухість та...

    616 грн 880 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen TECT
    618 грн 1 236 грн
    Lorpen TECT
    (67513)

    Lorpen TECT - це тришарові екстратолсті шкарпетки для трекінгу (пішого туризму) при високих навантаженнях у будь-яких погодних умовах у тривалих походах. Відмінно відводять вологу з поверхні стопи.

    618 грн 1 236 грн
    Зменшена ціна!
  • Lorpen X3TW
    620 грн
    Lorpen X3TW
    (67926)

    Lorpen X3TW Womens Trail Running – короткі жіночі шкарпетки для трейлового бігу. Виконані з урахуванням особливостей жіночої стопи. Можуть використовуватись протягом усього року.

    620 грн
  • La Sportiva Trail Running Socks
    620 грн
    La Sportiva Trail Running Socks
    (78551)

    La Sportiva Trail Running Socks – шкарпетки для бігу, універсальні. Вони ідеально підходять для використання у будь-яку пору року. Товщина: середня. Температура використання: у будь-яку пору року.

    620 грн
Показані 21 - 40 із 158 товарів
Шкарпетки

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями ...

Спортивні шкарпетки є важливим елементом спортивного екіпірування та можуть суттєво вплинути на рівень комфорту та продуктивності під час занять спортом. У Decathlon ми пропонуємо широкий асортимент спортивних шкарпеток для різних видів спорту та інтенсивності тренувань.

Якщо ти займаєшся інтенсивними видами спорту, наприклад, бігом чи заняттями у спортзалі, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки з технологічних матеріалів з вентиляційними вставками, які забезпечують швидке відведення вологи та дозволяють твоїм ногам дихати. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час занять та зменшити ймовірність виникнення натирань та мозолів.

Якщо ти займаєшся більш м'якими видами спорту, наприклад, йогою або пілатесом, то тобі підійдуть спортивні шкарпетки з м'якого та еластичного матеріалу, які забезпечують зручність та свободу рухів. Деякі моделі також мають антибактеріальне покриття, яке запобігає розвитку бактерій та зменшує запахи.

Якщо ти займаєшся спортом на відкритому повітрі в холодну погоду, рекомендуємо вибрати спортивні шкарпетки із теплого матеріалу, який зберігає тепло та запобігає охолодженню стоп під час занять. Це дозволить тобі почуватися комфортно та уникнути можливих проблем зі здоров'ям.

Важливо вибирати спортивні шкарпетки правильного розміру, щоб уникнути скручування та натирання. Ми рекомендуємо вибирати шкарпетки з посиленою підошвою та п'ятою, щоб підвищити зносостійкість та збільшити термін служби.

Не забувай, що спортивні шкарпетки є важливою частиною спортивного екіпірування і можуть вплинути на твою продуктивність і комфорт під час занять спортом. Вибирай спортивні шкарпетки в залежності від типу спорту, інтенсивності.

Детальнiше