Для подорожей Є 1 товар

Показані 1 - 1 із 1 товарів
  • Ozone 80 Hoodoo Red
    6 736 грн
    Ozone 80 Hoodoo Red
    (5939)

    Артикул: 009.1110 Сумка на колесах Osprey Ozone 80 Hoodoo Red - одна з найлегших і зручних сумок для подорожей та відряджень. Головною особливістю Osprey Ozone є легкість і вага, а також зручність управління за допомогою ергономічної висувною Т-образної ручки.

    6 736 грн
    Відсутній
    Докладніше
Показані 1 - 1 із 1 товарів
Для подорожей

Одним із сильних напрямків для Osprey є сумки і рюкзаки для подорожей, американська компанія приділяє цьому напрямку безліч сил - і це виправдано. У багатьох аеропортах, вокзалах, готелях ви зможете побачити ролери, валізи, рюкзаки, сумки на колесах і дафли від Osprey. За що ж так полюбили дорожні сумки, цієї американської компанії? В першу черг...

Одним із сильних напрямків для Osprey є сумки і рюкзаки для подорожей, американська компанія приділяє цьому напрямку безліч сил - і це виправдано. У багатьох аеропортах, вокзалах, готелях ви зможете побачити ролери, валізи, рюкзаки, сумки на колесах і дафли від Osprey. За що ж так полюбили дорожні сумки, цієї американської компанії? В першу чергу за надійність - яка успадкована від туристичних рюкзаків, які побували в найскладніших умовах, по-друге - за якість, вона у Osprey без компромісів і без вад. По-третє і по-четверте ...... можна ще довго перераховувати переваги Osprey, але краще за картинки і слова скажуть, сотні тисяч вдячних покупців по всьому світу. Магазин ProBag ☎ (044) 36-180-36 є авторизованим дилером сумок і рюкзаків для подорожей від Osprey, тому ми можемо запропонувати кращий вибір сумок і рюкзаків для поїздок і відряджень.

Детальнiше